από τη στιγμή που το smart δεν είναι προϋπόθεση για να εκδοθεί άδεια κυνηγιού δεν μπορεί να στο ζητήσει κανείςΚαι η απάντηση ... Δεν μπορείς να κυνηγήσεις τρυγόνιή θα τους πουν να παίρνουν τηλέφωνο σε αυτούς.
από τη στιγμή που το smart δεν είναι προϋπόθεση για να εκδοθεί άδεια κυνηγιού δεν μπορεί να στο ζητήσει κανείςΚαι η απάντηση ... Δεν μπορείς να κυνηγήσεις τρυγόνιή θα τους πουν να παίρνουν τηλέφωνο σε αυτούς.
Έχουμε δει πράγματα και θάματα.από τη στιγμή που το smart δεν είναι προϋπόθεση για να εκδοθεί άδεια κυνηγιού δεν μπορεί να στο ζητήσει κανείς
Δεν χρειάζονται [θηρο]φύλακες για όλους. Ο έλεγχος πλέον γίνεται σε άλλο επίπεδο.Κοιτάξτε παλι σε τι τραγελαφο μας οδηγουν. Δεν έχουν την δύναμη σε αριθμό οι θηροφυλακες να ελέγξουν όσους βγαινουν. Το ποσοστο που θα ελέγχεται θα είναι ένα απειροελάχιστο κλάσμα αυτών που έχουν κυνηγησει. Επίσης όσοι ελέγχονται σίγουρα θα λένε τις δικαιολογίες η και τις αλήθειες που γράφονται παραπάνω και δεν μπορούν να τους κάνουν τιποτα. Νόμιμη άδεια και όπλο νόμιμο μονο και άντε γεια......
Και μετά ας καλέσουν την αστυνομία....
Εγώ δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Έτσι κι αλλιώς για καρακαξες θα παω...Δεν χρειάζονται [θηρο]φύλακες για όλους. Ο έλεγχος πλέον γίνεται σε άλλο επίπεδο.
Δυο άτομα να μπουν εδώ μέσα και να πουν ότι έφαγαν πρόστιμο κτλ κτλ, γιατί τους έπιασαν με πουλιά αλλά δίχως να τα 'χουν δηλώσει, και θα δεις για πότε θα επικρατήσει ο φόβος και η νομιμοφροσύνη! Μην με κάνεις να ανασύρω περσινά μηνύματα απ' το Νοέμβρη πάλι!...
Ο φόβος φυλάει τα έρμα!
Πιες τους το αιμα!!!Εγώ δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Έτσι κι αλλιώς για καρακαξες θα παω...
Καλά, κι εγώ δεν είπα για σένα. Γι' αυτούς που θα βγουν για τρυγόνια είπα, και –κυρίως–, γι' αυτούς που θα βαρέσουν κάποια.Εγώ δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Έτσι κι αλλιώς για καρακαξες θα παω...
Ναι πολύ που χεστηκαν οι κυνηγοπατερες. Ανάθεμα και αν έχει σηκώσει όπλο κανείς τους σε επιβλαβές.Πιες τους το αιμα!!!
Και για κάθε καρακαξα να αφαιρουνται 2 τρυγονια απο το οριο που εβαλαν
Κατάλαβα πολύ καλά το τι ήθελες να πεις. Και εγώ θα βγω για τρυγόνια αν προλάβω τον κοφτη.....Καλά, κι εγώ δεν είπα για σένα. Γι' αυτούς που θα βγουν για τρυγόνια είπα, και –κυρίως–, γι' αυτούς που θα βαρέσουν κάποια.![]()
Μετά θα μείνει η αγορά από άσπρη και μαύρη μπογιά και θα βγουν αρνητικές οι φετινές καρπώσεις στο τρυγόνι.Και για κάθε καρακαξα να αφαιρουνται 2 τρυγονια απο το οριο που εβαλαν
Μετά θα μείνει η αγορά από άσπρη και μαύρη μπογιά και θα βγουν αρνητικές οι φετινές καρπώσεις στο τρυγόνι.
Δεν χρειαζεται μπογια οταν θελει καποιοςΜετά θα μείνει η αγορά από άσπρη και μαύρη μπογιά και θα βγουν αρνητικές οι φετινές καρπώσεις στο τρυγόνι.
Ξέρεις την φράση "θα σε τυλίξω σε μια κόλλα χαρτί".Καλημέρα σε όλους τους φίλους μετα από μεγάλο χρονικό διάστημα
Ο λόγος ήταν η γενική απογοήτευση για όλα αυτά που συνέβησαν το τελευταίο διάστημα και αφορούν αυτό που εμάς μας δίνει ζωή και σε άλλους ψήφους
Δεν θα σχολιάσω τίποτα άλλο γιατί έχουν αναφερθεί όλα αυτά και δεν θέλω να κουράσω
Πάμε σε αυτό που αφορά το αγαπημένο μας θήραμα στην έναρξη το τρυγόνι ( προσπαθούμε να ακολουθήσουμε οργανωμένα κράτη για να έχουμε την πρωτιά χωρίς υποδομές )
Το θέμα δεν είναι αν θα σε πιάσει ο θηροφυλακας αν θα πέσεις σε μπλόκο αλλά η σωστή διαχείριση του θηράματος σε όλα τα επίπεδα
Κάτι που όχι μόνο δεν θέλουν να γίνει και φοβούνται γιατί τα νούμερα τρομάζουν
( τρομάζουν γενικά αδέρφια γιατί ξέρουν)
ΠΧ. Είμαι με παρέα στην έναρξη και δεν έχω καρπωθεί κανένα τρυγόνι
Στο τελείωμα από την παρέα έχω μαζί μου 10 πουλιά και μου κάνουν έλεγχο
Έχω παραπάνω από αυτά που πρέπει σαν κάρπωση και δεν τα έχω δηλωμένα αφού δεν χτύπησα κανένα ( χα χα δεν μπορούν να κάνουν τίποτα απολύτως τίποτα)
Ναι ίσως σε ταλαιπωρήσουν λίγο αλλά δεν μπορούν να σε κάνουν τίποτα
Έχω να πω πολλά παραδείγματα αλλά δεν θέλω να σας κουράσω
Πάμε στα πουλιά τώρα που είναι νωρίς βέβαια αλλά έχουμε εικόνα από βόρεια Ελλάδα
Πολλά ηλιόσπορα Σέρρες Κιλκίς Χαλκιδική Καβάλα και σε πολλά άλλα μέρη
Πουλιά έχει παντού αλλού περισσότερα αλλού λιγότερα
Διαλέξτε το σωστό χωράφι
Να είστε όλοι καλά και από εμάς εξαρτώνται όλα
@aris_kalamata έχεις δει φαντάζομαι ότι το κυνήγι ξεκινά Παρασκευή 20/8Δεν είναι καλύτερο να μην γίνεται τόση συζήτηση κ να μην φτάνουμε από μόνοι μάς τη κουβέντα τόσο μακριά?
Λέω εγώ τώρα....
ας μην ξεχνάμε ότι οι περισσότεροι κυνηγοί είναι μιας κάποιας ηλικίας και δεν τα πάνε καλά με την τεχνολογία τα smart και τις εφαρμογέςΈχουν αρχίσει οι διαμαρτυρίες προς τους ΚΣ από όσους δεν έχουν smart phone που είναι ένα μεγάλο μέρος των κυνηγών
Ποια είναι η πραγματικότητα την ξέρω, όπως κ έχω καταλάβει κ σε τι μπουρδέλο ζούμε... Από εκεί κ πέρα αν θεωρείτε ότι με όλη αυτή τη συζήτηση κ την προσπάθεια να βρείτε λύση σε όσους δεν έχουν smartphone προτρεχοντας κ δίνοντας δικαιώματα συνεισφερετε θετικά σε αυτή την παράνοια δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο...@aris_kalamata έχεις δει φαντάζομαι ότι το κυνήγι ξεκινά Παρασκευή 20/8
πιστεύεις ότι από Δευτέρα 23/8 θα κυνηγήσεις τρυγόνι? θα κλείσει
αυτή είναι η πραγματικότητα