Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
εδω κατω δεν κουνιεται φυλο
απο τις 5,30 και μετα θα σου πεταχτουν καμποσες και οτη προλαβεις..
μονο περπατυχτο εαν κανεις κατη και αυτο με το ζωρη,.
ελπιζουμαι μονο στα επιστροφια του φλεβαρη οπου και εκει θα ερθουν προς το τελος και οι πολες παλυ το μαρτυ..

Kαλησπερα στη παρεα απο τα πατρια εδαφη αυτη τη φορα. Εφτασα γυρω στις 9.30 το πρωι σπιτι και 10 ημουν ηδη στο κυνηγι. Εκανα τη βολτιτσα μου μονος με συννεφια και αερα και πηρα 4 τσιχλιτσες ενω ειχα και μια χαμενη. Αν επαιρνα και τη μπεκατσουλα που μου σηκωθηκε ενω ημουν στο πυκνο θα ηταν ακομη καλυτερα. Μπορω να πω οτι ειχε αρκετα πουλακια το μερος που κυνηγησα και αν κυνηγουσα με παρεα και απο το πρωι θα εκανα πουλακια. Το απογευματινο τιποτα το σπουδαιο λιγα πουλακια και αυτα αργα, 2 στο χερι και μια χαμενη

Καλώς ήρθες Παύλο!
Ελπίζω με τον ερχομό σου να μας φέρεις και πετούμενα...:)
Καλά να περάσεις λοιπόν πίσω στα πάτρια εδάφη.cool.

Kαλησπερα στη παρεα απο τα πατρια εδαφη αυτη τη φορα. Εφτασα γυρω στις 9.30 το πρωι σπιτι και 10 ημουν ηδη στο κυνηγι. Εκανα τη βολτιτσα μου μονος με συννεφια και αερα και πηρα 4 τσιχλιτσες ενω ειχα και μια χαμενη. Αν επαιρνα και τη μπεκατσουλα που μου σηκωθηκε ενω ημουν στο πυκνο θα ηταν ακομη καλυτερα. Μπορω να πω οτι ειχε αρκετα πουλακια το μερος που κυνηγησα και αν κυνηγουσα με παρεα και απο το πρωι θα εκανα πουλακια. Το απογευματινο τιποτα το σπουδαιο λιγα πουλακια και αυτα αργα, 2 στο χερι και μια χαμενη

Παύλο καλώς όρισες στην πατρίδα.
Εύχομαι να περάσεις ωραία και να ευχαριστηθείς ντουφεκιές για όσο καιρό μείνεις.

Status
Not open for further replies.
Back