Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.

Νεκρός κυνηγός στο Παγγαίο​

Στο Χορτοκόπι εικάζετε ότι ένας άνδρας 54 ετών αυτοπυροβολήθηκε συγκεκριμένα. Νεκρός βρέθηκε σε ορεινή περιοχή του Χορτοκοπίου στο Παγγαίο κάτοικος της περιοχής ο οποίος πήγε για κυνήγι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο κυνηγός πήγε να πυροβολήσει αγριογούρουνο σκάλωσε σε κλαδί, γλίστρησε και κάτω από άγνωστες συνθήκες αυτοπυροβολήθηκε.
Απο σελιδα στο Facebook δινουν αλλη εκδοχη

Γεωργία Μέκκου
Έμφραγμα έπαθε ο άνθρωπος Γιώργη
1

Αυτο που ανεβασα ειναι αρθρο στο e artemis και στο i hunt.
Ναι το διαβασα και εγω απλα μηπως ισχυει και το παραπανω που γραφουν οι Συναδελφοι
αφου ειναι απο τα ιδια μερη ισως γνωριζουν περισσοτερες λεπτομεριες

Ναι το διαβασα και εγω απλα μηπως ισχυει και το παραπανω που γραφουν οι Συναδελφοι
Δεν θα διαφωνήσω. Ίσως αυτοί γνωρίζουν περισσότερα εξάλου αν αυτοπυροβολήθηκε με δράμια θα φάνει.

Από φυσιολογικά αίτια ο θάνατος του κυνηγού στο Παγγαίο O άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο θάνατος προήλθε από φυσιολογικά αίτια και όχι από αυτοπυροβολισμό όπως αρχικά είχε ακουστεί.​

Τον άνθρωπο τον ξέρω από μικρό παιδάκι δεν έχανε μερα από τα γουρούνια και τον ξέρω λόγο ότι αγρότης ο πατέρας μου αγρότης και αυτός υπήρχαν φορές αλληλοβοήθειας......
Ο άνθρωπος έπαθε ανακοπή μέχρι στιγμής αυτό γνωρίζω και το έπαθε στην στάμπα με το που τουφεκισε τον μίλησαν στο vhf και επειδή δεν πήραν απάντηση μπήκε ένας μέσα και τον βρήκε και όλα αυτά ενώ λίγη ώρα πριν κάθονταν όλοι μαζί στην φωτια!

Τον άνθρωπο τον ξέρω από μικρό παιδάκι δεν έχανε μερα από τα γουρούνια και τον ξέρω λόγο ότι αγρότης ο πατέρας μου αγρότης και αυτός υπήρχαν φορές αλληλοβοήθειας......
Ο άνθρωπος έπαθε ανακοπή μέχρι στιγμής αυτό γνωρίζω και το έπαθε στην στάμπα με το που τουφεκισε τον μίλησαν στο vhf και επειδή δεν πήραν απάντηση μπήκε ένας μέσα και τον βρήκε και όλα αυτά ενώ λίγη ώρα πριν κάθονταν όλοι μαζί στην φωτια!
Αυτός έφυγε ευτυχισμένος από το αγαπημένο του καρτέρι, είναι ιεροσυλία να προσπαθούμε κάποιοι να παραποιήσουν και νά εκμεταλλευτούν αυτό το δυσάρεστο γεγονος.

Αυτός έφυγε ευτυχισμένος από το αγαπημένο του καρτέρι, είναι ιεροσυλία να προσπαθούμε κάποιοι να παραποιήσουν και νά εκμεταλλευτούν αυτό το δυσάρεστο γεγονος.
Αυτό φίλε μου έκανε κάτι που αγαπούσε και έφυγε εκείνη την ώρα. Θοδωρακη να σε καλά φίλε μου εκεί πάνω και να κάνεις τα κυνήγια σου και εκεί!!!!:(

Φίλε Δημήτρη αναφέρθηκα στην νοοτροπία ΠΑΣΟΚ που ο κάθε ένας μας ψηφίζει εκεί που θεωρεί ότι θα έχει κάποιο προσωπικό όφελος χωρίς να βλέπει αν αυτός που ψηφίζει έχει κάνει κάτι για το κοινό καλό του κυνηγιού.Καλες τουφεκιές.
Νομίζω ότι τώρα χάσανε για τά καλά την μπάλα γιατί είναι πολύ καί η ψαράδες, και εκλογές να γίνουν και πρώτη να βγούνε θα είναι με πάρα πολύ μικρή διαφορά που θα τρέχουν και δεν θα φτανουνε , βάλε και τους εστιατόρες , μαγαζιά κτλ. Όπως ο Τραμπ θα παθουνε , θα τους έρθει ταμπλας.

Τρελα πραγματα...και τα δικα μας ρεντικολα αντη να εκμεταλευτουν αυτες ρης φωτ...μηναρουν ορθια.......για αυτο λεο μας φαγανε απο μεσα.....μια ζωη γεματη ρουφιανους/προδοτες/ ειναι η ελλαδα ακωμα και τους ηρωες της φυλακη η εξωρια τους εστελνε...

Η ανακοίνωση που θα έπρεπε να βγάλει η ΚΣΕ (αν δεν κοιμόταν όρθια) αύριο θα ήταν η εξής:
Κατόπιν της πρόσφατης απόφασης της επιτροπής των λοιμωξιολογων και επειδή η απαγόρευση του κυνηγίου συνιστά καθαρά πολιτική απόφαση που υπαγορεύεται από εξωθεσμικα κέντρα, από αύριο καλούμε τα μέλη μας να εξασκούν κανονικά το κυνήγι τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα. Τυχόν πρόστιμα που θα επιβληθούν θα πληρωθούν από τα ταμεία της ΚΣΕ, η οποία αναλαμβάνει και την εν γένει νομική υποστήριξη των μελών της. "
Αν έβγαινε αυτή η ανακοίνωση την επόμενη μέρα θα κυνηγουσαμε κανονικά

Η ανακοίνωση που θα έπρεπε να βγάλει η ΚΣΕ (αν δεν κοιμόταν όρθια) αύριο θα ήταν η εξής:
Κατόπιν της πρόσφατης απόφασης της επιτροπής των λοιμωξιολογων και επειδή η απαγόρευση του κυνηγίου συνιστά καθαρά πολιτική απόφαση που υπαγορεύεται από εξωθεσμικα κέντρα, από αύριο καλούμε τα μέλη μας να εξασκούν κανονικά το κυνήγι τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα. Τυχόν πρόστιμα που θα επιβληθούν θα πληρωθούν από τα ταμεία της ΚΣΕ, η οποία αναλαμβάνει και την εν γένει νομική υποστήριξη των μελών της. "
Αν έβγαινε αυτή η ανακοίνωση την επόμενη μέρα θα κυνηγουσαμε κανονικά
Φήμες που κυκλοφορούν είναι οτι το κύνηγι άνοιξε για να γυρίσει η θηροφυλακή στην θέση της και γιαυτό και ξανάκλεισε

Φήμες που κυκλοφορούν είναι οτι το κύνηγι άνοιξε για να γυρίσει η θηροφυλακή στην θέση της και γιαυτό και ξανάκλεισε
Λογικό ακούγεται, αυτό σημαίνει όμως ότι υπάρχει καραμπινάτη συμπαιγνία της ΚΣΕ.

Μια ερώτηση γιατί έχω περιεργεια...
Τα κυνηγομαγαζα(που συνήθως έχουν κ είδη αλιείας..), η βιοτεχνίες φυσιγγιων κ κυνηγετικών ενδυμάτων κλπ που ζουν άμεσα από το κυνήγι(αρα κ απο εμας) και διαφημίζουν κ τα προιοντα τους στο διαδίκτυο, στο fb, στο you tube..
Δεν θα έπρεπε σε τέτοιες στιγμές να ξεχάσουν τον οποιοδήποτε επαγγελματικο ανταγωνισμό έχουν κ να κάνουν ένα κοινό βίντεο διαμαρτυρίας κ να το ανεβάσουν, οι να στείλουν κάποια επιστολη διαμαρτυρίας με υπογραφές κλπ?
Έστω κ αν ακόμα είναι σίγουροι πως δεν προκειται να αλλάξει κάτι...Έτσι για το γαμωτο ρε παιδια κ γιατί κακά τα ψέματα στην προκειμενη αυτοί θα πεινάσουν αν συνεχιστεί αυτό το κακό...
Δεν είναι καλυτερο απο το να υπάρχει αδρανεια?εχετε δει κάποια κίνηση?

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back