Είναι κάνεις από χαντρερς λαιφ καρναρη;
Στέφανε, τέτοια "ατυχή" περιστατικά πάντοτε και παντού θα συμβαίνουν στις τουφεκιές μας... Είναι πρακτικώς αδύνατο να αποτραπούν απολύτως...Νικολαε εχω την εντυπωση οτι οι τουφεκιες του βιντεο σε διαφορετικό καιρο θα ηταν επιτυχημένες.. Νομιζω ειναι το πιο εκνευριστικο σκηνικο αυτο που βλεπω στο βιντεο, δηλαδή η τουφεκια να πηγαινει εκει που πρέπει, να βλεπεις το πουλι να τρωει σφαλιαρα ολκης στον αερα, να μενει πισω μπαλα με πουπουλα, και να συνεχιζει πετωντας κανονικά...
Το αμεσως πιο εκνενευριστικο ειναι να το δεις κιολας σε 200 μετρα να χαμηλωνει πετωντας, ξεροντας ετσι οτι θα το φανε τα κουναβια ..
Φετος κυνηγώ με στενοτερο τσοκαρισμα μονιμα πανω, και ετσι "εχω ξεθαρεψει" και ριχνω και σε μακρυνοτερα θηραματα, με αποτέλεσμα το ιδιο φυσιγγι στα ιδια υψομετρα με διαφορετικη ατμόσφαιρα περιβαλλοντος να ξεραινει το πουλι στα ουράνια την μια μερα, και να γεμισει τον αερα πουπουλα μονο την αλλη μερα ..
Χρηστο παιζουν πουλια απο εκει???Μετά τις ελιές το καθιερωμένο στήσιμο για καρτέρι.Πήρα 5 πουλιά και βρήκα τα 3.Λοιπόν, το ωραίο της υπόθεσης κατεβάζω μία τσίχλα από τον θεό και πέφτει ζωντανή σε 2 φραχτά πιο πέρα.Πάω να την πάρω κάνοντας τον κύκλο γιατί πήγαινε σφαίρα για το πυκνό.Την σημαδεύω να της ξαναρίξω διότι θα την έχανα.Μόλις την σημαδεύω,ρίχνω και την παίρνω εκείνη την ώρα πετάγεται ένα τσιχλογέρακο φρενάρει και έφυγε με την τουφεκιά φοβισμένο.Αν δεν της έριχνα ούτε θα το έβλεπα και δεν θα ήξερα τι είχε γίνει...Επειδή το συζητούσαμε είναι σαν να λέμε καλό μελέτα και έρχεται...View attachment 36051
Αφού βλέπεις τόσα πουλιά είσαι άρχοντας.Ούτε 10 δεν βλέπω σχεδόν σε κάθε έξοδο...Χρηστο παιζουν πουλια απο εκει???
Πήγα και εγω να φορτώσω κλαρί από τις ελιες του ξαδέρφου και φυσικά με το δικανο πάντα κοντά! Στηθηκα ξεκαρφωτα τελείως μέσα στις ελιες γιατί δεν προλάβαινα να πάω κάπου και είδα κοντά μακριά 25-30 πουλιά. Τουφεκισα 6 πήρα 4! Για Νοέμβριο παμε πολύ καλά νομιζω. Το να δω τόσα πουλιά σε μη σεσημασμένο καρτερι δεν το περίμενα να πω την αλήθεια.
Καλησπέρα σε όλους, ένα γρήγορο απογευματινό με ωραίο βαρύ φθινοπωρινό καιρό, αλλά δυστυχώς χωρίς πουλιά (πιο πολλά περάσαν με το νοτιά Σάββατο και Κυριακή). Σύνολο 5 τουφεκιές, μία τσίχλα πήρα που την έχασα κι αυτήΜπενέτο και Κώστα το γεράκι δεν εμφανίστηκε από το πουθενά.Την είχε εκεί στημένη.Ξεκινάμε με φίλο περπατητό σε μια περιορισμένη έκταση και βλέπω ένα γεράκι που έρχεται και κάθεται σε. ένα δέντρο. Ξεχνάω την παρουσία του.Ρίχνουμε αρκετές τουφεκιές και το ξαναθυμάμαι όταν μου αρπάζει την τραυματισμένη τσίχλα.Κυνηγοί=τροφή αξιοθαύμαστη προσαρμοστικότητα!
Εντάξει και εδώ δεν έχει παντου αλλά υπάρχουν σημεία που έχει κρατήσει πολλά πουλια. Μια κακοκαιρία, που δυστυχώς δεν έρχεται, θα μας έφτιαχνε ολους.Αφού βλέπεις τόσα πουλιά είσαι άρχοντας.Ούτε 10 δεν βλέπω σχεδόν σε κάθε έξοδο...
Μην βιάζεσαι, όλα στην ώρα τους, καλά πάμε φέτος.Εντάξει και εδώ δεν έχει παντου αλλά υπάρχουν σημεία που έχει κρατήσει πολλά πουλια. Μια κακοκαιρία, που δυστυχώς δεν έρχεται, θα μας έφτιαχνε ολους.
Σε σύγκριση με τις χρόνιες που πέρασαν από το 17 μέχρι πέρισυ η φετινή χρονιά μέχρι τωρα είναι οαση!!!!Μην βιάζεσαι, όλα στην ώρα τους, καλά πάμε φέτος.
Αυτές είναι για τα 10άρια ναβάρο ...Πήρα σήμερα τις πρώτες μου τσιχλες.
Στερήθηκα πέρσυ αυτό το υπέροχο κυνήγι.
Δεν θυμάμαι να τουφεκισα πέρσυ τσίχλα.
Μάλλον όχι.
Έτσι σήμερα οι λίγες που πέρασαν μου έδωσαν περισια χαρά.
Πέρασαν καμία 15αρια.
Πήρα 4.
Βρήκα τις δύο.
Οι άλλες δύο ισα που έπεσαν στο πυκνό δίπλα από το χωματόδρομο.
Δύσκολες τουφεκιές διότι τις βλέπεις τελευταία στιγμή και δεν προλαβαίνεις να ρίξεις.
Κι αν ρίξεις λίγο αργότερα πέφτουν στο πυκνό.
Το ναβαρο πολύ καλό οι τσιχλες έκαναν σβουρες.
Τώρα τα λες καλάΣε σύγκριση με τις χρόνιες που πέρασαν από το 17 μέχρι πέρισυ η φετινή χρονιά μέχρι τωρα είναι οαση!!!!
Άσε γιατί σκέφτομαι για 11 ή και 12 άμα βρω...Αυτές είναι για τα 10άρια ναβάρο ...![]()
Γιώργο δίνεις ρεσιτάλ απόψε!Αυτές είναι για τα 10άρια ναβάρο ...![]()
Είχα καλό φαγητό! ...Γιώργο δίνεις ρεσιτάλ απόψε!
Καλό θα είναι το 11άρι για τις μαύρες ...Άσε γιατί σκέφτομαι για 11 ή και 12 άμα βρω...
Έψαξα λίγο για 11 και δε βρήκα τίποτα.Καλό θα είναι το 11άρι για τις μαύρες ...
Βγάζει ο Ζαραλης κάτι 11 διασποράς....σε λίγο θα βάζουν και χοντρή άμμο.... μέσα..χαχαχαΈψαξα λίγο για 11 και δε βρήκα τίποτα.