Χρονια πολλα πατριδα με το BELL ολα?Για μαύρες δεν ξυπνησα τελικα. 8 με 11 περπατητο μόνος μου γιατί έπεσε πολύ κραιπάλη από την παρέα χθες. 41 φυσίγγια csb32 no9 εριξα. Όσα έπεσαν τα βρηκα.
View attachment 38436
μπράβο ρε τούφεκε !Για μαύρες δεν ξυπνησα τελικα. 8 με 11 περπατητο μόνος μου γιατί έπεσε πολύ κραιπάλη από την παρέα χθες. 41 φυσίγγια csb32 no9 εριξα. Όσα έπεσαν τα βρηκα.
View attachment 38436
Φαρμακείο είσαι!!!Για μαύρες δεν ξυπνησα τελικα. 8 με 11 περπατητο μόνος μου γιατί έπεσε πολύ κραιπάλη από την παρέα χθες. 41 φυσίγγια csb32 no9 εριξα. Όσα έπεσαν τα βρηκα.
View attachment 38436
Οχι δεν απαγορευεται.Καλησπέρα παιδιά Χρόνια πολλά!
Μια ερώτηση...απαγορεύεται το κυνηγι μέσα σε ελαιώνες??όταν έχει μαζευτεί ο καρπός..ρωτάω διότι είχα έναν διαπληκτισμο το πρωί....
Ευχαριστώ
Στα μερη σου ηρθα και εγω και δεν βγηκα χαμενος...η ζέστη ειδικα μετα τις 9 ηταν απιστευτη....κοτσυφια αρκετα αν και ειχα πολλα κλαμπανιασματα και δεν χουφτωσα αρκετα (2 μονο)....Αστοχιες μπολικες αλλα ολα ωραια!Για μαύρες δεν ξυπνησα τελικα. 8 με 11 περπατητο μόνος μου γιατί έπεσε πολύ κραιπάλη από την παρέα χθες. 41 φυσίγγια csb32 no9 εριξα. Όσα έπεσαν τα βρηκα.
Τον ενόχλησε που μπήκα στο χωράφι του κτλ και λέει απαγορεύεται σε ελαιώνες κτλ.Του εξήγησα ότι δεν απαγορεύεται όταν είναι μαζεμένες οι ελιές όμως σέβομαι τη περιουσία του και φυσικά θα αποχωρήσω από τη περιουσία του.Όμως δε μπορώ να ακούω και παπ....ες περί απαγορευσεων. Τέλος πάντων απλά ήθελα μια επιβεβαίωση διότι γνωρίζω ότι σε αμπέλια, καλλιέργειες κτλ δε μπαίνω ποτέ μόνο όταν έχουν μαζέψει τον καρπό και φυσικά μπαίνω χωρίς να κάνω ζημιά σε κανενός τη περιουσία.Φυσικά κ δεν απαγορευεται.....
Δυστυχώς είναι κάποιοι που όχι μόνο κυνηγούς αλλά ουτε κ πουλι πετουμενο δεν θέλουν στο χωράφι τους...
Ας το φραξουν με ψηλό πλεγμα να μην τους ενοχλεί κανεις...
Ο κυριος αυτός τι ακριβώς επικαλέστηκε?
Περιοδος συγκομιδης μπορει να θεωρηθει πως ειναι απο τον Σεπτέμβριο (αγουρέλαιο) μεχρι και Γεναρη...το 80% των τσιχλοτοπων στα "πεδινα" ειναι ελαιωνες και περιξ αυτων...Καλησπέρα παιδιά Χρόνια πολλά!
Μια ερώτηση...απαγορεύεται το κυνηγι μέσα σε ελαιώνες??όταν έχει μαζευτεί ο καρπός..ρωτάω διότι είχα έναν διαπληκτισμο το πρωί....
Ευχαριστώ
Έτσι πρεπει κ μπράβο σου!!!!δε μπαίνω ποτέ μόνο όταν έχουν μαζέψει τον καρπό
Χρόνια πολλά. Bell + Mr ειχα στο δικανο. Πήρα τις μισές και παραπανω με το bell ανάμεσα τους και δύο ψηλωμενες αρκετα.Χρονια πολλα πατριδα με το BELL ολα?
Γιατι φοβοταν μην του τις ματιασεις ?Τον ενόχλησε που μπήκα στο χωράφι του κτλ και λέει απαγορεύεται σε ελαιώνες κτλ.Του εξήγησα ότι δεν απαγορεύεται όταν είναι μαζεμένες οι ελιές όμως σέβομαι τη περιουσία του και φυσικά θα αποχωρήσω από τη περιουσία του.Όμως δε μπορώ να ακούω και παπ....ες περί απαγορευσεων. Τέλος πάντων απλά ήθελα μια επιβεβαίωση διότι γνωρίζω ότι σε αμπέλια, καλλιέργειες κτλ δε μπαίνω ποτέ μόνο όταν έχουν μαζέψει τον καρπό και φυσικά μπαίνω χωρίς να κάνω ζημιά σε κανενός τη περιουσία.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!