Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παίδες, εκ του μεθεπομένου Σαββατοκύριακου θα αρχινίσω εγώ τα πρωινά μου καρτέρια (τόσον διά καμίαν πρώιμην, περασματιάρικην φασσούλαν, όσον και διά τις πρώτες κίχλες ταύτης της θηρευτικής περιόδου)...
Και τούτον, διότι κρίνω εγώ προσωπικώς, πως είναι αρκετά νωρίς ακόμη διά οιαδήποτε τσιχλοκάρπωσιν (αξιόλογην τουλάχιστον)...
Ωστόσον, καμίαν σποραδικήν, απλήν θέασιν ενδέχεται να λάβει χώρα εις τις αμέσως επόμενες ημέρας (προσεχώς), αλλά κυρίως εις τα βόρεια της επικρατείας μας...
Βεβαίως, με κάμποσιν δόσην τύχης, ταύτη η απλή θέασις, δύναται να μετατραπεί εις μίαν ελαχίστην κάρπωσιν (πλην ωραιοτάτην)...
Διά αξιόλογες καρπώσεις με τα πρώτα "μπουκετάκια", θαρρώ πως είναι νωρίς ακόμη...
Αγαπητοί μου κύριοι συνάδελφοι, δείξατε λίγην υπομονήν ακόμη...
"Εφάγαμεν ολόκληρον τον όνον (εις την αναμονήν από επέρυσι τον Δεκέμβριον ευρισκόμεθα), εις την ουρίτσαν του θα κωλώσομεν τώρα"...; ;)
Το μεθεπόμενο Σ/Κ θα βρέχει καταρακτωδος..... Οπότε βγες τωρα να απολαύσεις ξημέρωμα Νικολαε!!!!!

Το μεθεπόμενο Σ/Κ θα βρέχει καταρακτωδος..... Οπότε βγες τωρα να απολαύσεις ξημέρωμα Νικολαε!!!!!
Αγαπητέ συνάδελφε εν οπλοις, σε επαναφέρω εις την τάξιν δια δύο λόγους: Πρώτον, αν και τριτοδεσμιτης κατακρεούργησες ορθογραφικως το 'καταρρακτωδώς' και δεύτερον και σημαντικότερον έκανες την ημετέρα καρδία περιβόλιο, με την προβλέψη του καιρού. .yel..yel..yel.

Παίδες, εκ του μεθεπομένου Σαββατοκύριακου θα αρχινίσω εγώ τα πρωινά μου καρτέρια (τόσον διά καμίαν πρώιμην, περασματιάρικην φασσούλαν, όσον και διά τις πρώτες κίχλες ταύτης της θηρευτικής περιόδου)...
Και τούτον, διότι κρίνω εγώ προσωπικώς, πως είναι αρκετά νωρίς ακόμη διά οιαδήποτε τσιχλοκάρπωσιν (αξιόλογην τουλάχιστον)...
Ωστόσον, καμίαν σποραδικήν, απλήν θέασιν ενδέχεται να λάβει χώρα εις τις αμέσως επόμενες ημέρας (προσεχώς), αλλά κυρίως εις τα βόρεια της επικρατείας μας...
Βεβαίως, με κάμποσιν δόσην τύχης, ταύτη η απλή θέασις, δύναται να μετατραπεί εις μίαν ελαχίστην κάρπωσιν (πλην ωραιοτάτην)...
Διά αξιόλογες καρπώσεις με τα πρώτα "μπουκετάκια", θαρρώ πως είναι νωρίς ακόμη...
Αγαπητοί μου κύριοι συνάδελφοι, δείξατε λίγην υπομονήν ακόμη...
"Εφάγαμεν ολόκληρον τον όνον (εις την αναμονήν από επέρυσι τον Δεκέμβριον ευρισκόμεθα), εις την ουρίτσαν του θα κωλώσομεν τώρα"...; ;)
123766971_10158536980779336_824285751074434942.width-500.jpg
Ρε εσύ Νικόλα αυτή τη φορά έδωσες όλο σου το είναι φίλε. .yel.
Αστειεύομαι φυσικά και μπράβο σου που χειρίζεσαι τόσο καλά την Ελληνική γλώσσα.

Αγαπητέ συνάδελφε εν οπλοις, σε επαναφέρω εις την τάξιν δια δύο λόγους: Πρώτον, αν και τριτοδεσμιτης κατακρεούργησες ορθογραφικως το 'καταρρακτωδώς' και δεύτερον και σημαντικότερον έκανες την ημετέρα καρδία περιβόλιο, με την προβλέψη του καιρού. .yel..yel..yel.
Ορθογραφια?????????? Τρίτη δέσμη πηρα γιατί βαριόμουν τα μαθηματικά και γιατί κυριως ημουν εγω , άλλοι δύο βιβλιοφαγοι σπασικλες και 23 κοπελιτσες στην ταξη!!!! Όταν πηγαίναμε για καφέ μου έλεγαν οι άλλοι που το πας το χαρέμι και πως το κουμανταρεις? Ενδοξη χρονιά.....

Όσο για τον φιλτατο και συνάδελφο απογευματινοκαρτερακια Νικολαο δεν είχα ουδε μια πρόθεση να του καταστρέψω τα όνειρά για το επόμενο Σ/Κ. Σαν καλός συνάδελφος έπρεπε να τον προειδοποιήσω για την πιθανότητα ομβρων και σχετικής κακοκαιρίας.

View attachment 33282
Ρε εσύ Νικόλα αυτή τη φορά έδωσες όλο σου το είναι φίλε. .yel.
Αστειεύομαι φυσικά και μπράβο σου που χειρίζεσαι τόσο καλά την Ελληνική γλώσσα.
Όντως είναι άξιος θαυμασμου. Και δεν ειναι και κανενας παππούλης. Νεοτατος ο Νικολαος!!!

Και εγω τριτοδεσμιτης ρε συ!!!! Όπως είπε ο συνονόματος song thrush= τσιχλα. Blackbird=κοτσυφι. Redwing=κοκκινοτσιχλα. Fieldfare=γερακοτσιχλα. Mistle thrush=δεντροτσιχλα. Woodpigeon=φασσα.
Καλό καψιμο.....
Προλαβατε δεσμες ρε γεροντια? .yel.
Τοπο στα νιάτα ρε..

Η απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ ,δεν έχει να κάνει με το κυνήγι ..προς το παρόν τουλάχιστον...
Πέρι σε ποιά νότα κάθεται ο κορωνοιός και εισβάλλει μέσω του αυτιού στον οργανισμό ;
Kάτι μούπαν για σόλ ......

Status
Not open for further replies.
Back