Καραμπίνα 76 cm

Ευχαριστω Μαριε, αλλα ειπαμε να παιξουμε, οχι να κανουμε καταναγκαστικα εργα... :p Δεν με τραβανε οι επαναληπτικες...
Θα επαιρνα μια μονο αν εμενα βορεια Ελλαδα να εχω τις μερες με τις χηνες μια διπλα μου γεμισμενη με ΒΒ, ενω κυνηγαγα παπια ας πουμε ετσι για δεκα τουφεκιες το χρονο...
Θα έριχνες και 10 ε, πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω .yel.

Ευχαριστω Μαριε, αλλα ειπαμε να παιξουμε, οχι να κανουμε καταναγκαστικα εργα... :p Δεν με τραβανε οι επαναληπτικες...
Θα επαιρνα μια μονο αν εμενα βορεια Ελλαδα να εχω τις μερες με τις χηνες μια διπλα μου γεμισμενη με ΒΒ, ενω κυνηγαγα παπια ας πουμε ετσι για δεκα τουφεκιες το χρονο...
Δευτερο οπλο με μασουρια σε αναμονη εε γαμω τις φασεις

@aris_kalamata σου ευχομε να κερδισεις το τζοκερ να παρεις και τα τρια και να χεις και τεσερα ατομα να στα κρατανε και να δινεις παραγελματα μικρα παπια μεγαλα παπια και χηνες και αναλογα θα σου δινουν και το οπλο με την καταληλη γωμοση και ο αλλος τιμης ενεκεν προσοχη θα κραταει τη m2 στα μετοπισθεν για υποστηρηξη αν γινει λεμε τωρα καμια στραβη

Δεν θέλω να εγώ κυνήγι με παραγγέλματα Τόλη, άσε με εκεί εξω στο κρύο κ το χιόνι κ ας πετάνε παπιά κ ας μην ρίξω τουφεκιά...
Δύο τουφεκιτσες εκεί που λίγοι σηκώνουν όπλο είναι αρκετές...
Aν ψάχνεις πράγματι αυτό η επιλογή σου είναι μόνο μια!!!:cool:

Δεν θέλω να εχώ κυνήγι με παραγγέλματα Τόλη, άσε με εκεί εξω στο κρύο κ το χιόνι κ ας πετάνε παπιά κ ας μην ρίξω τουφεκιά...
Χαβαλε κανουμε Αρη αλλα αν το κερδισουμε σπιτι θα χτισουμε εκει μεσα στον εβρο ενωειτε

https://youtube.com/shorts/tFNvcLsmd9U

Φιλος μου εχει την sx3 μπορω,να πω οτι βγαζει πολυ καλες ντουφεκιες και αρκετες φορες τον "ζηλευω"!!Απο την αλλη στα 15 το πολυ παπιοκυνηγια που εχουμε κανει τα τελευταια 3 χρονια(οσο εχει και το οπλο)εχει παθει 3φορες ζημια και τις 2 τον βολεψα με την 390 που ειχα μαζι για εφεδρεια...

Φιλος μου εχει την sx3 μπορω,να πω οτι βγαζει πολυ καλες ντουφεκιες και αρκετες φορες τον "ζηλευω"!!Απο την αλλη στα 15 το πολυ παπιοκυνηγια που εχουμε κανει τα τελευταια 3 χρονια(οσο εχει και το οπλο)εχει παθει 3φορες ζημια και τις 2 τον βολεψα με την 390 που ειχα μαζι για εφεδρεια...
Eιναι μετρημένα τα εργαλεία που παίζουν μπάλα στον Έβρο γι'αυτό προσοχή και πολύ μελέτη.

Δεν θέλω να εχώ κυνήγι με παραγγέλματα Τόλη, άσε με εκεί εξω στο κρύο κ το χιόνι κ ας πετάνε παπιά κ ας μην ρίξω τουφεκιά...
Αυτό ΕΣΤΙΝ ΠΟΙΟΤΗΣ και για τους πολυχορτασμενους είναι ζητούμενο που απαιτεί και το ανάλογο αντιαεροπορικο .

Μου την εχει βαρεσει φετος εξαιτιας πολλων καταστασεων και θελω να κανω ενα δωρο στον εαυτο μου, ενα παιχνιδι για να ειμαι ειλικρινης...
Θελω να κυνηγησω ετσι για την αλλαγη και με μια αλλη καραμπινα περα απο τη Μ2 που με συντροφευει 12 χρονια κ φυσικα θα συνεχισει να υφισταται...
Θελώ λοιπον μια καραμπινα για καρτερι, θα προτιμουσα 76 εκ ετσι για την αλλαγη, ειπαμε παιχνιδι ψαχνω για συγκεκριμενη χρηση, οχι γενικο οπλο...
Θα προτιμουσα και αεριων ετσι για να εχω με κατι να γκρινιαζω και να εχω κ κατι διαφορετικο απο την αδρανεια που την ξερω καλα...

Το οπλο που γουσταρα ειναι η Maxus και προσπαθησα να την φερω παραγγελια μιας κ δεν εχει ερθει ποτε Ελλαδα 76αρα, αλλά η Browning τις εχει αποσυρει προωθοντας τη maxus 2 που παρεπιπτοντως δεν μου αρεσει καθολου...
Eνα οπλο που πραγματικα γουσταρισα πολυ κ στο ριξιμο κ στην αισθηση ηταν η XLR Columba palumbus που κερδιζει αυτη τη στιγμη στο μυαλο μου...
Οι Berettες δεν με φτιαχνουν...
Η V3 που μου κεντριζει την περιεργεια βγαινει μεχρι 71...

Επειδη οπως ειπα θελω να παιξω με ενδιαφερει πολυ το βλητικο κομματι και το καρτερι... Η αξιοπιστια ερχεται δευτερη αφου δεν προκειται να βγω εκτος Μεσσηνιας αν δεν εχω εφεδρικη τη Μ2...

Καμια προταση, καμια ιδεα, κανενα σχολιο?
Εγώ θα σου έλεγα αφού ψάχνεις για 76 πόντους κάννη,πάρε μια κάννη super sport στους 76 πόντους η μία ethos sport 76 κουμπωσε την στη M2 και ξεκινά τα γλέντια,όταν με το καλό ξανά βγούμε στο βουνό....

Back