Epagneul Breton

Σε τι φάση ζεμπεκιάς την έπιασες ρε Χρήστο;
Μετά από κάθε πράξη ή γενικά αν είναι μαλακό το έδαφος της αρέσει απίστευτα να σκάβει με πολύ μανία.Την χαίρομαι και φυσικά την αφήνω λέγοντάς της μπράβο και τόσο περισσότερο συνεχίζει.Μέχρι και κοτρόνες σηκώνει το τρακτέρ!!!! Πολύ ωραίο και γερό δέσιμο! Αστείρευτη δύναμη και αγάπη!
 
Last edited:
Πολύ ενδιαφέρον άρθρο, τη σπουδαιότητα των σωστών θηλυκών και το ρόλο τους στην μετάδοση των χρήσιμων στο κυνήγι χαρακτηριστικών τους, την έχουν αναγνωρίσει οι σημαντικότεροι εκτροφείς των κυνηγετικών φυλών από τον 17 & 18 αιώνα.
Η ιστορία της αναβίωσης των setter επίσης στην Ιταλία με τον Giulio Colombo και τον Fausto Cavalli και την σημασία που έδιναν στις κατάλληλες θηλυκιές, είναι χαρακτηριστική.
 
Με υγεια φιλαρακι
Καλοτυχα!
Εκεινος ο τυπας (υπολογιζω) που μπηκε ολος μεσα στο φαι και λεει ολα δικα μου ειναι ερωτας
Οπως και τα αλλα απλα αυτον ξεχωρισα
Όντως τυπάς, τα υπόλοιπα θα δείξει …
 
Καλησπερα. Ενδιαφερομαι για κουταβι επανιελ θηλυκο. Δεν ειμαι καλα καλα ακομη κυνηγος κ δεν ξερω κατα ποσο θα αξιοποιηθει εκει για την ωρα ψαχνω μια κουκλα να κανει παιζει με τα μικρα μου κ να μου κανει παρεα στις εξωτερικες εργασιες που κανω στον καμπο. Ευχαριστω.
 
Πήγαινα να πάρω το σκυλάκι σήμερα για να πάμε στο καθιερωμένο απογευμστινό.Το έπιασα να κοιμάται και δίπλα από το κεφάλι της μια 18ούρα μαδημένη λες και την είχε άνθρωπος.Τα φτερά όλα κάτω χαμός.Είναι η 3η που πιάνει και άλλα τόσα και πιο πολλά σπουργίτια.Τυχερή η γάτα με τον γιο της, φάγανε καλά.
 
Back
Top