Ρυθμιστική 2021 και το μέλλον του τρυγονιού

• Thread starter Thread starter free
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ποια είναι η πραγματικότητα την ξέρω, όπως κ έχω καταλάβει κ σε τι μπουρδέλο ζούμε... Από εκεί κ πέρα αν θεωρείτε ότι με όλη αυτή τη συζήτηση κ την προσπάθεια να βρείτε λύση σε όσους δεν έχουν smartphone προτρεχοντας κ δίνοντας δικαιώματα συνεισφερετε θετικά σε αυτή την παράνοια δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο...
φυσικά και έχουν δικαίωμα να κυνηγήσουν και όσοι δεν έχουν smart phone
και καλό είναι να μάθουμε και πόσο πληρώθηκε αυτή η εφαρμογή
ακούγεται για 1-2 μύρια ευρώ
η δημοσιοποίηση των προβλημάτων δε συμφέρει αυτούς που ζουν από τα προβλήματα
όχι όσους ψάχνουν λύσεις

Έχουν αρχίσει οι διαμαρτυρίες προς τους ΚΣ από όσους δεν έχουν smart phone που είναι ένα μεγάλο μέρος των κυνηγών
Τα smart μας μάραναν ...
Αναλωνόμαστε σε γιαλατζί διαμαρτυρίες.
Ουσία μηδέν.

Σαν τις απεργίες της ΓΣΕΕ ένα πράμα :)

@aris_kalamata έχεις δει φαντάζομαι ότι το κυνήγι ξεκινά Παρασκευή 20/8
πιστεύεις ότι από Δευτέρα 23/8 θα κυνηγήσεις τρυγόνι? θα κλείσει
αυτή είναι η πραγματικότητα
Γιατι εχεις τοση αρνητικοτητα.....αν το απαγορευσουν ξερουν οτι θα φανε το κεφαλι τους...τοτε ειναι που θα τους παρουν με της πετρε

Καλησπέρα και από εμένα αδέλφια,ο πατέρας μου με την παρέα του πάνε κάθε χρόνο,εδώ και 35 χρόνια, στην έναρξη για τουλάχιστον μία εβδομάδα στον Έβρο, έχει δεν έχει πουλιά,πάνε και απολαμβάνουν τις στιγμές,είναι σαν ιεροτελεστία για αυτούς,και αφήνουν και πόσα λεφτά στην τοπική οικονομία,κανείς τους δεν έχει smartphone, μιλάμε για ανθρώπους από 70-75 ετών,να του πω να μην πάει; αποκλείεται!!!,ας πάνε να τους γράψουν αν δεν έχουν την εφαρμογή,που δεν θα την έχουν,όπως και χιλιάδες ακόμα κυνηγοί.

Βγαλτε την αδεια σας
Κυνηγηστε
Χαρειτε τις στιγμες σας

Το κινητο οποιας τεχνολογιας και αν ειναι εχετε το μαζι σας σαν μεσο βοηθειας αν χρειαστειτε κατι και μονο

αστε τα υπολοιπα

Κρατηστε το οριο της ρυθμιστικης ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΕΞΟΡΜΗΣΗ

Τελος

Γιατι εχεις τοση αρνητικοτητα.....αν το απαγορευσουν ξερουν οτι θα φανε το κεφαλι τους...τοτε ειναι που θα τους παρουν με της πετρε
δηλαδή πιστεύεις ότι τώρα δε θα το φάνε?
ότι θα κυνηγήσουμε τρυγόνι μετά τις 23/8?

Μια και αναφερθηκε παραπανω η Βουλαγαρια....

Για καποια θεματα υπαρχει προβλεψη με προστιμα αν δεν τηρουνται οροι .
Βλεπε για παραδειγμα τους χυτα.
Ομως αυτο ισχυει για ελαχιστα θεματα.
Δια τα υπολοιπα που δεν υπαρχει νομικη πιεση αρκει η συμφωνια με πειθηνιες κυβερνησεις των κρατων μελων.
Βλεπε συμψωνιες με εμβολια, με ανεμογενητριες και πολλα αλλα.
Οι λογοι που καποιες κυβερνησεις υποκυπτουν ειναι προφανεις.
Φυσικα και η Ευρωπαικη Ενωση βοηθα με τον τροπο της ωστε τα κρατη του κοσμου που υπαγονται στην σφαιρα των συμφεροντων της να ειναι φιλοευρωπαιστες και καθολου ιδεαλιστες και Εθνικοφρονες

Ρε παλικάρια συγνώμη, διαβάσατε κάπου ότι αν δεν έχεις smartphone δεν θα κυνηγήσεις τρύγονι? Ρητορική είναι η ερώτηση, δεν χρειάζεται απάντηση κ το κλείνω εδώ....
Νομίζω ότι μερικές φορές προτρεχουμε κ δυσκολεύομε οι ίδιοι την ήδη δύσκολη κατάσταση..

Ρε παλικάρια συγνώμη, διαβάσατε κάπου ότι αν δεν έχεις smartphone δεν θα κυνηγήσεις τρύγονι? Ρητορική είναι η ερώτηση, δεν χρειάζεται απάντηση κ το κλείνω εδώ....
Νομίζω ότι μερικές φορές προτρεχουμε κ δυσκολεύομε οι ίδιοι την ήδη δύσκολη κατάσταση..
Εσυ ακουσες καπου οτι η δηλωση ειναι προαιρετικη;
Η νομιμοτητα βεβαια θα μου πεις προαιρετικη ειναι.
Ομως αυτο ειναι αλλο θεμα...

να σας ρωτησω κατι ασχετο...
Την ιδια ευαισθησια να δηλωσετε τα εισοδηματα σας απο παντου εχετε ολοι στις φορολογικες δηλωσεις καθε ετους;
Και εκει υποχρεωτικο ειναι.....

Εφοσον για να βγαλεις την αδεια κυνηγιου δεν απαιτειται να εχεις εξυπνο κινητο κατ εμενα η συζητηση δεν εχει ουσια.....

Ρε παλικάρια συγνώμη, διαβάσατε κάπου ότι αν δεν έχεις smartphone δεν θα κυνηγήσεις τρύγονι?
Ναι στην ίδια τη ρυθμιστική, είναι υποχρεωτική η ύπαρξη της εφαρμογής και η μη τήρηση της καταγραφής διώκεται σε τυχόν έλεγχο. Το είπε και ο Σταθόπουλος ρητά και κατηγορηματικά.
Έχεις πληροφορία ότι θα κάνουν οι θηροφύλακες τα στραβά μάτια; Ρητορική η ερώτηση...
Την έχω γράψει την άποψή μου επί του θέματος και τη στάση που θα τηρήσω εγώ ατομικά.
Αλλά να μην το περνάμε και στο έλα μωρέ σιγά δεν έγινε και τίποτα, θα κυνηγήσουν νόμιμα και κανονικά όσοι δεν έχουν smartphone.
Βάσει ρυθμιστικής θα διώκονται.-

Εσυ ακουσες καπου οτι η δηλωση ειναι προαιρετικη;
Η νομιμοτητα βεβαια θα μου πεις προαιρετικη ειναι.
Ομως αυτο ειναι αλλο θεμα...
Όχι ισα ίσα... Απλά θέλω να το δω γραμμένο πρώτα, αυτό εννοώ.... Εκτός κ αν υπάρχει κ δεν το έχω πάρει χαμπάρι με τη δουλειά...

Ερώτηση ...
Εφόσον παρουσιάζεται τόση αύξηση στον πληθυσμό των γουρουνιών, αρρώστιες (πανώλη), οδικά ατυχήματα και τραυματισμοί ανθρώπων, υβριδισμός κτλ πως και δεν σκέφτηκαν οι φωστήρες να αυξήσουν τις ημέρες κυνηγίου από 3 σε πχ 4.
Είμαι παράλογος ;;;;;

Σόρρυ για το off topic.

Back