μπράβο ρε τούφεκε !
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Ήταν καλά σήμερα! Ελπίζω να με παρηγορησετε όταν θα έρθει και η ημέρα του Αγίου κλαμπανιστη γιατί θα ερθει..Φαρμακείο είσαι!!!
μπράβο ρε τούφεκε !
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Ήταν καλά σήμερα! Ελπίζω να με παρηγορησετε όταν θα έρθει και η ημέρα του Αγίου κλαμπανιστη γιατί θα ερθει..Φαρμακείο είσαι!!!
Έχουνε δει μαλακες τα μάτια μας τόσα χρόνια και έχουμε ακούσει παπαριες απίστευτες! Να μαζεύει χόρτα ο άλλος και να βρίζει γιατί τον εσκιαξαν οι τουφεκιες 200 μέτρα μακριά. Αν θέλει ο άλλος να μην πατάς στο λιοστασι να το φράξει. Περίφραξη απαγορεύεται να την παραβιασεις.Γιατι φοβοταν μην του τις ματιασεις ?
Ελα μωρε παπ@ριες αμα του ελεγες να αγορασεις κανενα τενεκε με λαδι
θα σου εβαζε και πολυθρονα στο λιοστασι για πριβε καρτερι
Αμα ειναι κομπλεξικος ο αλλος ακρη δεν βγαινει
Περπατητο φιλε, δυστυχως δεν γνωριζω τα καρτερια στην ευρυτερη περιοχη, και ετσι επιλεγω περπατημα... Δεν ειμαι και πολυ της υπομονηςΜπράβο Στέφανε...
Καρτέρι αυτά και μόνος σου?
Μην φοβασε ρε Δημητρηηη.....Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Ήταν καλά σήμερα! Ελπίζω να με παρηγορησετε όταν θα έρθει και η ημέρα του Αγίου κλαμπανιστη γιατί θα ερθει..
Εύβοια φίλε; αν επιτρέπεται..Περπατητο φιλε, δυστυχως δεν γνωριζω τα καρτερια στην ευρυτερη περιοχη, και ετσι επιλεγω περπατημα... Δεν ειμαι και πολυ της υπομονης![]()
Καθόλου βαριά. Είπαμε είναι σκούπα και θα σου δώσει πουλιά που δεν θα είσαι 100% πάνω αλλά είναι μέρες που το χέρι απλά δεν παει. Ε τότε και bell με 40 γραμμάρια 11άρια να ρίχνεις τους κλανεις μια μαντρα!Μην φοβασε ρε Δημητρηηη.....
Αστοχίες πάντα θα υπάρχουν....
Αλλά ο κλάμπανος είναι βαριά κουβέντα για το bell...
Ρε συ Κωστα το εχω απορια..Μανδρα που περπατατε? Εχει πολυ πευκο στα σημεια που εχει τσιχλα, και εγω προσωπικα μονο καρτερια εχω υποψιν μου....Εύβοια φίλε; αν επιτρέπεται..
Εγώ σήμερα Μάνδρα, 30 φουσεκια κ πήρα μια τσίχλα. Δεν ξέρω τι είχα πάθει. Ο πατέρας πήρε 7 κ ακόμα γελάει μαζί μου. Σαν να άκουσα κ μερικές τουφεκιες απ τα κλασικά καρτερια εκεί. Αυτά..
Όπως πας από το Θριάσιο νοσοκομείο προς Δερβενοχωρια, έχει μια μεγάλη ευθεία 1-1,5 χιλιόμετρα πριν το Τιτάν. Ε λίγο πριν πάρεις την αριστερή στροφή στο τέλος της ευθείας, στο δεξί σου χέρι έχει κάτι ελιές κ από κάτω ένα ρέμα. Δεν είναι κάτι αξιόλογο αλλά πάμε για 2 ώρες τ απόγευμα μιας και είναι 10 λεπτά απ το σπίτι μου.Ρε συ Κωστα το εχω απορια..Μανδρα που περπατατε? Εχει πολυ πευκο στα σημεια που εχει τσιχλα, και εγω προσωπικα μονο καρτερια εχω υποψιν μου....
Κωστα μην στεναχωριέσαι, το κλαμπανιασμα σε ολους τυχαινει και όχι μονο μια φορα την σεζόν! Καλα να ειμαστε να αφηνουμε τα λεφτακια μας σε φυσεκλικια!..
Περιφερειακη Ενοτητα Ευβοιας ημουν φιλε ναι
Υγ: αστειεύομαι φυσικα με την ανωτέρω απάντηση! Καθενους Κωστη..
Δεν το αποκλείω....είναι μέρες που το χέρι απλά δεν παει. Ε τότε και bell με 40 γραμμάρια 11άρια να ρίχνεις τους κλανεις μια μαντρα!
Εύβοια φίλε; αν επιτρέπεται.
Και φυσικά περνάς και από τον Πατσόλα...Καθενους Κωστη..
Ποιος είναι ο Πατσολας;Και φυσικά περνάς και από τον Πατσόλα...![]()
Ταβέρνα στους Καθενούς ...Ποιος είναι ο Πατσολας;
Τα ειπες ολα! Παω πασο!! Μεγαλη υποθεση αυτο!είναι 10 λεπτά απ το σπίτι μου
Τι λες ρε φιλε;;;Παω αποψε σε απογευματινο,κοντα στο χωριο,με το ποζε,60cm και τσοκ 5 και 3 (αυτα εχει μονο για εσωτερικα).
Λεω θα αρχισουν να περνανε κλασικα το τελευταιο τεταρτο και κοντα.Τ συνηθισμενα δηλαδη,γι αυτο και η επιλογη του οπλου.
Ελα ομως που αρχισαν απο τις 16:30 και το "εληξαν" στις 5 και 20.
Αρκετα εως πολλα πουλια,ψηλωμενα ομως,Καρτερι απο τα παλια....
9 πουλια,αλλα με το κοντοκανο,πηγε το κλαμπανι συννεφο,μαζι με τους εξαψαλμους.
ΥΓ:Αν ας πω,οτι μου ηρθε απο πισω αριστερα μια κωλομπεκατσα και με "τρακαρε" στο αριστερο μου ματι,τι θα μου πειτε???
Ξαπλωσα χαμω απο τον πονο..
Αφου ηρθαν απο τα διπλανα καρτερια γιατι νομιζαν οτι μου την "εσκασε" κανα γουρουνι...Με ακουσε ολο το βουνο...
Μου ηρθε να παω στην απεναντι πλαγια,στις ελιες που εκατσε και να την "καρυδωσω"...
Κατακοκκινο το "λευκαδι" του ματιου....
Τι άλλο θα ακούσουμε από εσένανε...Ούτε η μπεκάτσα δεν άντεξε την παρουσία σου...Εντάξει άμα είσαι και βάζελος θα γλυτώσεις την ψυχική σου υγεία...Παω αποψε σε απογευματινο,κοντα στο χωριο,με το ποζε,60cm και τσοκ 5 και 3 (αυτα εχει μονο για εσωτερικα).
Λεω θα αρχισουν να περνανε κλασικα το τελευταιο τεταρτο και κοντα.Τ συνηθισμενα δηλαδη,γι αυτο και η επιλογη του οπλου.
Ελα ομως που αρχισαν απο τις 16:30 και το "εληξαν" στις 5 και 20.
Αρκετα εως πολλα πουλια,ψηλωμενα ομως,Καρτερι απο τα παλια....
9 πουλια,αλλα με το κοντοκανο,πηγε το κλαμπανι συννεφο,μαζι με τους εξαψαλμους.
ΥΓ:Αν ας πω,οτι μου ηρθε απο πισω αριστερα μια κωλομπεκατσα και με "τρακαρε" στο αριστερο μου ματι,τι θα μου πειτε???
Ξαπλωσα χαμω απο τον πονο..
Αφου ηρθαν απο τα διπλανα καρτερια γιατι νομιζαν οτι μου την "εσκασε" κανα γουρουνι...Με ακουσε ολο το βουνο...
Μου ηρθε να παω στην απεναντι πλαγια,στις ελιες που εκατσε και να την "καρυδωσω"...
Κατακοκκινο το "λευκαδι" του ματιου....