Από που να αρχίσω κ που να σταματείσω;;;;
Η φετινή χρονιά για κυνηγούς κ ψαράδες ήταν απο τις πιο αποτυχημένες σεζόν...θα σταθώ κυρίως στο κυνήγι γιατί με το ψάρεμα δεν ασχολούμαι...όχι φυσικά πως δν το υποστηρίζω.....
Στο δια ταύτα τώρα....
Σαν "βλάχος" όπως μας αποκαλούν γενικά εμάς τους επαρχιώτες την ψυλιάστεικα την άσχημη νωρίς και δν έβγαλα άδεια γενική που είχα σκοπό για φέτος,κ κυνήγι στην Ήπειρο που είχα κανονίσει....γλύτωσα αρχικά το 150€...
Στο κυνήγι τώρα:
ΤΡΥΓΟΝΙ: Αρχή της κυνηγετικής σεζόν στα τρυγόνια,χάλια μαύρα από τοπιάρικα....περάσματα Σεπτέμβρη...παίχτηκε μπαλίτσα αραιά από τις 9 ως τις 18 του μήνα.....σύνολο 5 Τρυγόνια κ αυτά,δόξα το θεό να λέω,διότι κάθε κυριακή τα κυνηγούσα μόνο...τις καθημερινές ΜΟΝΟ για 1 ώρα τα πρωί κ στα καπάκια δουλειά...
ΥΔΡΟΒΙΑ: Έναρξη άφαντα....Οκτώμβρη άφαντα...από τύχη βάρεσα 1 μικρό όταν έψαχνα στν κάμπο με το σκυλί....γενικότερα δεν έπαιξαν υδρόβια εδώ γύρο στα μέροι μου φέτος...
ΟΡΤΥΚΙΑ: Σύνολο 3 ή 4 αν θυμάμαι καλά γιατί είχα σκοπό φέτος το σκυλί να μη το ρίξω σε κάμπο....
ΜΠΕΚΑΤΣΙΝΙΑ: Δεν τα κυνήγισα φέτος,αλλά δν έχασα κ κάτι το σημαντικό...άλλα περίμενα περί καιρού κ τελικά @ρ×!di@....
ΤΣΙΧΛΑ: Στα μπασίματα....καααααάλα κρασιά...2 ή 3 πρωινά πήγα κ δν είχε ενδιαφέρον...τουλάχιστο το ευχάριστο ήταν που πείναμε καφέ η αγία 3άδα παρέα στα υψόματα
@Aristos &
@elias930i κ λέγαμε κ καμιά παπαριά να περάσει η ώρα....

Αργότερα στα περπατητά πριν το μάντρωμα λίγα πουλιά έκανα περίπου στα 15...να'χαμε να λέγαμε,να'χαμε να πούμε δηλαδή!!
ΜΠΕΚΑΤΣΑ: Από 1η Νοέμβρη που μπήκαν τα πρώτα αφοσίωσα χρόνο εκεί λόγο του σκυλιού...καπάκι μάντρωμα κ όλοι μας κλ@s@m€ τα @rx!d!@ του κυρ.Νοματάρχαααααα.....
Μέσα τα ντουφέκια (στο σπίτι) κ βουρ στα πυκνά για εκπαιδευτικά....από Νοέμβρη ως τέλος Δεκέμβρη κυρίως,ήταν ΑΡΚΕΤΑ τα σηκώματα για τη 2 ετών σκυλίτσα,πράγμα που δν περίμενα τόσα σηκώματα ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΔΙΝΑ όπου ζω...ευτυχώς κάναμε 3 πουλάκια εκείνη τη χαριστική εβδομάδα που μας άνοιξαν κ χαρίκαμε λίγο ολοκληρωτικά....αυτά τα ολίγα από μ'ένα.
Τώρα όσο αφορά την επανέναρξη της 20ης Αυγούστου,κρατάω μια πισινή...θα τα αναλύσουμε στην πορεία....εδώ θα είμαστε κ θα τα λέμε...

Αυτό που θέλω να τονίσω,είναι πως σε αυτούς τους
καρεκλοκένταυρους/Ευραίους που τρώνε κόσμο κ χρήμα,καλό θα ήταν να τους θυμώμαστε όλοι μας κ να μην τους ξεχάσουμε το τι μας έκαναν κ τη σκοπεύουν να μας κάνουν....δν τους ψήφισα,αλλά ταυτόχρονα έχω κ τη συνείδησή μου καθαρή....τέλος,επιδεί ο τροχός κ η γη γυρίζούν,θέλω να μη "λέμε" λόγια "του αέρα" του τύπου: "Θα τους κάνω,θα τους ράνω" κτλ...απλά θα πρέπει με τη σειρά μας,να τους περιμένουμε στη γωνία
"για την εν ψυχρώ εκτέλεση"...