Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έχουν αρχίσει.Αυτο που παρατηρούμε φέτος είναι ότι είναι πιο νευρικά.Τρωνε γρήγορα και κάνουν συχνές κοντινές μετακινήσεις χωρίς λόγο.
Είναι σε περίοδο γράμμωσης γι'αυτό. Κάνουν μικρά συχνά γεύματα και πολύ αερόβιο :cool:

Έχουν αρχίσει.Αυτο που παρατηρούμε φέτος είναι ότι είναι πιο νευρικά.Τρωνε γρήγορα και κάνουν συχνές κοντινές μετακινήσεις χωρίς λόγο.
Ας μείνουν μέχρι την έναρξη και ας μην βάζουν κώλο κάτω. .yel.
Ήθελα και εγώ να βγω καμιά βόλτα εδώ γύρω στην Αττικοβοιωτία αυτές τις μέρες να πάρω μία εικόνα,αλλά οι θερμοκρασίες δεν βοηθάνε.

Θα πρέπει να διαλέξω φέτος αν θα κάνω σε αυτά η στις γαλάζιες κυρίες... Καλά να είμαστε κ θα δούμε...
Ότι και να διαλέξεις καλά να περάσεις! Και όπως είπες να έχουμε όλη την υγειά μας να ξημερωθούμε στο βουνό. Έναρξη και για εμένα μετά από 2 χρόνια αποχής .terror.

Καλησπερα.
Οπως καταντησε το κυνηγι τρυγονιου τα τελευταια χρονια, με τις μειωσεις των πληθυσμως, οι βοριοι σαφως εχετε πλεονεκτημα, με τα ντοπιαρικα ,κι ας ειαι κατα βαση κυνηγι δυο ημερων.
Κατοτε το κυνηγι στα περασματα κρατουσε ενα μηνα τουλαχιστον με μεγαλες καρπωσεις καθημερινα για ολους.
Τωτα καρπωομαστε ολο τον μηνα οτι καποτε καναμε σε ενα πρωινο.

Οκτώβρη Κώστα κατεβαίνω μόνιμα Ελλάδα αλλά θα είμαι για καλοκαιρι όλο των Αύγουστο κατω.
Δηλαδή κλείδωσε η έναρξη και διαλέγουμε μέρη ?
Να μην περιμένουμε λίγο?
Γιατί έχουμε μπλέξει με που.. με που τους βρήκαμε Θέλω να πω.

Δηλαδή κλείδωσε η έναρξη και διαλέγουμε μέρη ?
Να μην περιμένουμε λίγο?
Γιατί έχουμε μπλέξει με που.. με που τους βρήκαμε Θέλω να πω.
Όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει αλλά να ονειρευόμαστε μπορούμε ελεύθερα!

Όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει αλλά να ονειρευόμαστε μπορούμε ελεύθερα!
Το λέει άλλωστε και η μεγάλη μας τραγουδίστρια,η Λένα "Μην κάνεις όνειρα γιατί ο Θεός γελάει"..yel.
Άντε να πλησιάσουν οι μέρες να δούμε τι θα γίνει και φέτος.Τωρα μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε.Αν και όπως έγραψε ο @George1990 με αυτούς έχουμε μπλέξει.

Status
Not open for further replies.
Back