Ε ρε διαλέκτο αλά καπ που θέλει.Μίλα στη διάλεκτο του ξάδερφε:
Αγαπητέ Νικόλαε, άφησε ήσυχα τα προσφιλή turdus merula και πιάσε αγκαζέ καμιά Μαιρούλα, γτ παρατηρώ ότι έχει πάει το ... ΣυΣωλην (YouTube αγγλιστί) σύννεφο...

Ε ρε διαλέκτο αλά καπ που θέλει.Μίλα στη διάλεκτο του ξάδερφε:
Αγαπητέ Νικόλαε, άφησε ήσυχα τα προσφιλή turdus merula και πιάσε αγκαζέ καμιά Μαιρούλα, γτ παρατηρώ ότι έχει πάει το ... ΣυΣωλην (YouTube αγγλιστί) σύννεφο...
Έχουν εξαφανιστεί!!! Τρεις πέρασαν και δεν τους εριξα.Αγαπητέ Μήτσο (DimDre), τελικά εκείνο το απογεματινό για ντοπιάρικα κοτσύφια που μας έλεγες το έκανες ή όχι ακόμη...;
Και αν ναι, πώς ήτανε...;
Πιάσανε τα ψηλά πάλι,καθε χρονιά τα ίδια.Έχουν εξαφανιστεί!!! Τρεις πέρασαν και δεν τους εριξα.
Και μόλις φάνε τα άγρια πάνω(κούμαρα,σχίνο κλπ) θα ξανακατέβουν για ελιές.Πιάσανε τα ψηλά πάλι,καθε χρονιά τα ίδια.
Μπορεί μέχρι τα μέσα του Σεπτέμβρη να γίνεται χαμός και μετά να μην βλέπεις ούτε έναν.
Έτσι ακριβώς φίλε.Με τις πρώτες παγωνιες που σαπίζει ο καρπός στα ορεινά κατεβαίνουν στους ελαιώνες.Ωραίο θέαμα είναι στα μπασιματα που μπαίνουν κοπαδακια σε όλα τα ύψη με τη χαρακτηριστική φωνή τους.Και μόλις φάνε τα άγρια πάνω(κούμαρα,σχίνο κλπ) θα ξανακατέβουν για ελιές.
Ρε θα μας κανετε να βγουμε για τσιχλες τωρα? Τι καταλαβαίνετε? Ειδε 3 ο ενας 2 ο αλλος 5 ο παραλλος....τι κουφαλες είστε εσειςς ρε????
Τι να βγεις μωρε? Και στις αναφορές παρατηρητών αν διαβάσεις δεν γράφουν για song thrush. Αλλά στους νυχτερινούς βιοακουστικους σταθμούς καταγράφονται καθημερινα εδω και λιγες μερες. Άρα μερα δεν φαίνονται ακομη! Την μεθεπόμενη εβδομαδα....Ρε θα μας κανετε να βγουμε για τσιχλες τωρα? Τι καταλαβαίνετε? Ειδε 3 ο ενας 2 ο αλλος 5 ο παραλλος....τι κουφαλες είστε εσειςς ρε????
Ο σχινος εδώ λίγα πράγματα. Ο κουμαρος καλός και οι αγριλιες έχουν καρπό αλλά εδώ και εκει. Τον κισσό τον βαράνε πολύ οι μέλισσες αρα η καρποφορία του για τον Γενάρη είναι δεδομένη και θα τραβήξει πουλια.Εντωμεταξύ το προηγούμενο ποστ που μου το θύμησε είναι ότι φέτος αυτά τα άγρια δεν έχουν σχεδόν τίποτα.....Κάτι λίγα κούμαρα μόνο.Τα άλλα είναι σε απελπιστική κατάσταση.
Το πιστεύεις ότι δεν έχω δει ούτε μία αγριελιά με καρπό;;;Ο σχινος εδώ λίγα πράγματα. Ο κουμαρος καλός και οι αγριλιες έχουν καρπό αλλά εδώ και εκει. Τον κισσό τον βαράνε πολύ οι μέλισσες αρα η καρποφορία του για τον Γενάρη είναι δεδομένη και θα τραβήξει πουλια.
Τόσο χάλια? Εδώ δεν έχει παντου όπως και ελιές. Τώρα που το σκέφτομαι όπου έχουν οι ελιες φετος έχουν και οι άγριες.Το πιστεύεις ότι δεν έχω δει ούτε μία αγριελιά με καρπό;;;
Κάτι λίγα κούμαρα,γλιστροκούμαρα πιο λίγα πάλι,σχίνος κανά 2 έχω δει με λίγο καρπό, φιλλύκι ούτε για δείγμα.κοκορέτσες κάτι λίγα,αγριελιές 0 κ.ο.κΤόσο χάλια? Εδώ δεν έχει παντου όπως και ελιές. Τώρα που το σκέφτομαι όπου έχουν οι ελιες φετος έχουν και οι άγριες.
Κατσε γτ εκει περσι ξεφυτρωσε ενα τροχοσπιτο..μην εχει γινει μονοκατοικια φετος!Κανόνισε να πας να πιάσεις καρτέρι από τώρα.
Να το να το ερχεται στριβει το σαγονι