Δημήτρη το εδαφος πώς το είδες;Κραταει υγρασια πουθενα;Τελείωσα τα μελίσσια στις 8 και 9 ήμουν στα ελατα. Άπνοια , μαύρος ουρανός και κουνούπια χιλιαδες!!!! Μέχρι τις 12 που κάθισα τουφεκισα 6 και πηρα τις 5. Άντε να είδα αλλά 7-8 πουλια. Θα το καθιερωσω αυτό γιατί εγώ πήγα την ώρα που έφευγαν όλοι και ήμουν ολομόναχος και το ευχαριστήθηκα!!!
Για τσάμπα μια χαρά ήτανΩραίο δεμάτι Κωστή...!!
Πως σου φάνεικαν τα j&b 32gr διασποράς...;;;
Στις σκιερες ντυμένες λακες είναι αρκετά υγρό το εδαφος. Και οι λακκούβες στον χωματόδρομο κρατάνε λίγο νεράκι ακόμα αλλά ο τόπος θέλει βροχή επειγόντως.Δημήτρη το εδαφος πώς το είδες;Κραταει υγρασια πουθενα;
Πάλι καλά...Χρειάζεται βροχουλες σιγουρα...Στις σκιερες ντυμένες λακες είναι αρκετά υγρό το εδαφος. Και οι λακκούβες στον χωματόδρομο κρατάνε λίγο νεράκι ακόμα αλλά ο τόπος θέλει βροχή επειγόντως.
Το κυνήγι απαιτεί κάποια σοβαροτητα...και αναρωτιόμουν για ποιό λόγο να σηκώσεις τουφέκι επανειλημμένα σε πουλία στα 70 μέτρα...
Ωραιος μπεκατσας ο σκυλος να ψαχνη και αυτος να ντουφεκαη αλλα πουλια για τον @@@@ τη τα θελουν αυτα τα ατομα τα σκυλια....κανενας σεβασμο στον κοπο του σκυλουζί.Ενώ ετοιμαζόταν η φωτιά ήταν ένας μπεκατσάς από πάνω και πλάκωσε μία 3άρα σε ένα κοπάδι δενδρότσιχλες
Άστα να πάνε...Και μετά χωρίς να είμαι σίγουρος άκουσα αμάξι και 2 τουφεκιές πιο πέρα και πάνω.Πήγαινε από πίσω το κοπαδάκι μάλλον...Οι λεγομένοι τύποι πάρτα όλα τώρα...Ωραιος μπεκατσας ο σκυλος να ψαχνη και αυτος να ντουφεκαη αλλα πουλια για τον @@@@ τη τα θελουν αυτα τα ατομα τα σκυλια....κανενας σεβασμο στον κοπο του σκυλου
Όντως τα πουλιά μειώθηκαν πολυ. Απόψε στο καρτερακι εδώ κοντά μόλις 5 πέρασαν και πηρα τις 2 που ήρθαν βολικα. Τουφεκιες ακόμα και στα καλά καρτερια ελάχιστες αποψε. Και το πρωί από ότι εμαθα στον κάμπο δεν έπεσαν τουφεκιες. Νομίζω πως είναι το φυσιολογικό για την εποχη. Πλέον θα σταματήσουν να μπαίνουν και την νυχτα. Πουλιά τώρα θα μας φέρνει ο καιρός ο κρύος που μακάρι να ξεκινήσει σιγά σιγα. Η μέρα σήμερα ηταν παναθλια. Στα ελατα με γαζωσαν τα κουνουπια!!!Ρεπό σήμερα από ελιές και είχε μαγκαλάκι αλλά και το όπλο φυσικά μαζί.Ενώ ετοιμαζόταν η φωτιά ήταν ένας μπεκατσάς από πάνω και πλάκωσε μία 3άρα σε ένα κοπάδι δενδρότσιχλες και βλέπω να έρχονται προς τα εμένα.Βουτάω το όπλο κοπανάω μέσα σεντίτ 28γρ νο8 και ρίχνω ένα ντουμπλέ παρόλο που ήταν ψηλωμένες σε 2.Την μακρινή σε μία βγάζει φτερά συνεχίζει και την κοντινή σε μία ακόμα πιο ψηλά και ΈΠΕΣΕ!!!! Την είδαν όλοι την τουφεκιά το σόι....Χαμός...Τελικά και περπατητό μετά σύνολο με δενδρότσιχλα 9 πουλάκια.Σαφώς λιγότερα και αδύνατα τα πουλιά από τις προάλλες.Χαθήκανε...View attachment 35934
Σαν δυο "λαγαδες" πριν χρόνια που τουφεκισαν ένα κοπάδι φασσες που θα μου έσκαγε στα 15 μέτρα και γύρισαν τα πουλια. Το ότι απείχε 100 μέτρα από αυτούς δεν τους πτόησε. Και το πιο ελεεινό από όλα? Ήρθε ο ένας και με ρώτησε αν έχω χοντρά φυσίγγια γιατί τα δύο μοναδικά που είχε τα έριξε στις φασσες που μου χαλασε!!!!!Ωραιος μπεκατσας ο σκυλος να ψαχνη και αυτος να ντουφεκαη αλλα πουλια για τον @@@@ τη τα θελουν αυτα τα ατομα τα σκυλια....κανενας σεβασμο στον κοπο του σκυλου
Έκλαψα...Σαν δυο "λαγαδες" πριν χρόνια που τουφεκισαν ένα κοπάδι φασσες που θα μου έσκαγε στα 15 μέτρα και γύρισαν τα πουλια. Το ότι απείχε 100 μέτρα από αυτούς δεν τους πτόησε. Και το πιο ελεεινό από όλα? Ήρθε ο ένας και με ρώτησε αν έχω χοντρά φυσίγγια γιατί τα δύο μοναδικά που είχε τα έριξε στις φασσες που μου χαλασε!!!!!
Και εγω έκλαψα εκείνη την μέρα από τα νεύρα μου. Ερχόταν το κοπάδι γλυφοντας τις κορφές των πεύκων. 70-80 πουλιά μια μπάλα όλα μαζί. Τα είχα δει από μακρια και είχα βάλει 3 εξαρια Απολλων 35 γραμμάρια. Θα είχα κάνει μακελειό ρε σου λέω και σήκωσε ο παπαρας το δικανο ενώ κλαφουνιζαν τα σκυλιά τον κοπο και έριξε στα 100+ μετρα. Συγχωριανός μου ήταν και ήρθε με το θάρρος να μου ζητήσει φυσίγγια. Του εδωσα...Έκλαψα...![]()
Συγχωριανός σου ήταν, με όλο το θάρρος και εσύ έπρεπε να του την πείς!Και εγω έκλαψα εκείνη την μέρα από τα νεύρα μου. Ερχόταν το κοπάδι γλυφοντας τις κορφές των πεύκων. 70-80 πουλιά μια μπάλα όλα μαζί. Τα είχα δει από μακρια και είχα βάλει 3 εξαρια Απολλων 35 γραμμάρια. Θα είχα κάνει μακελειό ρε σου λέω και σήκωσε ο παπαρας το δικανο ενώ κλαφουνιζαν τα σκυλιά τον κοπο και έριξε στα 100+ μετρα. Συγχωριανός μου ήταν και ήρθε με το θάρρος να μου ζητήσει φυσίγγια. Του εδωσα...
Του τα εδωσα ρε Γιώργο μετά από καντήλια και πολυελαιους.Έκανε και κάνει παρέα με τον γέρο μου ο κερατας! Του εκανε και παράπονα μετά επειδή τον καντηλιασα!Συγχωριανός σου ήταν, με όλο το θάρρος και εσύ έπρεπε να του την πείς!![]()