Κάλυκες και καψύλια

Μ αναβεις φωτιες τωρα..ηθελα και γω φετος να βρω τροπο να τυπωσω μια 100αδα που χω και βλεπω να φτιαχνω πατεντα για σταμπαρισμα!
Πατέντα θέλω να φτιάξω κι εγώ, γιατί βλέπω την omv να την πουλάει ο μασκαράς αργά ή γρήγορα.

Παίδες επιδή τα cx2000 είναι εύχριστα καψούλια,θέλω να ρωτήσω...το CX1000 έχει μεγάλη διαφορά με το 686;;;
Επίσης...αν σε ένα ΤΑΔΕ setup 1.75×34 με cx2000...ΑΝ βάζαμε το cx1000 πόσο θα έπρεπε να αλλάξει η δοσολογία της πυρίτιδας;;;

Παίδες επιδή τα cx2000 είναι εύχριστα καψούλια,θέλω να ρωτήσω...το CX1000 έχει μεγάλη διαφορά με το 686;;;
Επίσης...αν σε ένα ΤΑΔΕ setup 1.75×34 με cx2000...ΑΝ βάζαμε το cx1000 πόσο θα έπρεπε να αλλάξει η δοσολογία της πυρίτιδας;;;

Κωστη καμια σχεση το ενα με το αλλο.....CX2000 ειναι στην κατηγορια των ισχυρων ....και το
CX1000 στην μετρια κατηγορια...ειναι λιγοτερο ισχυρο απο το 686 .
Μονο σε ''φορτωμενα'' σεταπ θα το βαζεις φιλε.

Καλησπερα
Λογικα 1.80 με 1.85
Σε ευχαριστώ πολύ αδελφέ!!
Κωστη καμια σχεση το ενα με το αλλο.....CX2000 ειναι στην κατηγορια των ισχυρων ....και το
CX1000 στην μετρια κατηγορια...ειναι λιγοτερο ισχυρο απο το 686 .
Μονο σε ''φορτωμενα'' σεταπ θα το βαζεις φιλε.
Εντάξει Νίκο....ευχαριστώ.

Διάβασα σε ένα αμερικάνικο φόρουμ από κάποιον που δεν είναι τσίου (τουλάχιστον δεν τον θεωρώ μέχρι τώρα) ότι σε ένα σεταπ μόνο από αλλαγή καψουλιού η πίεση μπορεί να ανέβει 300 bar.
Είναι λογικό το νούμερο ???

Νομιζω οτι σε ''φορτωμενο'' σεταπ που βαζουμε 684.... εαν βαλεις 688....εχετε γεια βρυσουλες.....σιγουρα
θα τα περασει....και ισως να ψαχνεις και το κλειστρο στα χορταρια....

Νομιζω οτι σε ''φορτωμενο'' σεταπ που βαζουμε 684.... εαν βαλεις 688.... εχετε γεια βρυσουλες.....σιγουρα
θα τα περασει....και ισως να ψαχνεις και το κλειστρο στα χορταρια....
Το κλείστρο δεν πειράζει.
Κανένα δάχτυλο μην ψάχνεις ... :cool:

Άρα δεν είναι τσίου. :)

Back