Άιντε 30 και σήμερα αδερφια!!!!View attachment 29685
Μετράμε αντίστροφα πλέον.
Άιντε 30 και σήμερα αδερφια!!!!View attachment 29685
Μετράμε αντίστροφα πλέον.
Μπα φιλε δε το κοβω να βγαζει συγκριτικο !!!!Στείλε καμιά τουφεκιά V3 vs M2 εσύ να ηρεμήσουμε λιγάκι![]()
![]()
![]()
Εξαρτάται πόσες φορές θέλεις να πιάσεις το όριο!Χωράφι ;;;;;
Τι εννοείς ;
Λιόσπορα ;
Έτσι ακριβώς φίλε!Όσα χρόνια και να περάσουν δεν νομίζω να αλλάξει αυτό το συναίσθημα Γιώργο!
Τι να αλλάξει φιλε μου. 21 χρόνια μετά την πρώτη έναρξη και το μάτι δεν κλείνει το προηγούμενο βράδυ. 21 χρόνια μετά την πρώτη τουφεκιά σε αυτό το πανέμορφο και απίθανο θήραμα και ακόμα και τώρα όταν μπαίνει στο καρτερι με πιάνει ταχυκαρδία!Όσα χρόνια και να περάσουν δεν νομίζω να αλλάξει αυτό το συναίσθημα Γιώργο!
Τα ίδια και εγώ Δημήτρη. Από 10 χρονών που με πήρε ο παππούς πρώτη φορά στο χωριό για έναρξη μέχρι και σήμερα κάθε φορά το ίδιο συναίσθημα και η ίδια ανυπομονησία.Τι να αλλάξει φιλε μου. 21 χρόνια μετά την πρώτη έναρξη και το μάτι δεν κλείνει το προηγούμενο βράδυ. 21 χρόνια μετά την πρώτη τουφεκιά σε αυτό το πανέμορφο και απίθανο θήραμα και ακόμα και τώρα όταν μπαίνει στο καρτερι με πιάνει ταχυκαρδία!
Καί αν παρ'ελπίδα το κλαμπανίσεις δεν βρίσκει η φλόγα του αναπτήρα ν'ανάψει το τσιγάρο απ'το τρέμουλο των χεριών ...Τι να αλλάξει φιλε μου. 21 χρόνια μετά την πρώτη έναρξη και το μάτι δεν κλείνει το προηγούμενο βράδυ. 21 χρόνια μετά την πρώτη τουφεκιά σε αυτό το πανέμορφο και απίθανο θήραμα και ακόμα και τώρα όταν μπαίνει στο καρτερι με πιάνει ταχυκαρδία!
ΌΤΑΝ το κλαμπανισεις ακριβώς αυτό γίνεταιΚαί αν παρ'ελπίδα το κλαμπανίσεις δεν βρίσκει η φλόγα του αναπτήρα ν'ανάψει το τσιγάρο απ'το τρέμουλο των χεριών ...![]()
Τέτοια θέλουμε να μας λέτε εσείς οι Βόριοι,για να ελπίζουμε εμείς οι νότιοι.αντε ελατε στο θεμαμας τωρα τρυγονιιιιπωλη καλο παιχνιδακι κανουνε παντως εδω σε εμας
ιδωμεν εως την εναρξηηηη
![]()
Ποικιλίες υπάρχουν σίγουρα. Για το αν πάνε σε όλα νομίζω οι απόψεις διίστανται.Φέτος θα πάω σε ένα μέρος που έχω χρόνια να επισκεφθώ ... είδομεν.
Επίσης έχω μπανίσει ένα λιόσπορο κοντά μου ... τρυγόνια όμως δεν είδα όποτε πέρασα.
Το λιόσπορο δεν ήταν πάντως έτοιμο, ... υπάρχουν ποικιλίες σε αυτά ?
Δεν πάνε σε όλα τα λιόσπορα τα τρυγόνια ?
Ποικιλίες υπάρχουν αλλά δεν παίζει ρόλο , συνήθως προτιμάνε ηλιόσπορα κοντά σε καλώδια η σε μεγάλα δέντρα με ξερά κλαδιά , εκεί κάθονται και εποπτεύουν πριν βουτηξουν μέσα και βέβαια να έχουν ωριμάσει αρκετά , συνήθως αυτά είναι κάποια ξερικά καχεκτικά χωράφια με μικρά κεφάλια ηλιόσπορου, όπως παίζει ρόλο και η ώρα που πας , πρωί καλύτερα 7.30 να είσαι εκεί και υπομονή , μπορεί να είναι δίπλα στο δρόμο να περνάς κάθε ημέρα από εκεί και να μην τα βλέπεις...Φέτος θα πάω σε ένα μέρος που έχω χρόνια να επισκεφθώ ... είδομεν.
Επίσης έχω μπανίσει ένα λιόσπορο κοντά μου ... τρυγόνια όμως δεν είδα όποτε πέρασα.
Το λιόσπορο δεν ήταν πάντως έτοιμο, ... υπάρχουν ποικιλίες σε αυτά ?
Δεν πάνε σε όλα τα λιόσπορα τα τρυγόνια ?
Έχω κυνηγήσει σε λιόσπορα στην βόρεια ελλάδα πολλές φορές ...Ποικιλίες υπάρχουν αλλά δεν παίζει ρόλο , συνήθως προτιμάνε ηλιόσπορα κοντά σε καλώδια η σε μεγάλα δέντρα με ξερά κλαδιά , εκεί κάθονται και εποπτεύουν πριν βουτηξουν μέσα και βέβαια να έχουν ωριμάσει αρκετά , συνήθως αυτά είναι κάποια ξερικά καχεκτικά χωράφια με μικρά κεφάλια ηλιόσπορου, όπως παίζει ρόλο και η ώρα που πας , πρωί καλύτερα 7.30 να είσαι εκεί και υπομονή , μπορεί να είναι δίπλα στο δρόμο να περνάς κάθε ημέρα από εκεί και να μην τα βλέπεις...
Που κοιτάει το κεφάλι σου τώρα?Ευκαιρία να στρώσω και την καινούργια φλάντζα κεφαλής![]()