Ρυθμιστική 2021 και το μέλλον του τρυγονιού

• Thread starter Thread starter free
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μπράβο στον Κυριάκο Σκορδά της ΚΟΜΑΘ. Ήταν ο μόνος από όλους τους ομιλητές του σεμιναρίου που έθεσε το ζήτημα της "εξολόθρευσης" των τρυγονιών στην Αφρική. κατά τα άλλα για μένα μια άνευρη συζήτηση, που οι αντιπρόσωποί μας έμοιαζαν περισσότερο σαν πολιτικοί!
Μπορεί και να νιώθουν "πολιτικοι", δυστυχώς

Ερώτηση ...
Εφόσον παρουσιάζεται τόση αύξηση στον πληθυσμό των γουρουνιών, αρρώστιες (πανώλη), οδικά ατυχήματα και τραυματισμοί ανθρώπων, υβριδισμός κτλ πως και δεν σκέφτηκαν οι φωστήρες να αυξήσουν τις ημέρες κυνηγίου από 3 σε πχ 4.
Είμαι παράλογος ;;;;;

Σόρρυ για το off topic.
7μερο πρεπει

Τα περασματα του σεπτεβριου θα πεσει πολυ γελιο.....οταν ελεγα οτι στο μπουρδελο που μπηκαμε(ευρο-πεοι) μονο γ@#@# θα φαμε μερικοι κοντεψαν να με φανε και εδω και αλλου......με της υγειες μας τωρα
.αχ δραχμουλα μου σε ρουφιανεψαν

Δεν είναι καλύτερο να μην γίνεται τόση συζήτηση κ να μην φτάνουμε από μόνοι μάς τη κουβέντα τόσο μακριά?
Λέω εγώ τώρα....
Τι έγινε ρε παιδιά; :oops:
Πήραν την άδειά τους οι βασικοί και ανέλαβαν οι αναπληρωματικοί; Ή έπεσε η πρώτη γραμμή κι ανέλαβε η άμυνα;

Την έκδοση άδειας κυνηγιού με την προϋπόθεση του smartphone εννοώ...
Όταν (κι άμα) τη δεις γραμμένη και απαιτείται smart phone για την έκδοση άδειας, τι επιλογές κίνησης θα έχεις; Θα έρθεις μετά εδώ να το συζητήσεις μαζί μας; ή θα αποφανθείς κι εσύ ότι κουμάντο στη ζωή μας –θέλουμε δε θέλουμε– κάνουν οι αιρετοί και θα μας υπενθυμίζεις την άμεση καταγωγή μας από τον αυστραλοπίθηκο, οπότε, και πάλι μια συζήτηση δε θα έχει νόημα; Η στάση της μακάριας, σιωπηρής αναμονής τι όφελος έχει;

Υ.Γ.: Όχι πως φέτος υπάρχει περίπτωση για τέτοια προϋπόθεση, αλλά, η αφελής στάση της άρνησης στην πρόβλεψη και τη συζήτηση των εξελίξεων γενικά, μας φέρνει προ τετελεσμένων γεγονότων και διατηρεί το μπουρδέλο μέσα στο οποίο διαπιστώνεις ότι ζούμε. Είσαι καλός σκοπευτής και ξέρεις καλά πως, πρέπει να βλέπεις και πέρα από το τσοκάκι και με όλα τα μάτια ανοιχτά. ;)

https://www.ihunt.gr/δηλώσεις-του-προέδρου-της-κσε-σχετικά/....ΑΝΤΕ ΓΙΑ..ΛΟΙΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ...ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ

Γυρω στο 5.38 κρυβεται ολο το ζουμι για το μελλον του παραδοσιακου κυνηγιου
Αυτο που μου προκαλει σοκ ειναι οι αποψεις του για μεγαλη μεριδα Κυνηγων και οι χαρακτηρισμοι του :confused:

Τι έγινε ρε παιδιά; :oops:
Πήραν την άδειά τους οι βασικοί και ανέλαβαν οι αναπληρωματικοί; Ή έπεσε η πρώτη γραμμή κι ανέλαβε η άμυνα;

Όταν (κι άμα) τη δεις γραμμένη και απαιτείται smart phone για την έκδοση άδειας, τι επιλογές κίνησης θα έχεις; Θα έρθεις μετά εδώ να το συζητήσεις μαζί μας; ή θα αποφανθείς κι εσύ ότι κουμάντο στη ζωή μας –θέλουμε δε θέλουμε– κάνουν οι αιρετοί και θα μας υπενθυμίζεις την άμεση καταγωγή μας από τον αυστραλοπίθηκο, οπότε, και πάλι μια συζήτηση δε θα έχει νόημα; Η στάση της μακάριας, σιωπηρής αναμονής τι όφελος έχει;

Υ.Γ.: Όχι πως φέτος υπάρχει περίπτωση για τέτοια προϋπόθεση, αλλά, η αφελής στάση της άρνησης στην πρόβλεψη και τη συζήτηση των εξελίξεων γενικά, μας φέρνει προ τετελεσμένων γεγονότων και διατηρεί το μπουρδέλο μέσα στο οποίο διαπιστώνεις ότι ζούμε. Είσαι καλός σκοπευτής και ξέρεις καλά πως, πρέπει να βλέπεις και πέρα από το τσοκάκι και με όλα τα μάτια ανοιχτά. ;)
Δεν σε κατάλαβα φιλαράκι με ξέρεις κ από χθες κ βγάζεις συμπεράσματα?
Η σου έχω δώσει το δικαίωμα με τα γραφόμενα μου να με αποκαλείς αναπληρωματικο, άμυνα η υποστηρικτική καθενός?
Για πρόσεχε πως απευθύνεσαι σε μένα άλλη φορά αν δεν σου έχω δώσει δικαίωμα...

Αν ξαναδιαβάσεις το μύνημα μου κ έχεις λίγο πιο ανοιχτό μυαλό θα καταλάβεις τι εννοώ...
Επειδη ακριβώς λοιπόν βλέπω πέρα από το τσοκακι, το κυνήγι είναι η ζωή μου κ το πάθος μου κ επειδή με όλη τη σαπιλα δεν περιμένω τίποτα από κανέναν για αυτό θεωρώ ότι σε όλο το μπουρδέλο η πολύ συζήτηση για πράγματα που εικάζουμε πριν ακόμα τα δούμε επισημα κάνει περισσότερο κακό παρά καλό...

Αυτή είναι η δική μου οπτική που λατρεύω το τρυγόνι κ δεν θέλω ούτε το ένα που θα καρπώθω να το στερηθεί κάποιος συνάδελφος μου...

Αναπληρωματικό κ άμυνα μην με ξαναπείς γιατί δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανέναν, μιλάω πάντα για τον εαυτό μου κ με ονοματεπώνυμο

Δεν σε κατάλαβα φιλαράκι με ξέρεις κ από χθες κ βγάζεις συμπεράσματα?
Η σου έχω δώσει το δικαίωμα με τα γραφόμενα μου να με αποκαλείς αναπληρωματικο, άμυνα η υποστηρικτική καθενός?
Για πρόσεχε πως απευθύνεσαι σε μένα άλλη φορά αν δεν σου έχω δώσει δικαίωμα...

Αν ξαναδιαβάσεις το μύνημα μου κ έχεις λίγο πιο ανοιχτό μυαλό θα καταλάβεις τι εννοώ...
Επειδη ακριβώς λοιπόν βλέπω πέρα από το τσοκακι, το κυνήγι είναι η ζωή μου κ το πάθος μου κ επειδή με όλη τη σαπιλα δεν περιμένω τίποτα από κανέναν για αυτό θεωρώ ότι σε όλο το μπουρδέλο η πολύ συζήτηση για πράγματα που εικάζουμε πριν ακόμα τα δούμε επισημα κάνει περισσότερο κακό παρά καλό...

Αυτή είναι η δική μου οπτική που λατρεύω το τρυγόνι κ δεν θέλω ούτε το ένα που θα καρπώθω να το στερηθεί κάποιος συνάδελφος μου...

Αναπληρωματικό κ άμυνα μην με ξαναπείς γιατί δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανέναν, μιλάω πάντα για τον εαυτό μου κ με ονοματεπώνυμο
Ξέρω πολύ καλά ότι είσαι ένα ευυπόληπτο και δημοφιλές μέλος του HL και παλιά καραβάνα των κυνηγετικών κοινοτήτων, τουλάχιστον διαδικτυακών. Ειλικρινά όμως, ποσώς με ενδιαφέρει το ποιόν σου, και ούτε θαμπώνομαι από τ’ αστέρια σου και τα πλουμίδια σου για να μη βλέπω τι διαβάζω. Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι, σε ένα ανοιχτό μέσο, σκοπός του οποίου είναι αμιγώς η επικοινωνία και η συζήτηση, να μην επιβάλλεται η σιωπή, κυρίως από δημοφιλή άτομα υψηλού κύρους.

Αν θεωρείς ότι μια συζήτηση είναι ανώφελη, απλά δε συμμετέχεις και κοιτάς τη δουλίτσα σου. Ζημιά η συζήτηση (και η επικοινωνία) ποτέ δεν κάνει, αρκεί να είναι επί της ουσίας. Αντί λοιπόν να χρησιμοποιείς το κύρος σου ώστε να την αποτρέψεις, καλύτερα θα ήταν να ενθαρρύνεις και τους υπόλοιπους, που κοιτάνε σιωπηλά από τις σκοτεινές γωνιές τους, να συμμετέχουν άφοβα.

Άντε γιατί έχουμε καταντήσει το διαδίκτυο, από πολύτιμο εργαλείο επικοινωνίας και πληροφόρησης, σε χυδαίο μέσο επίδειξης και θέασης βυζιών και κώλων!

Αυτο που μου προκαλει σοκ ειναι οι αποψεις του για μεγαλη μεριδα Κυνηγων και οι χαρακτηρισμοι του :confused:
Αυτο ακουσα και εγω και καραφλιασα....τρισαθλιος τσουτσεκι της εξουσιας δεν αξηζουμε αυτην την κατασταση ......

Ξέρω πολύ καλά ότι είσαι ένα ευυπόληπτο και δημοφιλές μέλος του HL και παλιά καραβάνα των κυνηγετικών κοινοτήτων, τουλάχιστον διαδικτυακών. Ειλικρινά όμως, ποσώς με ενδιαφέρει το ποιόν σου, και ούτε θαμπώνομαι από τ’ αστέρια σου και τα πλουμίδια σου για να μη βλέπω τι διαβάζω. Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι, σε ένα ανοιχτό μέσο, σκοπός του οποίου είναι αμιγώς η επικοινωνία και η συζήτηση, να μην επιβάλλεται η σιωπή, κυρίως από δημοφιλή άτομα υψηλού κύρους.

Αν θεωρείς ότι μια συζήτηση είναι ανώφελη, απλά δε συμμετέχεις και κοιτάς τη δουλίτσα σου. Ζημιά η συζήτηση (και η επικοινωνία) ποτέ δεν κάνει, αρκεί να είναι επί της ουσίας. Αντί λοιπόν να χρησιμοποιείς το κύρος σου ώστε να την αποτρέψεις, καλύτερα θα ήταν να ενθαρρύνεις και τους υπόλοιπους, που κοιτάνε σιωπηλά από τις σκοτεινές γωνιές τους, να συμμετέχουν άφοβα.

Άντε γιατί έχουμε καταντήσει το διαδίκτυο, από πολύτιμο εργαλείο επικοινωνίας και πληροφόρησης, σε χυδαίο μέσο επίδειξης και θέασης βυζιών και κώλων!
Νομιζω οτι αδικεις τον αρι.....εντελος φιληκα στο γραφω

Πλάκα έχεις, σου άρεσει να γράφεις πιο πολλά κ από μένα... να μην με χαρακτηρίζεις σου ζήτησα κάτι το οποίο συνεχίζεις, τις απόψεις μου σχολίασε τες όσο θες δεν με ενδιαφέρει...

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Ιωάννινα 30/07/2021
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 17 Β, Τ.Κ. 45332 ΙΩΑΝΝΙΝΑ Αριθ. Πρωτ. 63
τηλ. 26510.25839 & fax. 26510.39906
e-mail:info@ksioan.gr
ΠΡΟΣ: 1) Τον Υφυπουργό Προστασίας του
Περιβάλλοντος
κ .Γεώργιο Αμυρά
ΘΕΜΑ: « Έκτακτες εισφορές».
Κύριε Υφυπουργέ,
Παρακαλούμε να ενεργήσετε άμεσα για να σταματήσουν οι έκτακτες εισφορές που μεθοδεύουν οι Κυνηγετικές Ομοσπονδίες και η Κυνηγετική Συνομοσπονδία, γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση η μείωση που έκανε η κυβέρνηση στα τέλη των αδειών κυνηγίου, θα είναι χωρίς αντίκρισμα.
Επιπλέον σας γνωρίζουμε ότι την προηγούμενη χρονιά εισέπραξαν έκτακτες εισφορές και οι κυνηγοί δεν κυνήγησαν, επομένως είναι ανακόλουθο να ζητούνται από τους κυνηγούς πάλι χαράτσια.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ελπίζουμε το αίτημά μας να εισακουσθεί, γιατί είναι και αίτημα της συντριπτικής πλειοψηφίας των κυνηγών
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΥΤΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΑΡΑΛΙΩΤΗΣ

https://www.facebook.com/kinigetikosioanninon

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Ιωάννινα 30/07/2021
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 17 Β, Τ.Κ. 45332 ΙΩΑΝΝΙΝΑ Αριθ. Πρωτ. 63
τηλ. 26510.25839 & fax. 26510.39906
e-mail:info@ksioan.gr
ΠΡΟΣ: 1) Τον Υφυπουργό Προστασίας του
Περιβάλλοντος
κ .Γεώργιο Αμυρά
ΘΕΜΑ: « Έκτακτες εισφορές».
Κύριε Υφυπουργέ,
Παρακαλούμε να ενεργήσετε άμεσα για να σταματήσουν οι έκτακτες εισφορές που μεθοδεύουν οι Κυνηγετικές Ομοσπονδίες και η Κυνηγετική Συνομοσπονδία, γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση η μείωση που έκανε η κυβέρνηση στα τέλη των αδειών κυνηγίου, θα είναι χωρίς αντίκρισμα.
Επιπλέον σας γνωρίζουμε ότι την προηγούμενη χρονιά εισέπραξαν έκτακτες εισφορές και οι κυνηγοί δεν κυνήγησαν, επομένως είναι ανακόλουθο να ζητούνται από τους κυνηγούς πάλι χαράτσια.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ελπίζουμε το αίτημά μας να εισακουσθεί, γιατί είναι και αίτημα της συντριπτικής πλειοψηφίας των κυνηγών
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΥΤΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΑΡΑΛΙΩΤΗΣ

https://www.facebook.com/kinigetikosioanninon
Πήραν γραμμή αυτή ότι λακανε όλοι προς δασαρχείο και ανεξάρτητους και πάνε να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Έρχονται τα νούμερα και όταν τα δει ο αλλος θα βγάλει μαλλια. Κάνουν τα πάντα για να διώξουν τον κοσμο.

Σε προσωπικό επίπεδο Ηλία, κι εγώ τον εκτιμάω, όμως, όταν βάλλεται η ελευθερία του λόγου, δεν με νοιάζει από ποιον βάλλεται.
Και εσυ και ο αρις εχεται μια ευχερια λογου και γραψηματος που ειναι πολυ επικοδομητικη για το φορουμ δεν υπαρχει λογος αντηπαραθεσης......

Το ξαναλέω όπως το είπα στο βίντεο του ΔΚΟΣΕ. Πάλι ΞΕ ρε προεδρε??? Που βγήκες και εσύ να κουνησεις το δάχτυλο??? Ακόμα περιμένω τα plan b c d που έλεγες ότι έχεις πέρισυ τον Νοέμβριο για να κυνηγήσουμε ξανα. Απλά ένας ψευταρακος είσαι και εσυ.

Το ξαναλέω όπως το είπα στο βίντεο του ΔΚΟΣΕ. Πάλι ΞΕ ρε προεδρε??? Που βγήκες και εσύ να κουνησεις το δάχτυλο??? Ακόμα περιμένω τα plan b c d που έλεγες ότι έχεις πέρισυ τον Νοέμβριο για να κυνηγήσουμε ξανα. Απλά ένας ψευταρακος είσαι και εσυ.
Οχι και ψευταρακος....αυτος σου πουλαει βερικοκα για ψαρι .sarcastic.

Σε προσωπικό επίπεδο Ηλία, κι εγώ τον εκτιμάω, όμως, όταν βάλλεται η ελευθερία του λόγου, δεν με νοιάζει από ποιον βάλλεται.
Έλα σοβαρεψου, ο τρόπος που γράφεις δεν με κάνει να θεωρώ ότι είσαι τόσο ευάλωτος που σόυ στερώ την ελευθερία του λόγου με αυτό που έγραψα...άσε τις βαρυγδουπες δηλώσεις....

Όταν έχεις να κάνεις με αναξιόπιστους κ πονηρούς γενικά πρέπει να συμπεριφέρεσαι προσεκτικά...

Άλλωστε στη συζήτηση για το κυνήγι κ το μέλλον του συνήθως είμαι πρώτος στη συζήτηση...όταν έχει ουσία...

Last edited:
Back