Ασ ελπησουμε οι μαγκες να μας το επητρεψουν μην εχουμε κανενα λοκ νταουν αυγουστιατηκα
Αν θυμάμαι καλα Κεχριες.Που ηρθες σε μας?
Α απο εκει δεν ξερω.Απο παραθαλασσια περιοχη μεταξυ πυργου-αιδηψου,ειμαστε κομπλε.Αν θυμάμαι καλα Κεχριες.
Έχουν αρχίσει.Αυτο που παρατηρούμε φέτος είναι ότι είναι πιο νευρικά.Τρωνε γρήγορα και κάνουν συχνές κοντινές μετακινήσεις χωρίς λόγο.Έχουν αρχίσει πέφτουν στις θερισμενες σταριες Άλεξ;
Είναι σε περίοδο γράμμωσης γι'αυτό. Κάνουν μικρά συχνά γεύματα και πολύ αερόβιοΈχουν αρχίσει.Αυτο που παρατηρούμε φέτος είναι ότι είναι πιο νευρικά.Τρωνε γρήγορα και κάνουν συχνές κοντινές μετακινήσεις χωρίς λόγο.
Τι χρώμα έχουν τα μπλουζάκια είπαμε?Είναι σε περίοδο γράμμωσης γι'αυτό. Κάνουν μικρά συχνά γεύματα και πολύ αερόβιο![]()
Δεν είπαμε!Τι χρώμα έχουν τα μπλουζάκια είπαμε?
Ας μείνουν μέχρι την έναρξη και ας μην βάζουν κώλο κάτω.Έχουν αρχίσει.Αυτο που παρατηρούμε φέτος είναι ότι είναι πιο νευρικά.Τρωνε γρήγορα και κάνουν συχνές κοντινές μετακινήσεις χωρίς λόγο.
Θα κάνεις πάνω έναρξη Άρι;Εύχομαι να μας αξιώσει ο Θεός να ξημερώσουμε κ φέτος στην έναρξη...
Θα πρέπει να διαλέξω φέτος αν θα κάνω σε αυτά η στις γαλάζιες κυρίες... Καλά να είμαστε κ θα δούμε...Θα κάνεις πάνω έναρξη Άρι;
Ότι και να διαλέξεις καλά να περάσεις! Και όπως είπες να έχουμε όλη την υγειά μας να ξημερωθούμε στο βουνό. Έναρξη και για εμένα μετά από 2 χρόνια αποχήςΘα πρέπει να διαλέξω φέτος αν θα κάνω σε αυτά η στις γαλάζιες κυρίες... Καλά να είμαστε κ θα δούμε...
Κατι μου λεει οτι της κυριες θα της αφησης για αργοτεραΘα πρέπει να διαλέξω φέτος αν θα κάνω σε αυτά η στις γαλάζιες κυρίες... Καλά να είμαστε κ θα δούμε...
Γιατί να μην συνδυάσεις και τα δύο ;Θα πρέπει να διαλέξω φέτος αν θα κάνω σε αυτά η στις γαλάζιες κυρίες... Καλά να είμαστε κ θα δούμε...
Τελείωσες από κει Βασίλη;;Ότι και να διαλέξεις καλά να περάσεις! Και όπως είπες να έχουμε όλη την υγειά μας να ξημερωθούμε στο βουνό. Έναρξη και για εμένα μετά από 2 χρόνια αποχής![]()
Οκτώβρη Κώστα κατεβαίνω μόνιμα Ελλάδα αλλά θα είμαι για καλοκαιρι όλο των Αύγουστο κατω.Τελείωσες από κει Βασίλη;;
Δηλαδή κλείδωσε η έναρξη και διαλέγουμε μέρη ?Οκτώβρη Κώστα κατεβαίνω μόνιμα Ελλάδα αλλά θα είμαι για καλοκαιρι όλο των Αύγουστο κατω.
Όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει αλλά να ονειρευόμαστε μπορούμε ελεύθερα!Δηλαδή κλείδωσε η έναρξη και διαλέγουμε μέρη ?
Να μην περιμένουμε λίγο?
Γιατί έχουμε μπλέξει με που.. με που τους βρήκαμε Θέλω να πω.
Το λέει άλλωστε και η μεγάλη μας τραγουδίστρια,η Λένα "Μην κάνεις όνειρα γιατί ο Θεός γελάει".Όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει αλλά να ονειρευόμαστε μπορούμε ελεύθερα!