Kostas ContraDosi
Moderator
Το έχω ξανα πει...Φωτιά τα φαλκοτσι νο9
View attachment 36269
Το έχω ξανα πει...Φωτιά τα φαλκοτσι νο9
View attachment 36269
Τα 28αρια με csb-6?Τι νούμερο σκάγια;Τασάρα έχω και 32άρια ποικιλία αλλά τα 28άρια είναι άλλη φάση λέμε!!!
Ναι φίλε, 8άρια και 9άρια!Τα 28αρια με csb-6?Τι νούμερο σκάγια;
Σε ευχαριστώ πολύ.Ναι φίλε, 8άρια και 9άρια!
Που πας με μισό κουτάκι ρε Σάκηηηηηη;;;;!!!!
Τίποτα φίλε μου, να 'σαι καλά!Σε ευχαριστώ πολύ.
και να πω οτι δεν εχω χρηστοοοο,,μια κουτα πηραααα,,αυριο 2 κουτακια μαζιιιΠου πας με μισό κουτάκι ρε Σάκηηηηηη;;;;!!!!
Πάρε μαζί δεν δαγκώνουν και βάλτες πάνω από το καπελάκι μην στο πάρουν τα τσιχλάκια.και να πω οτι δεν εχω χρηστοοοο,,μια κουτα πηραααα,,αυριο 2 κουτακια μαζιιι![]()
Μπράβο ρε Γιαννάρα! Πόσο χρονών ο παππούς;Ρε Νικόλα είπαμε δεν είναι όλοι οι ηλικιωμένοι επικίνδυνοι στο κυνήγι και τουφεκανε ότι κινείται.
Για τον παππού μου λέει ο Στέφανος που με έμαθε από μικρό να κυνηγάω και ακόμα δόξα τω θεώ μπορούμε και κάνουμε τις εξόδους μας παρεα.
79 είναι τώρα Χρήστο.Μπράβο ρε Γιαννάρα! Πόσο χρονών ο παππούς;
Να τα εκατοστήσει και να τον χαίρεσαι γερό, δυνατό και να συνεχίσετε να πάτε μαζί.79 χρονών και βαράει τσίχλοκοτσύφια στο φτερό....Μάγκας ο παππούς!!79 είναι τώρα Χρήστο.
Να είσαι καλά φίλε και εσύ να χαίρεσαι τις εξόδους με τον δικό σου.Ναι μια χαρά τουφεκαει στο φτερό.Να τα εκατοστήσει και να τον χαίρεσαι γερό, δυνατό και να συνεχίσετε να πάτε μαζί.79 χρονών και βαράει τσίχλοκοτσύφια στο φτερό....Μάγκας ο παππούς!!
Και έμενα με έχει μάθει πολλά ο παππούς.Από μικρός με έβαζε στο τιμόνι να το στρίβω εκεί να παίζω και από τρίτη δημοτικού μου έδινε το αμάξι και το έφερνα κύκλους μόνος μέσα στο γήπεδο.Είχαν πάθει πλάκα τότε εκεί στο χωριό.Και πόσα άλλα που δεν λέγονται!!!Να είσαι καλά φίλε και εσύ να χαίρεσαι τις εξόδους με τον δικό σου.Ναι μια χαρά τουφεκαει στο φτερό.
'Οχι επειδή είμαι παππούς, αλλά ακόμα καλά τουφεκάω. Όχι όπως πριν 20-30 χρόνια, αλλά χράτσα - χρούτσα....Καλυτερα απο ολους μας τουφεκαει ο παππους αν τα βαλεις κατω ...
Νικόλα η μαλακια στον εγκεφαλο δεν κοιτάει ηλικιες δυστυχώς.Προσέξτε τον καλά τον παππούλη, μην τυχόν σας περάσει για τίποτα γουρουνόπουλα μες στην καύλα του και σας "φυτέψει" τίποτα δραμιάρικα στον κώλο...!!!![]()
Δεν του το πήραν το καπέλο του Σακαρου αποψε!!!!Ποτέ στην τσιχλα χωρίς έξτρα πυρομαχικά. Την πρώτη φορά που ήρθε ο φίλος μου ο Χρήστος να κυνηγήσουμε τσίχλα μαζί έπαθε σοκ όταν είδε τι κουβαλαω!!!! Αυτός μια 30αρα ζώνη ειχε....Πάρε μαζί δεν δαγκώνουν και βάλτες πάνω από το καπελάκι μην στο πάρουν τα τσιχλάκια.![]()
Ωχ δικός μου είσαι καφτήρι ,,αν δεν κουβαλήσω φυσίγγι στο βουνό είναι σαν να μη βγήκα καθόλουΔεν του το πήραν το καπέλο του Σακαρου αποψε!!!!Ποτέ στην τσιχλα χωρίς έξτρα πυρομαχικά. Την πρώτη φορά που ήρθε ο φίλος μου ο Χρήστος να κυνηγήσουμε τσίχλα μαζί έπαθε σοκ όταν είδα τι κουβαλαω!!!! Αυτός μια 30αρα ζώνη ειχε....
Ετσι!!!Ωχ δικός μου είσαι καφτήρι ,,αν δεν κουβαλήσω φυσίγγι στο βουνό είναι σαν να μη βγήκα καθόλου![]()
Άστα να πάνε, το θυμάμαι, τι είχες κουβαλήσει μαζί πατρίδα!!!Δεν του το πήραν το καπέλο του Σακαρου αποψε!!!!Ποτέ στην τσιχλα χωρίς έξτρα πυρομαχικά. Την πρώτη φορά που ήρθε ο φίλος μου ο Χρήστος να κυνηγήσουμε τσίχλα μαζί έπαθε σοκ όταν είδε τι κουβαλαω!!!! Αυτός μια 30αρα ζώνη ειχε....