Eχω ρίξει μέχρι 28 κουτιά απο Αύγουστο μέχρι αρχές Οκτωβρίου! Είχα πολύ χρόνο είχε και έχει αμέτρητα κορακοειδη. Τώρα χρόνο δεν έχω αλλά θα την κάνω την υποχρέωση μου όπως πρέπει να την κάνουμε όλοι μας.Όλα αυτά για επιβλαβή;
Eχω ρίξει μέχρι 28 κουτιά απο Αύγουστο μέχρι αρχές Οκτωβρίου! Είχα πολύ χρόνο είχε και έχει αμέτρητα κορακοειδη. Τώρα χρόνο δεν έχω αλλά θα την κάνω την υποχρέωση μου όπως πρέπει να την κάνουμε όλοι μας.Όλα αυτά για επιβλαβή;
Μιας και έχω χρόνο και πάνω από 2000 φυσίγγια cal 12, από πού είπαμε ότι είσαι;Eχω ρίξει μέχρι 28 κουτιά απο Αύγουστο μέχρι αρχές Οκτωβρίου! Είχα πολύ χρόνο είχε και έχει αμέτρητα κορακοειδη. Τώρα χρόνο δεν έχω αλλά θα την κάνω την υποχρέωση μου όπως πρέπει να την κάνουμε όλοι μας.
Καλόριχτα φίλε. Τα 28αρια τα compak μαζί με τα κυνηγετικά τα γλυκοκοιταζω και εγώ φέτος.Οι υπόλοιποι έχουν ανεβάσει τιμές και κοντεύουν να γίνουν απλησίαστα για τσιχλοκοτσυφα.Μe too.... το 1/3 του στοκ. Τα άλλα βαριόμουν να τα ξεσκονισω!Αφιερωμένη στους tasos hunter και Predatoz....View attachment 30835
Σου στελνω και οσα σκαρτα εχω εγω μονο κοψε τους τον σπορο φιλε!!!Βρήκα μια κουρνια με καρακαξες σε επιτρεπόμενο σήμερα Παναγιά βοηθα!!! Μιλάμε θα ξεσκαρταρω πολύ πράμα από φυσίγγια!
Εύβοια , όπου και να σταθεις έχει καρακαξες...Μιας και έχω χρόνο και πάνω από 2000 φυσίγγια cal 12, από πού είπαμε ότι είσαι;
Εγώ τα έχω ευχαριστηθεί. Όταν παραγγέλνω παίρνω πολλά περισσότερα από όσα πραγματικά θα χρειαστω. Ούτε ξινιζουν ούτε σαπιζουν...Καλόριχτα φίλε. Τα 28αρια τα compak μαζί με τα κυνηγετικά τα γλυκοκοιταζω και εγώ φέτος.Οι υπόλοιποι έχουν ανεβάσει τιμές και κοντεύουν να γίνουν απλησίαστα για τσιχλοκοτσυφα.
Εννοείται,μόνο χαμένα δεν πάνε.Ας έχει τσίχλες φέτος να χρειαστείς άλλα τόσα.Εγώ τα έχω ευχαριστηθεί. Όταν παραγγέλνω παίρνω πολλά περισσότερα από όσα πραγματικά θα χρειαστω. Ούτε ξινιζουν ούτε σαπιζουν...
Κάτι μου λέει ότι θα κάνω φθινοπωρινές διακοπές στην Εύβοια. ΧαχαχαχαΕύβοια , όπου και να σταθεις έχει καρακαξες...
Άρχονταςςς!!!! Καλόριχτα και γρήγορα !!Μe too.... το 1/3 του στοκ. Τα άλλα βαριόμουν να τα ξεσκονισω!Αφιερωμένη στους tasos hunter και Predatoz....View attachment 30835
Πώς δεν σου έστειλε και μια λαμπάδα μαζί με την παραγγελία?Μe too.... το 1/3 του στοκ. Τα άλλα βαριόμουν να τα ξεσκονισω!Αφιερωμένη στους tasos hunter και Predatoz....View attachment 30835
Αυτά ειναι περσινα και μονο τα δικά μου. Παραγγελνουμε 4-5 άτομα μαζι! Αρχές Σεπτεμβρίου θα κανονίσουμε για την φετινη.Πώς δεν σου έστειλε και μια λαμπάδα μαζί με την παραγγελία?
Τα έριξες όλα ρε θηρίο πέρσυ?Αυτά ειναι περσινα και μονο τα δικά μου. Παραγγελνουμε 4-5 άτομα μαζι! Αρχές Σεπτεμβρίου θα κανονίσουμε για την φετινη.
Αφού τα βλέπεις στην φωτογραφία , πως γίνεται να τα έριξα ολα??? Έριξα όλα τα προπερσιναΤα έριξες όλα ρε θηρίο πέρσυ?
Με έχεις μπερδέψει με τις φωτό.Ανεβαζεις τρυγονια από το καλοκαίρι του 49 και αυτή φρέσκιαΑφού τα βλέπεις στην φωτογραφία , πως γίνεται να τα έριξα ολα??? Έριξα όλα τα προπερσινα![]()
Τρυγονι φετινό αν ειναι θέλημα των θεών την Παρασκευη! Αυτη είναι σημερινη γιατί έψαχνα κατι στην αποθηκη. Είχα και ΛΑΜΠΡΟ αλλά σε σκεφτηκα....Με έχεις μπερδέψει με τις φωτό.Ανεβαζεις τρυγονια από το καλοκαίρι του 49 και αυτή φρέσκια![]()
Και εγώ έχω ένα κουτάκι σπίτι,έχω γλυτώσει την απολύμανση,δεν πατάει κατσαρίδα.Είχα και ΛΑΜΠΡΟ
Lambro Baygon Series 3......Και εγώ έχω ένα κουτάκι σπίτι,έχω γλυτώσει την απολύμανση,δεν πατάει κατσαρίδα.