Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τουλάχιστον έχεις έναν επίσημο εκπρόσωπο , στους ανεξάρτητους δεν έχεις τίποτα, όσο για τα δασαρχεία πας κανονικά σαν πρόβατο στην σφαγή!!!! Χίλιες φορές στους συνεργαζόμενους συλλόγους και από δω και πέρα να μάθουμε και εμείς να "χτυπάμε το χέρι στο τραπέζι" και να απαιτούμε ενημέρωση για όλα!!!
και oi ανεξάρτητοι κσ έχουν φτιάξει πανελλήνια ομοσπονδία και πρόσφατα είχε και συνάντηση με τον Αμυρά
https://kynoclub.gr/2021/02/06/συζήτηση-αμυρά-με-την-ανεξάρτητη-κυνη/

Θα το γραψω για τελευταια φωρα ..το κυνηγι το εφαγαν απο μεσα οποιος θελει το καταλαβενει οποιος δεν θελει δικαιομα του.....πηστευω οτι το κυνηγι οπως το ξεραμε ΤΕΛΟΣ..,δεν ξερω τι θα ερθει.....μακαρη να κανο λαθος και να ερθουν τα πραγματα καλα

Θα το γραψω για τελευταια φωρα ..το κυνηγι το εφαγαν απο μεσα οποιος θελει το καταλαβενει οποιος δεν θελει δικαιομα του.....πηστευω οτι το κυνηγι οπως το ξεραμε ΤΕΛΟΣ..,δεν ξερω τι θα ερθει.....μακαρη να κανο λαθος και να ερθουν τα πραγματα καλα
με τι νέα σαιζόν θα δούμε αν θα επαληθευτείς ή όχι
προσωπικά πιστεύω ότι με τη νέα σαιζόν όλα θα είναι όπως πριν

με τι νέα σαιζόν θα δούμε αν θα επαληθευτείς ή όχι
προσωπικά πιστεύω ότι με τη νέα σαιζόν όλα θα είναι όπως πριν
Το ευχομαι με την ψυχη μου....να ειναι ετσι...θελω η μελλοντηκες γενιες να το βρουν οπως εμεις οταν αρχησαμε

Συμφωνώ πώς ότι έγινε ήταν με τη συναίνεση των κυνηγοπατεραδων ...για το τέλος του κυνηγίου όμως πιστεύω ότι είναι ακόμα στο χέρι μας!

Όλα καλά θα ναι τουλάχιστον για τη νέα κυνηγετική χρονιά αν ξαναβγούν οι ίδιοι θα έχουμε σοβαρά θέματα να θυμάστε στις εκλογές τι έγινε γιατί δεν θα αργήσουν δε σώζεται η χώρα ούτε από το τουρισμό ούτε από κανένα μέτρο αν μπορούσαν να γίνουν εκλογές θα είχαν αναγγελθεί ήδη για το Μάρτη τις πάει πιο πίσω το όλο έργο να μοιραστούν και κάποια λεφτά κατά τον Ιούνη μπας και σωθεί η παρτίδα τα κομματόσκυλα καλά κρατούν παντού υποστηρίζοντας το παραμύθι θα γεμίσουν οι ΜΕΘ γεμάτες ηταν και το 2015 /2016 με Η1Ν1 και βαζαμε μέσον για να βρούμε κρεβάτι και δεν άνοιγε μύτη και εσύ λαέ ευκολοπιστε και πάντα προδομενε πιο επίκαιρο από ποτέ.

Καλά Ηλία είναι σαν να μου λες αν δεν βρέξει θα έχει ήλιο!! Ποιος το έφαγε από μέσα μωρέ??? Λες να ήθελε ο Αραμπατζης αυτή την εξέλιξη??? Απλά η κυβέρνηση δεν τους λογαριάζει.....και αυτό οι δικοί μας δεν το περιμέναμε ποτέ. Τώρα όμως πρέπει να δώσουμε την μάχη μέσα απ' τους συλλόγους και να βοηθήσουμε το ΚΕΚΑ. Φιλικά πάντα μιλάω και χωρίς διάθεση για τσακωμούς.

και oi ανεξάρτητοι κσ έχουν φτιάξει πανελλήνια ομοσπονδία και πρόσφατα είχε και συνάντηση με τον Αμυρά
https://kynoclub.gr/2021/02/06/συζήτηση-αμυρά-με-την-ανεξάρτητη-κυνη/
Συναδερφε (δεν γνωρίζω το όνομα σου) έχεις την εντύπωση πως η κάθε κυβέρνηση θα λάβει σοβαρά "συλλόγους" που δεν συνεισφέρουν ούτε 1 ευρώ στο κρατικό ταμείο??? Εδώ δεν λογαριάζουν εμάς....στάχτη στα μάτια είναι του στυλ " είμαστε δίπλα σας"....στο τέλος ξέρεις τι θα πουν στους ανεξάρτητους??? Περάστε και εσείς απ' το ταμείο παρακαλώ διαφορετικά σας κλείνουμε.

αισιωδοξια χριαζεται και οχι απαισιοδοξια φιλεμουυυ,,ολη εδω μεσα γραφεται τελειωνη το κυνηγι κτλ κτλ δεν μπωρουνε να το πηραξουνε ουτε να το κωψουνεεε ;)λιγακη υπωμονη θελη και ολα θα πανε καλααααα.big smile.

Καλά Ηλία είναι σαν να μου λες αν δεν βρέξει θα έχει ήλιο!! Ποιος το έφαγε από μέσα μωρέ??? Λες να ήθελε ο Αραμπατζης αυτή την εξέλιξη??? Απλά η κυβέρνηση δεν τους λογαριάζει.....και αυτό οι δικοί μας δεν το περιμέναμε ποτέ. Τώρα όμως πρέπει να δώσουμε την μάχη μέσα απ' τους συλλόγους και να βοηθήσουμε το ΚΕΚΑ. Φιλικά πάντα μιλάω και χωρίς διάθεση για τσακωμούς.
Μακρια απο τσακομους τουλαχηστον με εμενα. .......διαφωνο αλλα εχεις ολλο το δικαιωμα να λες την γνωμης σου

Εκλογές δεν θα γίνουν μέχρι να ψηφιστεί το νομοσχέδιο για αλλαγή της απλής αναλογικής. Η ΝΔ πρέπει να το ψηφίσει τώρα που έχει τη βουλευτική πλειοψηφία και όχι όταν αποδυναμωθεί.
Το κυνήγι ροκανίζετε εκ των έσω εδώ και πολλά χρόνια αλλά δεν έπεσε εκ των έσω. Το έριξε το συγκεκριμένο κόμμα. Τον αν η σημερινή του ηγεσία φταίει περισσότερο η λιγότερο για αυτό με αφήνει παγερά αδιάφορο αφού ούτε το ψήφιζα ούτε πρόκειται να το ψηφίσω.
Η Κ.Σ.Ε. (και όχι ΞΕ ρε παιδιά) έχει πάνω κάτω τις ίδιες ευθύνες που έχει όλη η κυνηγετική οικογένεια.

Δεν ξέρω αν πρέπει να γίνει σε αυτή την ενότητα του forum η κάπου άλλου, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσουμε και να κάνουμε προτάσεις και για το τι πρέπει να κάνουμε εμείς οι απλοί κυνηγοί και όχι μόνο για το τι πρέπει να κάνουν οι εκπρόσωποι μας.

Και δεν μιλάω για σύνθετα πράγματα όπως αλλαγή καταστατικών Κ.τ.λ. Πριν γίνει αυτό θα ήταν πιο εύκολο π.χ. για μεγαλη μερίδα της κυνηγετικής οικογένειας αντί να βγαίνει στο βουνό σαν πολεμοχαρής κομάντο με τις στρατιωτικές παραλλαγές να αγοράσει με τα ίδια λεφτά η και λιγότερα ένα πράσινο η καφέ παντελόνι

Συγνώμη που τα γράφω σε πολλά μυνηματα αλλά σκέψεις που έχω είδη κάνει μου έρχονται ξανά σιγά σιγά. Δεν ξέρω αν πρέπει να τις αναφέρω όλες εδώ η αν ενδιαφέρουν και τους υπόλοιπους αλλά καλό θα ήταν κατά τη γνώμη μου να αλλαγή όχι σελίδα αλλά ολόκληρο τόμο η εικόνα του κυνηγού.

Και δεν μιλάω για σύνθετα πράγματα όπως αλλαγή καταστατικών Κ.τ.λ. Πριν γίνει αυτό θα ήταν πιο εύκολο π.χ. για μεγαλη μερίδα της κυνηγετικής οικογένειας αντί να βγαίνει στο βουνό σαν πολεμοχαρής κομάντο με τις στρατιωτικές παραλλαγές να αγοράσει με τα ίδια λεφτά η και λιγότερα ένα πράσινο η καφέ παντελόνι
Να βαλουμε και γραβατα ....

Status
Not open for further replies.
Back