Tolis SBE1
Banned
Αιντε αρη καλοτουφεκη να σου εκπληρωσει τα ονειρα φιλε!
Δεν μου τα στελνεις αυτα γιατι δεν εχω? Που ξερεις μπορει να χρειαστουν...
Τότε θα δέσουμε γιατί έχουν καεί πολλά κιλά τέκνα στα χέρια μου...Άρη έκανες την καλύτερη επιλογή πιστεύω μόλις γυρίσω Ελλάδα θα το χτυπήσω και εγώ Οι αχρωμιωτες γουστάρουν πολι tecna να ξέρεις
Ποοο θα μας σκασεις ρε φιλε τι λες τωρα κανε κατι τουλαχιστον στους πινακες καταλογους οποσδηποτε φιλεεεΤότε θα δέσουμε γιατί έχουν καεί πολλά κιλά τέκνα στα χέρια μου...
Σας ευχαριστώ όλους παλικάρια...
Τα συμπεράσματα σιγά σιγά κ πιο ολοκληρωμένα μετά από την επόμενη κυνηγετική χρόνια, να έχει τις ευκαιρίες της...
Μόνο εμένα δεν με ξετρελανε η Τέκνα από ότι φαίνεται.Άρη έκανες την καλύτερη επιλογή πιστεύω μόλις γυρίσω Ελλάδα θα το χτυπήσω και εγώ Οι αχρωμιωτες γουστάρουν πολι tecna να ξέρεις
Πες τα Χρυσόστομε... Έχουμε πήξει στο κυνήγι του χαρτονιού και του πίνακα!Οι περισσότεροι περιμένουν να κάνεις δοκιμές στα χαρτόνια. Εγω περιμένω να μας πεις όταν θα τη δουλέψεις στο κυνήγι τι κάνει. Εγώ πιστεύω ότι θα τα πάει καλύτερα εκεί.
Τώρα Λεωνίδα ούτε αυτο δεν μπορούμε να κάνουμε.Πες τα Χρυσόστομε... Έχουμε πήξει στο κυνήγι του χαρτονιού και του πίνακα!
Έλα ντε... Όντως!Τώρα Λεωνίδα ούτε αυτο δεν μπορούμε να κάνουμε.
Καλορίζικη καλοτουφεκη πουλαρι, ευχομαι να σου κανει τα γουστα.....να περνουμε και μεις λίγο μάτι........Aφου εκανα ακομα μια αποπειρα για την maxus σε 76 εκατοστα κ δεν στέφτηκε με επιτυχια...
Αφου ολα τα υπολοιπα 76αρια με εκαναν να εχω δευτερες σκεψεις για τους χ,ψ λογους το καθενα και δεν με αφηναν να παρω την τελικη αποφαση...
Αφου πηρα ενα σπρινγκερακι για τα κοψοφτερα...
Αφου κυνηγαγα τον ψυχιατρο μεσα στο γραφειο που δεν μου εβαζε σφραγιδα μολις του ειπα τι θα παρω...
Αφου γραφτηκα στο ανοιχτο πανεπιστημιο μηχανολογων μηχανικων
Ειπα να δοκιμασω να ζησω και εγω το μυθο της Remington, να μου φυγει κ το απωθημενο αλλα κη περιεργεια που ειχα...
Περισσοτερα οταν την παρω στο σπιτι...
upload image on web
Περα απο την πλακα που κανουμε, δεν εχω κολλημα με καμια εταιρια, κ μου αρεσει τα συμπερασματα να τα βγαζω παντα μονος μου με το αναλογο κοστος... Αναμενω με αγωνια να την κυνηγησω... Ευχαριστω δασκαλε...Ευχομαι να εχετε δικιο....
Καλορίζικη!Aφου εκανα ακομα μια αποπειρα για την maxus σε 76 εκατοστα κ δεν στέφτηκε με επιτυχια...
Αφου ολα τα υπολοιπα 76αρια με εκαναν να εχω δευτερες σκεψεις για τους χ,ψ λογους το καθενα και δεν με αφηναν να παρω την τελικη αποφαση...
Αφου κυνηγαγα τον ψυχιατρο μεσα στο γραφειο που δεν μου εβαζε σφραγιδα μολις του ειπα τι θα παρω...
Ειπα να δοκιμασω να ζησω και εγω το μυθο της Remington, να μου φυγει κ το απωθημενο αλλα κη περιεργεια που ειχα...
upload image on web
Περα απο την πλακα που κανουμε, δεν εχω κολλημα με καμια εταιρια, κ μου αρεσει τα συμπερασματα να τα βγαζω παντα μονος μου με το αναλογο κοστος... Αναμενω με αγωνια να την κυνηγησω... Ευχαριστω δασκαλε...Ευχομαι να εχετε δικιο....
Καλώς ήρθες στο club. Καλορίζικη και καλοτούφεκη.Aφου εκανα ακομα μια αποπειρα για την maxus σε 76 εκατοστα κ δεν στέφτηκε με επιτυχια...
upload image on web