Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αττική πάντως Ρε παιδιά, επειδή κάθε απόγευμα πάω στο καρτέρι με το καφεδάκι μου για να χαζέψω καμία μακρομυτα, και σε καρτέρια δυνατά, μπεκάτσες δεν. Και τσίχλες κοτσυφια Καπανδρίτι Αφιδναι πλευρά το απόλυτο τίποτα.

Αττική πάντως Ρε παιδιά, επειδή κάθε απόγευμα πάω στο καρτέρι με το καφεδάκι μου για να χαζέψω καμία μακρομυτα, και σε καρτέρια δυνατά, μπεκάτσες δεν. Και τσίχλες κοτσυφια Καπανδρίτι Αφιδναι πλευρά το απόλυτο τίποτα.
Oυτε στο τελευταιο μισαωρο δεν περνανε?

Για αυτό είπα από εβδομάδα άμα δούμε κάτι εμείς εδώ αλλά ο καιρός λένε φτιάχνει πάλι, θα δούμε,ας μας ανοίξουν να πίνουμε και εμείς κάνα καφεδάκι στο βουνό.

Εδώ συνήθως περνάνε πάνω από το σπίτι μου μια μέρα πριν κάποια χρόνια είχα κάτσει μπαλκόνι και μέτρησα 8 πουλιά σε λίγα λεπτά
Φέτος είναι η πρώτη φορά που έχω κάτσει πόσες φορές και δεν έχω δει καμία δεν ξέρω αλλά δεν μου φαίνεται καλή η σεζόν για τους μπεκατσαδες εδώ σύμφωνα με αυτά που βλέπω....

Συμφωνώ, επειδή είμαι και γκαντεμης σκεφτείτε να μας ανοίξει ο Αρχιγκαντεμης και να μας κλείσουν για χιονοκαλυψη...:eek:.hair..hair.:eek:

Συμφωνώ, επειδή είμαι και γκαντεμης σκεφτείτε να μας ανοίξει ο Αρχιγκαντεμης και να μας κλείσουν για χιονοκαλυψη...:eek:.hair..hair.:eek:
Κάτι τέτοιο θα γινει! Ειδικά εδώ στην Εύβοια θα φάμε μπόλικο χιονακι!

Για να ειδούμε... Θα μας ανοίξουν από βδομάδα...;;; Χμμμμ... .think. (Αρκετά πιθανό θαρρώ...)
Σκοπός είναι να το ανοίξουν Σαββατοκύριακο για να μπορούμε να βγούμε γιατί Δευτέρα σχεδόν όλοι λίγο πολύ δουλεύουν μόνο για κάποιο απογευματινό τίποτα σωστό δεν είδαμε από δαυτους!!! Καλησπέρα σε ολους

Σημερινό απογευματινό μετριοτατο παρόλο που είχε αρκετή ψυχρά..6βαθμους όταν πήγα 2οταν έφυγα...θα δούμε τώρα τη Κυριακή μήπως κατεβάσει από ψηλά κάνα πουλάκι....πάντως σε γενικές γραμμές μέτρια η χρονιά εδώ στη κοινή τσίχλα!!!

Τελικώς, και να μας το ανοίγανε το κυνήγι την ερχόμενη εβδομάδα... "δώρον - άδωρον" θα ήτο για εμέ, διότι με τόσο χιόνι που έριξε από χτες το βραδάκι έως και σήμερον το πρωί, αλλά και με τις πολικές θερμοκρασίες που θα κρατήσουν για αρκετές μέρες, θα ήτο αδύνατον (αλλά και παράνομον) να εξορμήσω για τσίχλες...!!!
Οπότε, πάμε για την άλλη βδομάδα, οπότε έτσι κι αλλιώς ο καιρός θα έχει καλυτερεύσει, και βλέπουμε...

Last edited:
Τελικώς, και να μας το ανοίγανε το κυνήγι την ερχόμενη εβδομάδα... "δώρον - άδωρον" θα ήτο για εμέ, διότι με τόσο χιόνι που έριξε από χτες το βραδάκι έως και σήμερον το πρωί, αλλά και με τις πολικές θερμοκρασίες που θα κρατήσουν για αρκετές μέρες, θα ήτο αδύνατον (αλλά και παράνομον) να εξορμήσω για τσίχλες...!!!
Οπότε, πάμε για την άλλη βδομάδα, οπότε έτσι κι αλλιώς ο καιρός θα έχει καλυτερεύσει, και βλέπουμε...
Για εμάς στην Αττική είναι λουκούμι!

Status
Not open for further replies.
Back