Tolis SBE1
Banned
Παιδια αντε μην το τραβαμε αλλο τρεις επιλογες ειπαμε για τον αρη περιμενςτε να δειτε τι θα επιλεξει να δουμε
Πάει για SX3-4 ο Άρης φίλος.Παιδια αντε μην το τραβαμε αλλο τρεις επιλογες ειπαμε για τον αρη περιμενςτε να δειτε τι θα επιλεξει να δουμε
Αντε να δουμε τι θα μας πει να μας ξεκαθαρισει καπιους μυθους οι αληθιεςΠάει για SX3-4 ο Άρης φίλος.
Κωστα μου ειχε πει και δεν θυμαμαι καλα και για να μην λεω οτι να `ναι,θα τον ρωτησω και θα σου πω ακριβως.την πρωτη φορα εριχνε μονο ενα φυσιγγι(σαν μονοκανο)και τις αλλες 2 εμεινε στον τοπο.θα μαθω και πιο μοντελο ειναι ακριβως.Παντως το οπλο βγαζει αλλη ντουφεκια....Τη ζημιά Τάσο;;;
500 ευρώ στοίχημα απάνω σουΣτοίχημα ότι θα πάρει Βε τρε....κ ας είναι εκτός θέματος....
Βασικά benelli καραμπίνα με κάνη remington και ξυλα custom handmadeΑν αγόραζα καραμπίνα θα αγόραζα benelli μόνο και μόνο για την ομορφιά της και για την απλότητα του μηχανισμού
Έχω μια τέτοια ακριβώς όπως την περιέγραψεςΒασικά benelli καραμπίνα με κάνη remington και ξυλα custom handmade
Προχθες ειμουνα μ ενα φιλο και στα κυνηγια που παμε καπιες φορες μαζι απο αστοχια τπτ αλλο εχει ολες της μαρκες οπλων ουτε φασσα καθιστη και γουρουνι καθιστο στη κυριολεξια ομως δε βαραει παω για καφε και εχει επανω στον παγκο την sx2 και λεει πο αυτο ειναι τουφεκι και γμω τις τουφεκιες ε του λεω και γω και που το ξερεις εσυ ρε φιλε ελα ντε μου λεειΚωστα μου ειχε πει και δεν θυμαμαι καλα και για να μην λεω οτι να `ναι,θα τον ρωτησω και θα σου πω ακριβως.την πρωτη φορα εριχνε μονο ενα φυσιγγι(σαν μονοκανο)και τις αλλες 2 εμεινε στον τοπο.θα μαθω και πιο μοντελο ειναι ακριβως.Παντως το οπλο βγαζει αλλη ντουφεκια....
Μλκ το τερματισες!!!!χαχαχαχαχαχχαχαχααχαΠροχθες ειμουνα μ ενα φιλο και στα κυνηγια που παμε καπιες φορες μαζι απο αστοχια τπτ αλλο εχει ολες της μαρκες οπλων ουτε φασσα καθιστη και γουρουνι καθιστο στη κυριολεξια ομως δε βαραει παω για καφε και εχει επανω στον παγκο την sx2 και λεει πο αυτο ειναι τουφεκι και γμω τις τουφεκιες ε του λεω και γω και που το ξερεις εσυ ρε φιλε ελα ντε μου λεει
Ρε αληθεια σου λεω αυτος πιο πολυ απο μενα εσκασε στο γελιο αχαψαχαχαχ καθιστο γουρουνι τραυματισμενο τεσσερις τουφεκιες και λεει ελατε καπιος ρε γτ θα σκασω αχαχαχαΜλκ το τερματισες!!!!χαχαχαχαχαχχαχαχααχα
Βαλε καμια φοτο να γουσταρουμε ρε παιδιαΈχω μια τέτοια ακριβώς όπως την περιέγραψες
O τελειος συνδιασμος με αριστα χαρακτηριστικα σε ολα τα σημεια.Το κοστος αρκετα υψηλο.Για μια κανη Ρεμι 300-400ευρω μια Μ2 πχ 600-700ευρω μετατροπη με υλικα και προσαρμογη -βαψιμο 500ευρω εχουμε στο ελαχιστο 1400ευρω συν το handmade custom.Tι λετε ;Βασικά benelli καραμπίνα με κάνη remington και ξυλα custom handmade
Teo μηπως μπορείς να περιγράψεις τι ακριβώς διαθέτεις ;Έχω μια τέτοια ακριβώς όπως την περιέγραψες
Maxus 2 θα έρθει σε δυο χρόνια από τώρα κι βλέπουμε .Το Maxus 1 θα παράγετε για 2 χρόνια ακομα κανονικά κι υπάρχουν και σε μαγαζιά και στην ΜΕΤΠΛΑΣΤ. Αν θέλεις σε πλαστικό , πιστεύω ότι μάρκα να διαλέξεις μην πας πάνω από 71 γιατί θα το χάνεις ....( εμπροσθοβαρές πολύ ). V3 χμ.,,,,ναι ...πολύ καλή κάνη . Ένα 10% καλυτερη από 1100-1187 . εγώ δεν τα βρήκα μαζί της κι έφυγε . A5 browning που κυνηγήσα φέτος πολύ ικανοποιημένος . Ανάμεσα σε maxus και Α5 μου έρχεται καλύτερα πάνω μου η Α5. Την Maxus gold black δεν την ντουφεκίσα να σου πω τι κάνει . Αύριο η μεθαύριο έρχεται η versa max κι όταν θα δοκιμάσω θα σου πω . Βέβαια αυτά είναι προσωπικές απόψεις Aris !Μου την εχει βαρεσει φετος εξαιτιας πολλων καταστασεων και θελω να κανω ενα δωρο στον εαυτο μου, ενα παιχνιδι για να ειμαι ειλικρινης...
Θελω να κυνηγησω ετσι για την αλλαγη και με μια αλλη καραμπινα περα απο τη Μ2 που με συντροφευει 12 χρονια κ φυσικα θα συνεχισει να υφισταται...
Θελώ λοιπον μια καραμπινα για καρτερι, θα προτιμουσα 76 εκ ετσι για την αλλαγη, ειπαμε παιχνιδι ψαχνω για συγκεκριμενη χρηση, οχι γενικο οπλο...
Θα προτιμουσα και αεριων ετσι για να εχω με κατι να γκρινιαζω και να εχω κ κατι διαφορετικο απο την αδρανεια που την ξερω καλα...
Το οπλο που γουσταρα ειναι η Maxus και προσπαθησα να την φερω παραγγελια μιας κ δεν εχει ερθει ποτε Ελλαδα 76αρα, αλλά η Browning τις εχει αποσυρει προωθοντας τη maxus 2 που παρεπιπτοντως δεν μου αρεσει καθολου...
Eνα οπλο που πραγματικα γουσταρισα πολυ κ στο ριξιμο κ στην αισθηση ηταν η XLR Columba palumbus που κερδιζει αυτη τη στιγμη στο μυαλο μου...
Οι Berettες δεν με φτιαχνουν...
Η V3 που μου κεντριζει την περιεργεια βγαινει μεχρι 71...
Επειδη οπως ειπα θελω να παιξω με ενδιαφερει πολυ το βλητικο κομματι και το καρτερι... Η αξιοπιστια ερχεται δευτερη αφου δεν προκειται να βγω εκτος Μεσσηνιας αν δεν εχω εφεδρικη τη Μ2...
Καμια προταση, καμια ιδεα, κανενα σχολιο?
Supper 90 με κανη Remington 1100 76 εκ με 70 θαλάμη σταθερο φουλ και κοντάκι στα μέτρα μουTeo μηπως μπορείς να περιγράψεις τι ακριβώς διαθέτεις ;
Βαλε καμια φοτο να γουσταρουμε ρε παιδι
Kι εγώ!!!!Έχω μια τέτοια ακριβώς όπως την περιέγραψες