Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ενα απογευματινο καρτερακι,,ειχε παιχνηδι με το που αρχησε να σουρουπονη εμεινα και απο φυσιγκια μιας και ειχα παρη ενα σχεδων μισω κουτακι,,,παντως γουσταρισα τουφεκιες μιας και ειχε ενα βοριαδακι και της εφερνεεε πανωμου στουκαςςςςς :oops: τα 30αρια ρουμελιωτης ξηρυζανννν

ενα απογευματινο καρτερακι,,ειχε παιχνηδι με το που αρχησε να σουρουπονη εμεινα και απο φυσιγκια μιας και ειχα παρη ενα σχεδων μισω κουτακι,,,παντως γουσταρισα τουφεκιες μιας και ειχε ενα βοριαδακι και της εφερνεεε πανωμου στουκαςςςςς :oops: τα 30αρια ρουμελιωτης ξηρυζανννν
Που πας με μισό κουτάκι ρε Σάκηηηηηη;;;;!!!!

Ρε Νικόλα είπαμε δεν είναι όλοι οι ηλικιωμένοι επικίνδυνοι στο κυνήγι και τουφεκανε ότι κινείται.
Για τον παππού μου λέει ο Στέφανος που με έμαθε από μικρό να κυνηγάω και ακόμα δόξα τω θεώ μπορούμε και κάνουμε τις εξόδους μας παρεα.
Μπράβο ρε Γιαννάρα! Πόσο χρονών ο παππούς;

Να τα εκατοστήσει και να τον χαίρεσαι γερό, δυνατό και να συνεχίσετε να πάτε μαζί.79 χρονών και βαράει τσίχλοκοτσύφια στο φτερό....Μάγκας ο παππούς!!
Να είσαι καλά φίλε και εσύ να χαίρεσαι τις εξόδους με τον δικό σου.Ναι μια χαρά τουφεκαει στο φτερό.

Να είσαι καλά φίλε και εσύ να χαίρεσαι τις εξόδους με τον δικό σου.Ναι μια χαρά τουφεκαει στο φτερό.
Και έμενα με έχει μάθει πολλά ο παππούς.Από μικρός με έβαζε στο τιμόνι να το στρίβω εκεί να παίζω και από τρίτη δημοτικού μου έδινε το αμάξι και το έφερνα κύκλους μόνος μέσα στο γήπεδο.Είχαν πάθει πλάκα τότε εκεί στο χωριό.Και πόσα άλλα που δεν λέγονται!!!

Προσέξτε τον καλά τον παππούλη, μην τυχόν σας περάσει για τίποτα γουρουνόπουλα μες στην καύλα του και σας "φυτέψει" τίποτα δραμιάρικα στον κώλο...!!! .hunter..sarcastic.
Νικόλα η μαλακια στον εγκεφαλο δεν κοιτάει ηλικιες δυστυχώς.

Πάρε μαζί δεν δαγκώνουν και βάλτες πάνω από το καπελάκι μην στο πάρουν τα τσιχλάκια. .yel.
Δεν του το πήραν το καπέλο του Σακαρου αποψε!!!!Ποτέ στην τσιχλα χωρίς έξτρα πυρομαχικά. Την πρώτη φορά που ήρθε ο φίλος μου ο Χρήστος να κυνηγήσουμε τσίχλα μαζί έπαθε σοκ όταν είδε τι κουβαλαω!!!! Αυτός μια 30αρα ζώνη ειχε....

Last edited:
Δεν του το πήραν το καπέλο του Σακαρου αποψε!!!!Ποτέ στην τσιχλα χωρίς έξτρα πυρομαχικά. Την πρώτη φορά που ήρθε ο φίλος μου ο Χρήστος να κυνηγήσουμε τσίχλα μαζί έπαθε σοκ όταν είδα τι κουβαλαω!!!! Αυτός μια 30αρα ζώνη ειχε....
Ωχ δικός μου είσαι καφτήρι ,,αν δεν κουβαλήσω φυσίγγι στο βουνό είναι σαν να μη βγήκα καθόλου :D

Δεν του το πήραν το καπέλο του Σακαρου αποψε!!!!Ποτέ στην τσιχλα χωρίς έξτρα πυρομαχικά. Την πρώτη φορά που ήρθε ο φίλος μου ο Χρήστος να κυνηγήσουμε τσίχλα μαζί έπαθε σοκ όταν είδε τι κουβαλαω!!!! Αυτός μια 30αρα ζώνη ειχε....
Άστα να πάνε, το θυμάμαι, τι είχες κουβαλήσει μαζί πατρίδα!!! .yel.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back