Με 10αρι διαμετρημα ειναι παιδια ομως... Αλλο εργο εκει... 

σημερα επρεπε να δοκιμασω κ το οπλο με χοντρα σκαγια οποτε ηρθε η λυση παμε λιμνη για κανα παπι κ για κανα κορακι...
το πρωι κρυο αρκετο κ συννεφια. καθομαι στη γνωστη μου γωνια κ περιμενω...ξαφνικα ακουω το γνωστο αερα που κανουν τα πρασινα .buy buy..buy buy. κοιταω ψηλα ενα ζευγαρι κ αρκετα πιο περα απο εμενα λεω δε γ@μι#στε σηκωνω το οπλο κ ριχνω ενα φυσιγγι το γνωστο xelas nitro .what., βλεπω τον ενα πρασινο να διπλωνει φτερα κ να σβηνει...buy..buy..ha ha ha..εγω σταυροκοπιομουν...τα μετρα ηταν ασυληπτα..τεσπα πηγαινοντας στο δρομο για τις λουμπες βλεπω 2 γνωστες φυσιογνωμιες να περπατανε σε ενα χωραφι ,καλιαμανες λεω κ παω να βγαλω το τουφεκι σχεδον εν κινησει κ πηραμε ενα μαλλι κ απο αυτες ,παλι καλα που δε τουφεκισα κανα τζαμι....παω σε μια μεγαλη λουμπα κ ξεκολανε 2 ψαλιδια πολυ μακρυα λεω σημερα σας τρωει....
τελικα ξεντουμανιασα σε ενα οργωμα που ερχονταν απο παντου περιστερια....τα τουφεκαγες κ γυρναγανε σε δευτερολεπτα..![]()
Μπραβο φιλε ωραιος .shake.Eβγαλα μια ωριτσα τη σεττερου να τρεξει στον καμπο κ πηρα 3 μπεκατσινακια στο τελος για το καλο...
Αν μάθει καλά το μπεκατσίνι, θα δεις τις πιο δύσκολες αλλά και τις πιο θεαματικές φέρμες σ' αυτό το πουλί!
Φιλαρακι θα με παρακαλας να σε παρω μαζι... .buy.Πως ειπαμε την λενε??.goodboy.
Στο μπεκατσίνι έχω τις περισσότερες αποτυχίες από κάθε άλλο θήραμα.
Στις φωτο στα περιοδικά κ το ίντερνετ που το τσεκαρισα ήταν ολοιδιο μπεκατσινι.(Τουλάχιστον έτσι έδειχνε...)Αλλα μου έκανε εντύπωση ο Σεπτέμβρης γιατί νόμιζα ότι μεταναστεύουν χειμώνα.Αλλα πουλια που μοιαζουν με το μπεκατσινι ( στην εμφανιση, οχι στη συμπεριφορα) κ μεταναστευυν ΑυγουστοΣεπετεμβρη ειναι καποια ειδη τουρλαδων....![]()
Υπάρχει περίπτωση να δουμε μπεκατσινι σε χωράφια με ελιές Σεπτέμβρη μήνα η είναι χειμωνιάτικο κυνήγι?
Πριν κάτι χρόνια έκανα περπατητο για τρυγόνια το Σεπτέμβρη και πετάχτηκε ένα κάτω από μια ελια..Πέταγε σαν χαζό κ το πήρα εύκολα.
Δυστυχώς δεν έχω φωτο για να ανεβάσω να μου πείτε στα σιγουρα.Ομως τα χρώματα του ήταν ολόιδια όπως στις φωτο.Να πω ότι ο τόπος ήταν υψωματακι κ από κάτω ήταν θάλασσα.
Το γνωρίζω ότι το κυνήγι του κουφομπεκατσινου απαγορεύεται εδώ κ χρόνια..Ελπίζω να μην έκανα γκάφα τότε..Τασο αυτο που πεταει σαν χαζο και μοιαζει πολυ με το μπεκατσινι, αλλα μικροτερο και με μικροτερο ραμφος ειναι το κουφομπεκατσινο η limnocryptes minimus oπως ειναι η επιστημονικη του ονομασια. Σε σχεση με το μπεκατσινι που πεταει με ελιγμους κραυγαζοντας, το κουφομπεκατσινο πεταει ισια, αργα και σχεδον αφωνα. Το κυνηγι του απαγορευεται πλεον.