Επιβλαβή Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Όλα αυτά για επιβλαβή;
Eχω ρίξει μέχρι 28 κουτιά απο Αύγουστο μέχρι αρχές Οκτωβρίου! Είχα πολύ χρόνο είχε και έχει αμέτρητα κορακοειδη. Τώρα χρόνο δεν έχω αλλά θα την κάνω την υποχρέωση μου όπως πρέπει να την κάνουμε όλοι μας.

Eχω ρίξει μέχρι 28 κουτιά απο Αύγουστο μέχρι αρχές Οκτωβρίου! Είχα πολύ χρόνο είχε και έχει αμέτρητα κορακοειδη. Τώρα χρόνο δεν έχω αλλά θα την κάνω την υποχρέωση μου όπως πρέπει να την κάνουμε όλοι μας.
Μιας και έχω χρόνο και πάνω από 2000 φυσίγγια cal 12, από πού είπαμε ότι είσαι;

Μe too.... το 1/3 του στοκ. Τα άλλα βαριόμουν να τα ξεσκονισω!Αφιερωμένη στους tasos hunter και Predatoz....View attachment 30835
Καλόριχτα φίλε. Τα 28αρια τα compak μαζί με τα κυνηγετικά τα γλυκοκοιταζω και εγώ φέτος.Οι υπόλοιποι έχουν ανεβάσει τιμές και κοντεύουν να γίνουν απλησίαστα για τσιχλοκοτσυφα.

Καλόριχτα φίλε. Τα 28αρια τα compak μαζί με τα κυνηγετικά τα γλυκοκοιταζω και εγώ φέτος.Οι υπόλοιποι έχουν ανεβάσει τιμές και κοντεύουν να γίνουν απλησίαστα για τσιχλοκοτσυφα.
Εγώ τα έχω ευχαριστηθεί. Όταν παραγγέλνω παίρνω πολλά περισσότερα από όσα πραγματικά θα χρειαστω. Ούτε ξινιζουν ούτε σαπιζουν...

Εγώ τα έχω ευχαριστηθεί. Όταν παραγγέλνω παίρνω πολλά περισσότερα από όσα πραγματικά θα χρειαστω. Ούτε ξινιζουν ούτε σαπιζουν...
Εννοείται,μόνο χαμένα δεν πάνε.Ας έχει τσίχλες φέτος να χρειαστείς άλλα τόσα.

Με έχεις μπερδέψει με τις φωτό.Ανεβαζεις τρυγονια από το καλοκαίρι του 49 και αυτή φρέσκια;)
Τρυγονι φετινό αν ειναι θέλημα των θεών την Παρασκευη! Αυτη είναι σημερινη γιατί έψαχνα κατι στην αποθηκη. Είχα και ΛΑΜΠΡΟ αλλά σε σκεφτηκα....

Εύβοια, με 9αρια, μία ντουφεκιά και έπεσε, γύρω στα 25 μέτρα, έριξα και σε άλλη μία αλλά ήταν πολύ ψηλά. Καρακάξες πάρα πολλές αλλά εκτός απόστασης βολής. Τρυγόνια 1 είδα σίγουρα και 1 ζευγάρι ακόμα, αλλά ίσως να ήταν και 18ουρες.

Attachments

• 20210820_082203.jpg
    20210820_082203.jpg
    493 KB · Προβολές: 13
Status
Not open for further replies.
Back