Απολογισμός Κυνηγετικής Περιόδου

Μια μοναδικη στα χρονικα κυνηγετικη περιοδο περασε στην ιστορια.
Ας μην κανουμε απολογισμο σε φυσιγγια και θηραματα αλλα εναν
σωστο απολογισμο της κυνηγετικης οικογενειας και των εκπροσωπων
της.Μονο ετσι θα καταλαβουμε που βρισκομαστε και που θελουμε να
φτασουμε στο μελλον.Υγεια σε ολους σας και καλη μνημη συναδελφοι!

Τι απολογισμό να κάνεις σε μια χρονιά που βγηκες για κυνηγι 10 φορες ολες κι ολες;
Για μένα η καλή μέρα απ το πρωί φαίνεται κι όπως χάλια ξεκίνησε την 20η Αυγούστου έτσι και τελείωσε.
Περασμένα αλλά όχι ξεχασμένα, υγεία σε όλους και του χρόνου.

Απολογισμο φετος δεν χρειάζεται να κανουμε...ας τον κρατησουμε για την παρεα...
Ας κανουμε ασκησεις "μνημης" ωστε να θυμομαστε καλα τι συνέβη και τι αναμένεται να συμβει ακομα....μπας και δε παθουμε αλτσχαιμερ μπαίνοντας στο εκλογικο μας κέντρο!

Aπολογισμο της χρονιας ,Ξεκινησε καλα το κυνηγι περδικας μετα και στη μπεκατσα ππολυ καλα τα πρωτα κυνηγια Φετος ημουνα οργανομενος και αποφασισμενος να κυνηγησω πολυ αλλα δυστηχως μας κλεισανε ,Μουηταν δυσκολο να το διαχειριστω ιδιαιτερα οταν με επαιρναν φιλοι λαγοκυνηγοι που εβγαζαν τα σκυλια τους και ελεγαν οτι συκωναν 20-25 πουλια και δεν μπορουσα να παω ,Τα πουλια που πηρα και περδικες και μπεκατσες ηταν ολα φερμαριστα με φυσιγγια ιδιογωμοσης και παλικαρισια ,Οσο για την αποφαση της κυβερνησης να απαγορεψει το κυνηγι μου θυμηζει ΚΙΝΑ ΤΟΥ ΜΑΟ ΤΣΕΤΟΥΝΓΚ

Εγώ δεν έχω να πω πολλά αφού ήταν η δεύτερη σερί χρονιά που δεν έβγαλα άδεια λόγω εργασίας στο εξωτερικό. Θα δούμε τον Αύγουστο όμως ίσως καταφέρω να βγάλω. Υγεία να έχετε όλοι παλικάρια και το κυνήγι μας με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα το σώσουμε. Αρκεί να πάρουμε το μάθημα μας, ότι δηλαδή είμαστε μόνοι μας σε αυτό και θέλει έξυπνους χειρισμούς από ανθρώπους που έχουν θέληση και μυαλό.

Υγεία να έχουμε και όλα θα γίνουν,
εγώ φέτος 2 μπεκάτσες πρόλαβα καμιά 20 κιλά πικραλίθρες και αρκετά ζόχια....
Επειδη μπαινοβγαίνω κάθε μέρα στις εντατικές λόγο δουλειάς, υγεία και θα πατήσουμε και πάλι βουνό.......

Λοιπόν μέχρι το lockdown είχα κάνει περί τα 50 τσιχλοκοτσυφα. Στο 7ημερο της ελεημοσύνης έκανα αλλά 60-70. Ένας τυχερός λαγός στα ελατα με τίμησε και τον τιμησα και εγώ στην κατσαρόλα. Μέσα στην παράνοια που μας πρόσφερε απλόχερα η κυβέρνηση μάζεψα πολλές μανιτες και πολλά χορτα!!! Να πω ότι είδα τις περισσότερες μπεκατσες ever. Και όσον αφορά την τσιχλα η χρονιά τους τελευταίους δύο μήνες θα σωζόταν για πλακα. Παρα πολλά πουλιά και κοτσυφια και τσιχλες, τουλάχιστον εδω γύρω.

Λοιπόν μέχρι το lockdown είχα κάνει περί τα 50 τσιχλοκοτσυφα. Στο 7ημερο της ελεημοσύνης έκανα αλλά 60-70. Ένας τυχερός λαγός στα ελατα με τίμησε και τον τιμησα και εγώ στην κατσαρόλα. Μέσα στην παράνοια που μας πρόσφερε απλόχερα η κυβέρνηση μάζεψα πολλές μανιτες και πολλά χορτα!!! Να πω ότι είδα τις περισσότερες μπεκατσες ever. Και όσον αφορά την τσιχλα η χρονιά τους τελευταίους δύο μήνες θα σωζόταν για πλακα. Παρα πολλά πουλιά και κοτσυφια και τσιχλες, τουλάχιστον εδω γύρω.
Μ΄αυτό το σκορ για φέτος είσαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ.

Back