Μάκης
Banned
να τα 100στήσειςΛογικά και οπως θα μας βόλευε τα πουλάκια θα πρεπει να μετακινηθούν μέχρι το ΣΚ.
Αφού τις ακούς πάλι καλά.Εχω να ακούσω τσιν εδώ και 20 χρόνια !

να τα 100στήσειςΛογικά και οπως θα μας βόλευε τα πουλάκια θα πρεπει να μετακινηθούν μέχρι το ΣΚ.
Αφού τις ακούς πάλι καλά.Εχω να ακούσω τσιν εδώ και 20 χρόνια !
Μακάρι ρε4 φιλαράκι.Απο το στόμα σου και στου θεού το αυτί .....να τα 100στήσεις![]()
έχεις πολλές ελπίδες ο θεός ακούειΜακάρι ρε4 φιλαράκι.Απο το στόμα σου και στου θεού το αυτί .....
5 ΣΤΟ ΧΕΡΙ, 4 ΧΑΜΕΝΕΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ! (ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ)
Μπραβο Γιαννη!!!5 ΣΤΟ ΧΕΡΙ, 4 ΧΑΜΕΝΕΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ! (ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ)
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΟΙΜπραβο Γιαννη!!!
Είχες κ την κοκερινα παρέα?
Kαλησπερα στη παρεα απο τα πατρια εδαφη αυτη τη φορα. Εφτασα γυρω στις 9.30 το πρωι σπιτι και 10 ημουν ηδη στο κυνηγι. Εκανα τη βολτιτσα μου μονος με συννεφια και αερα και πηρα 4 τσιχλιτσες ενω ειχα και μια χαμενη. Αν επαιρνα και τη μπεκατσουλα που μου σηκωθηκε ενω ημουν στο πυκνο θα ηταν ακομη καλυτερα. Μπορω να πω οτι ειχε αρκετα πουλακια το μερος που κυνηγησα και αν κυνηγουσα με παρεα και απο το πρωι θα εκανα πουλακια. Το απογευματινο τιποτα το σπουδαιο λιγα πουλακια και αυτα αργα, 2 στο χερι και μια χαμενη
Παυλο φυγε απο το νησι... Ειναι για αλλου ο καιρος που ερχεται... .goodboy.
Παυλο φυγε απο το νησι... Ειναι για αλλου ο καιρος που ερχεται... .goodboy.