Ρυθμιστική 2021 και το μέλλον του τρυγονιού

• Thread starter Thread starter free
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Και η απάντηση ... Δεν μπορείς να κυνηγήσεις τρυγόνι :) ή θα τους πουν να παίρνουν τηλέφωνο σε αυτούς.
από τη στιγμή που το smart δεν είναι προϋπόθεση για να εκδοθεί άδεια κυνηγιού δεν μπορεί να στο ζητήσει κανείς

από τη στιγμή που το smart δεν είναι προϋπόθεση για να εκδοθεί άδεια κυνηγιού δεν μπορεί να στο ζητήσει κανείς
Έχουμε δει πράγματα και θάματα.
Μπορούν να σου ζητήσουν ότι τους κατέβει στην γκλάβα και μάλιστα να σε ταλαιπωρήσουν, ασχέτως αν τελικά δικαιωθείς.
Η ταλαιπωρία μένει.
Ελπίζω να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Κοιτάξτε παλι σε τι τραγελαφο μας οδηγουν. Δεν έχουν την δύναμη σε αριθμό οι θηροφυλακες να ελέγξουν όσους βγαινουν. Το ποσοστο που θα ελέγχεται θα είναι ένα απειροελάχιστο κλάσμα αυτών που έχουν κυνηγησει. Επίσης όσοι ελέγχονται σίγουρα θα λένε τις δικαιολογίες η και τις αλήθειες που γράφονται παραπάνω και δεν μπορούν να τους κάνουν τιποτα. Νόμιμη άδεια και όπλο νόμιμο μονο και άντε γεια......
Και μετά ας καλέσουν την αστυνομία....
Δεν χρειάζονται [θηρο]φύλακες για όλους. Ο έλεγχος πλέον γίνεται σε άλλο επίπεδο.
Δυο άτομα να μπουν εδώ μέσα και να πουν ότι έφαγαν πρόστιμο κτλ κτλ, γιατί τους έπιασαν με πουλιά αλλά δίχως να τα 'χουν δηλώσει, και θα δεις για πότε θα επικρατήσει ο φόβος και η νομιμοφροσύνη! Μην με κάνεις να ανασύρω περσινά μηνύματα απ' το Νοέμβρη πάλι!...
Ο φόβος φυλάει τα έρμα!

Δεν χρειάζονται [θηρο]φύλακες για όλους. Ο έλεγχος πλέον γίνεται σε άλλο επίπεδο.
Δυο άτομα να μπουν εδώ μέσα και να πουν ότι έφαγαν πρόστιμο κτλ κτλ, γιατί τους έπιασαν με πουλιά αλλά δίχως να τα 'χουν δηλώσει, και θα δεις για πότε θα επικρατήσει ο φόβος και η νομιμοφροσύνη! Μην με κάνεις να ανασύρω περσινά μηνύματα απ' το Νοέμβρη πάλι!...
Ο φόβος φυλάει τα έρμα!
Εγώ δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Έτσι κι αλλιώς για καρακαξες θα παω...

Καλά, κι εγώ δεν είπα για σένα. Γι' αυτούς που θα βγουν για τρυγόνια είπα, και –κυρίως–, γι' αυτούς που θα βαρέσουν κάποια. :rolleyes:
Κατάλαβα πολύ καλά το τι ήθελες να πεις. Και εγώ θα βγω για τρυγόνια αν προλάβω τον κοφτη.....

Μετά θα μείνει η αγορά από άσπρη και μαύρη μπογιά και θα βγουν αρνητικές οι φετινές καρπώσεις στο τρυγόνι.
Δεν χρειαζεται μπογια οταν θελει καποιος
Κανει ακριβως οτι εκαναν οι δικοι μας κυνηγόπατερες πριν την απαγορεψη του εαρινου τρυγονιου
Φορουσαν μαυρα γιαλια......

Καλημέρα σε όλους τους φίλους μετα από μεγάλο χρονικό διάστημα

Ο λόγος ήταν η γενική απογοήτευση για όλα αυτά που συνέβησαν το τελευταίο διάστημα και αφορούν αυτό που εμάς μας δίνει ζωή και σε άλλους ψήφους

Δεν θα σχολιάσω τίποτα άλλο γιατί έχουν αναφερθεί όλα αυτά και δεν θέλω να κουράσω

Πάμε σε αυτό που αφορά το αγαπημένο μας θήραμα στην έναρξη το τρυγόνι ( προσπαθούμε να ακολουθήσουμε οργανωμένα κράτη για να έχουμε την πρωτιά χωρίς υποδομές )

Το θέμα δεν είναι αν θα σε πιάσει ο θηροφυλακας αν θα πέσεις σε μπλόκο αλλά η σωστή διαχείριση του θηράματος σε όλα τα επίπεδα

Κάτι που όχι μόνο δεν θέλουν να γίνει και φοβούνται γιατί τα νούμερα τρομάζουν

( τρομάζουν γενικά αδέρφια γιατί ξέρουν)

ΠΧ. Είμαι με παρέα στην έναρξη και δεν έχω καρπωθεί κανένα τρυγόνι

Στο τελείωμα από την παρέα έχω μαζί μου 10 πουλιά και μου κάνουν έλεγχο

Έχω παραπάνω από αυτά που πρέπει σαν κάρπωση και δεν τα έχω δηλωμένα αφού δεν χτύπησα κανένα ( χα χα δεν μπορούν να κάνουν τίποτα απολύτως τίποτα)

Ναι ίσως σε ταλαιπωρήσουν λίγο αλλά δεν μπορούν να σε κάνουν τίποτα

Έχω να πω πολλά παραδείγματα αλλά δεν θέλω να σας κουράσω

Πάμε στα πουλιά τώρα που είναι νωρίς βέβαια αλλά έχουμε εικόνα από βόρεια Ελλάδα

Πολλά ηλιόσπορα Σέρρες Κιλκίς Χαλκιδική Καβάλα και σε πολλά άλλα μέρη

Πουλιά έχει παντού αλλού περισσότερα αλλού λιγότερα

Διαλέξτε το σωστό χωράφι

Να είστε όλοι καλά και από εμάς εξαρτώνται όλα

Last edited:
Καλημέρα σε όλους τους φίλους μετα από μεγάλο χρονικό διάστημα

Ο λόγος ήταν η γενική απογοήτευση για όλα αυτά που συνέβησαν το τελευταίο διάστημα και αφορούν αυτό που εμάς μας δίνει ζωή και σε άλλους ψήφους

Δεν θα σχολιάσω τίποτα άλλο γιατί έχουν αναφερθεί όλα αυτά και δεν θέλω να κουράσω

Πάμε σε αυτό που αφορά το αγαπημένο μας θήραμα στην έναρξη το τρυγόνι ( προσπαθούμε να ακολουθήσουμε οργανωμένα κράτη για να έχουμε την πρωτιά χωρίς υποδομές )

Το θέμα δεν είναι αν θα σε πιάσει ο θηροφυλακας αν θα πέσεις σε μπλόκο αλλά η σωστή διαχείριση του θηράματος σε όλα τα επίπεδα

Κάτι που όχι μόνο δεν θέλουν να γίνει και φοβούνται γιατί τα νούμερα τρομάζουν

( τρομάζουν γενικά αδέρφια γιατί ξέρουν)

ΠΧ. Είμαι με παρέα στην έναρξη και δεν έχω καρπωθεί κανένα τρυγόνι

Στο τελείωμα από την παρέα έχω μαζί μου 10 πουλιά και μου κάνουν έλεγχο

Έχω παραπάνω από αυτά που πρέπει σαν κάρπωση και δεν τα έχω δηλωμένα αφού δεν χτύπησα κανένα ( χα χα δεν μπορούν να κάνουν τίποτα απολύτως τίποτα)

Ναι ίσως σε ταλαιπωρήσουν λίγο αλλά δεν μπορούν να σε κάνουν τίποτα

Έχω να πω πολλά παραδείγματα αλλά δεν θέλω να σας κουράσω

Πάμε στα πουλιά τώρα που είναι νωρίς βέβαια αλλά έχουμε εικόνα από βόρεια Ελλάδα

Πολλά ηλιόσπορα Σέρρες Κιλκίς Χαλκιδική Καβάλα και σε πολλά άλλα μέρη

Πουλιά έχει παντού αλλού περισσότερα αλλού λιγότερα

Διαλέξτε το σωστό χωράφι

Να είστε όλοι καλά και από εμάς εξαρτώνται όλα
Ξέρεις την φράση "θα σε τυλίξω σε μια κόλλα χαρτί".
Αυτό πάθαμε φέτος μόνο που το χαρτί ήταν "αέρας".

Το κυνήγι είναι και λίγο αυτο-ισορροπούμενο.
Αν δεν έχει θηράματα και το όριο είναι 100, μηδέν θα χτυπήσεις.
Ακόμα περιμένω να δω με τα μάτια μου την "απαίτηση" της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Δεν υπάρχει. Ούτε ο φίλος μου ο overlord δεν μπόρεσε να το βρεί. :)
Όπως δεν υπάρχει καμία αξιόπιστη καταγραφή του πληθυσμού του τρυγονιού.

Αυτό που πιθανότατα έγινε είναι ότι ο Αμυράς απείλησε με πλήρη απαγόρευση και οι σώστες μας έφτιαξαν σχέδιο για να καρπωθεί 1 τρυγόνι ο κάθε κυνηγός (145.000 κυνηγοί, 145.000 τρυγόνια).
Για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλλαν αύξησαν και 15€ το κόστος των αδειών.

Έπρεπε απλά να αφήσουν τον Αμυρά να αναλάβει την ευθύνη και να τον στολίσουν, αυτόν και την κυβέρνηση με μια ανακοίνωση κόλαφο.

Γνώμη μου...

Δεν είναι καλύτερο να μην γίνεται τόση συζήτηση κ να μην φτάνουμε από μόνοι μάς τη κουβέντα τόσο μακριά?
Λέω εγώ τώρα....
@aris_kalamata έχεις δει φαντάζομαι ότι το κυνήγι ξεκινά Παρασκευή 20/8
πιστεύεις ότι από Δευτέρα 23/8 θα κυνηγήσεις τρυγόνι? θα κλείσει
αυτή είναι η πραγματικότητα

Έχουν αρχίσει οι διαμαρτυρίες προς τους ΚΣ από όσους δεν έχουν smart phone που είναι ένα μεγάλο μέρος των κυνηγών
ας μην ξεχνάμε ότι οι περισσότεροι κυνηγοί είναι μιας κάποιας ηλικίας και δεν τα πάνε καλά με την τεχνολογία τα smart και τις εφαρμογές
και από τη στιγμή που η κατοχή smart δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για έκδοση άδειας θήρας θα γίνει ένας χαμός

@aris_kalamata έχεις δει φαντάζομαι ότι το κυνήγι ξεκινά Παρασκευή 20/8
πιστεύεις ότι από Δευτέρα 23/8 θα κυνηγήσεις τρυγόνι? θα κλείσει
αυτή είναι η πραγματικότητα
Ποια είναι η πραγματικότητα την ξέρω, όπως κ έχω καταλάβει κ σε τι μπουρδέλο ζούμε... Από εκεί κ πέρα αν θεωρείτε ότι με όλη αυτή τη συζήτηση κ την προσπάθεια να βρείτε λύση σε όσους δεν έχουν smartphone προτρεχοντας κ δίνοντας δικαιώματα συνεισφερετε θετικά σε αυτή την παράνοια δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο...

Back