Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν κάθησα σήμερα αλλά δεν φάνηκε ψυχή γιατί μας πήρε μέχρι σούρουπο.Χάνονται μέρα με την μέρα.Εκεί που ραβδίζαμε ξαφνικά βλέπω μια άσπρη σκιά με την άκρη του ματιού και λέω ωχ από μέσα μου βγήκαν τα γουρούνια;.yel. Τελικά ήταν ένα σεττεράκι άσπρο-καφέ χωρίς λουρί, το φωνάζω να το πιάσω μπας και ήταν κανένας συνάδελφος που το είχε χάσει αλλά εξαφανίστηκε φοβισμένο.Προφανώς, δεν έκανε ή κροτοφοβία είχε και το παράτησαν....Κρίμα δεν θα αντέξει...
Μπορεί και να κατάφερε να βγάλει το λουρί, το έχω δει συχνά να συμβαίνει όταν είναι δεμένο το σκυλί και να έμεινε στον ιδιοκτήτη το λουρί με την αλυσίδα.Τετοια σκυλιά δύσκολα να μην βρούν σπίτι ακόμα και απλά σαν σκυλιά συντροφιάς.

Όριο πάλι σήμερα στο απογιοματινό!!!
Τα τσιχλάκια πάρα πολλά (οι κότσυφες παραμένουν "είδος προς αφανισμό", μόνο στα έλατα βλέπω και χτυπώ), αλλά ψηλωμένα αρκετά έως πολύ, πέραν του βεληνεκούς σε πολλές περιπτώσεις...!
Παρά ταύτα, προς το τέλος έστρωσαν κάπως κι εκεί πήρα τα περσσότερα...
Ώρε μάνα μ', τι είν' τούτο φέτο...!!! Θα λειώσουν οι κάννες...!!!
o_Oo_Oo_O

Last edited:
Τα τσιχλάκια (οι κότσυφες παραμένουν είδος προς αφανισμό) πάρα πολλά, αλλά ψηλωμένα αρκετά έως πολύ, πέραν του βεληνεκούς...!
o_Oo_Oo_O
Να λιώσουν θα πάρουμε άλλες!
Πάντα τέτοια!!!

Τα τσιχλάκια (οι κότσυφες παραμένουν είδος προς αφανισμό) πάρα πολλά, αλλά ψηλωμένα αρκετά έως πολύ, πέραν του βεληνεκούς...!
o_Oo_Oo_O
θέλω να γίνω και εγώ Νικόλαος Ρεντίφης .terror.

Νικόλα σε ποιά περιοχή είπαμε κυνηγάς ;

o_Oo_Oo_O
Νικόλαε, ρε φίλε δεν έχει κουδουνίσει το κεφάλι σου απ τις τουφεκιές; Εγω θα είχα κουφαθεί τελείως... Χώρια που ποιός τα καθαρίζει 25 την ημέρα; Πάντα με χιούμορ και καλοπροαίρετα, μην με παρεξηγήσεις!

Ομολόγησε Νικόλαε Ρεντιφη! Δεν έχω κάνει όριο ποτέ! Θά σού κάνουμε βουντού ( λέμε τώρα) και θα κάνεις να βρεις σωστό τσιχλοφυσιγγο χρόνια! Μίλα! .hair..yel. Πέρα από την πλάκα, πολύ χαίρομαι όταν γράφεις εδώ και εύχομαι όριο σε κάθε έξοδο!

Νικόλαε, ρε φίλε δεν έχει κουδουνίσει το κεφάλι σου απ τις τουφεκιές; Εγω θα είχα κουφαθεί τελείως... Χώρια που ποιός τα καθαρίζει 25 την ημέρα; Πάντα με χιούμορ και καλοπροαίρετα, μην με παρεξηγήσεις!
Πες τα πες τα! Εγώ βαριέμαι το μάδημα αλλιώς.....my man.

Πιάνουμε το καρτερι με τον ξάδερφο κατά τις 16:30 και ανάβουμε μια τσιγαρια ως να δούμε τα πρώτα πουλια. Σκάει ένας κοτσυφας ψηλωμενα και τον ρίχνει μια το ξαδερφακι και πεφτει. Πάει να τον μαζέψει και κάνει φτερό το πουλι και του ξαναριχνει και πάει και φυσάει μέσα σε κάτι πευκακια με σκινα. Πάει να τον ψάξει βρίζοντας ο άλλος και μόλις πατάει στον σκινο φρρρρρρρ η κυρια!!! Την προλαβε με μια μπηχτη μεσα σε κοντοπευκα!!! Μιλάμε ο ορισμός του φαρδους!!!! Βρήκε και τον κοτσυφα! Στο καρτερι πιο λίγα από εχθες. 8 πήρα εγώ και 4 ο ξάδερφος που ποζάρει από κατω!!!
20211118_162804.jpg

Πιάνουμε το καρτερι με τον ξάδερφο κατά τις 16:30 και ανάβουμε μια τσιγαρια ως να δούμε τα πρώτα πουλια. Σκάει ένας κοτσυφας ψηλωμενα και τον ρίχνει μια το ξαδερφακι και πεφτει. Πάει να τον μαζέψει και κάνει φτερό το πουλι και του ξαναριχνει και πάει και φυσάει μέσα σε κάτι πευκακια με σκινα. Πάει να τον ψάξει βρίζοντας ο άλλος και μόλις πατάει στον σκινο φρρρρρρρ η κυρια!!! Την προλαβε με μια μπηχτη μεσα σε κοντοπευκα!!! Μιλάμε ο ορισμός του φαρδους!!!! Βρήκε και τον κοτσυφα! Στο καρτερι πιο λίγα από εχθες. 8 πήρα εγώ και 4 ο ξάδερφος που ποζάρει από κατω!!!
View attachment 36199
Πατρίδες δώστε πόνο λέμεεεε.Σε τι υψόμετρο πατρίδα περίπου;

200 μέτρα max Χρήστο. Παρόλη την ξηρασία εχουν πιασει μπεκατσες και στα χαμηλα. Φεύγοντας είδαμε αλλες 2.
Είχε και πέρυσι και φέτος από ότι δείχνει.Μπράβο πολύ χαμηλά και πολύ νωρίς.Τις ευνοεί ο καιρός!

Είχε και πέρυσι και φέτος από ότι δείχνει.Μπράβο πολύ χαμηλά και πολύ νωρίς.Τις ευνοεί ο καιρός!
Αυτο που ειχε γινει περισυ με τις μπεκατσες δεν θελω να το θυμάμαι αδερφε. Είχε τόσες πολλές και με το που σταμάτησαν οι φωστηρες μας τους θηροφυλακες έγινε της πουτανας στο σούρουπο. Βγήκε ο κάθε πικραμένος χασάπης ανενοχλητος!!!

Διά ακόμη μία βολά στο γνωστό μου σημείο, δεν ημπόρεσα να ξεπεράσω την ταρίφα των τελευταίων ημερών. Εφτά, λοιπόν, και σήμερα. Όπως και την τελευταία βολά, το πρώτο θήραμα που εκαρπώθην ήτο κοσσυφός θηλυκός, καθώς και έξι κιχλίδες. Η σπαραγγοσυλλογή εσυνεχίσθη, δίδοντας μου κι απόψε έναν εκλεκτό μεζέ διά να δειπνίσω. Ιδιαιτέραν θετικήν εντύπωσιν εσχημάτισα από τα "Σπόρτινγκ" φυσίγγια του κ. Ρουμελιώτη εις νο8. Με τη συνεργασία του 2* κατερρίφθησαν δύο κιχλίδες ιδιαιτέρως εκηβόλως. Απόστασιν δε θα τολμήσω να εκστομίσω, διά να μην αρξει η καζουραν περί τα αυτογεμη της συμπαθεστατης ιταλικής εταιρείας "Μπενέλλι".
Το αποψινό μου ποστ με ιδιαίτερη συμπάθεια αφιερωμένο στο φίλτατο αδελφό εν οπλοις @Νικόλαος Ρεντίφης

Διά ακόμη μία βολά στο γνωστό μου σημείο, δεν ημπόρεσα να ξεπεράσω την ταρίφα των τελευταίων ημερών. Εφτά, λοιπόν, και σήμερα. Όπως και την τελευταία βολά, το πρώτο θήραμα που εκαρπώθην ήτο κοσσυφός θηλυκός, καθώς και έξι κιχλίδες. Η σπαραγγοσυλλογή εσυνεχίσθη, δίδοντας μου κι απόψε έναν εκλεκτό μεζέ διά να δειπνίσω. Ιδιαιτέραν θετικήν εντύπωσιν εσχημάτισα από τα "Σπόρτινγκ" φυσίγγια του κ. Ρουμελιώτη εις νο8. Με τη συνεργασία του 2* κατερρίφθησαν δύο κιχλίδες ιδιαιτέρως εκηβόλως. Απόστασιν δε θα τολμήσω να εκστομίσω, διά να μην αρξει η καζουραν περί τα αυτογεμη της συμπαθεστατης ιταλικής εταιρείας "Μπενέλλι".
Το αποψινό μου ποστ με ιδιαίτερη συμπάθεια αφιερωμένο στο φίλτατο αδελφό εν οπλοις @Νικόλαος Ρεντίφης
Μπαίνουμε να διαβάσουμε μια ανταπόκριση και μας βγαίνουν τα μάτια πλέον ..yel.

Της θεολογικής σχολής είστε κύριε; πρωινό σήμερα πήγε κανένας;

Status
Not open for further replies.
Back