Και η Αττική κάνει κάποιες φορές χατηρια.Πριν λίγα χρόνια είχε κάνει ένα
πέρασμα στην Ραμνουντα παρά πολύ καλό.Γερακοτσιχλες,τσίχλες,κοτσυφια
πέρασμα στην Ραμνουντα παρά πολύ καλό.Γερακοτσιχλες,τσίχλες,κοτσυφια
Δεν έχουν σχέση μπασιματα με επιστροφια. Και πέρισυ και πρόπερσι ειδικά Π@π@ρια μπασιματα έκαναν αλλά αν σε πήγαινα μια βόλτα στα μέρη που κυνηγάω μέσα Μαρτίου αρχες Απριλίου θα είχα παρέα στο τράβηγμα των μαλλιών!για να επιστρέψουν θα έπρεπε πρώτα να περάσουν.
εσείς τις είδατε να περνάνε ??
Καλημέρα!Κι εγώ έλεγα να ξαναπάω αύριο μια βόλτα αλλά με αυτό το καλοκαίρι καλύτερα να κοιμηθώ.
Μπραβο!!Γρήγορο πρωινό στην ορεινή Κυνουρια. Πολλά πουλιά για τα δεδομένα της εποχής. Φεύγουμε για κλάδεμα καρυδιών τώρα και για να βγάλουμε κεντραδια. Χάρηκα πολύ που έχει το μέρος.
View attachment 20835
View attachment 20836
Συμφωνώ απολυτα. Βγειτε! Δεν έχει σημασία αν θα βρούμε θήραμα η οχι. Έτσι και αλλιώς ούτε μακρινά ταξίδια κάνουμε για να πεις έκανα 300 χιλιόμετρα για 2 τσιχλες! Ετοιμάζομαι για περπατητο και απογευματινό. Ενημέρωση το βραδυ!Καλημέρα!
Μην το πάρεις προσωπικά....αλλά με αφορμή το σχόλιο σου θέλω να πώ....πως την περίόδο που μας έκοψαν το κυνήγι.....γκρινιάζαμε ότι δεν μπορούμε να βγούμε βόλτα στην φύση.
Λέγαμε ότι δεν μας νοιάζει το θήραμα....αλλά η βόλτα στην φύση...το πρωινό καφεδάκι στο ξημέρωμα......τα αρώματα της φύσης....η επαφή με τα σκυλιά μας κτλ κτλ.
Άποψή μου είναι να βγείς όσο περισσότερο μπορείς γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει! Μπορεί να μας ξανακλείσουν...μπορεί και όχι! Μπορεί σήμερα να μην βρήκες πουλιά...μπορεί αύριο να βρείς! Μπορεί να πάς για τσίχλα και να σηκώσεις γουρούνι!
Αφήστε λοιπόν τα κρεβάτια και τους καναπέδες...και βγείτε όσο περισσότερο μπορείτε! Ανακαλύψτε και περπατήστε μέρη στην Αττική που δεν θα έχετε την ευκαιρία να ξαναπάτε όταν το κυνήγι θα ανοίξει κανονικά και θα μπορείτε να πάτε στα μέρη που ξέρετε.
Βγείτε λοιπόν έξω....σαν να μην υπάρχει αύριο! Το κρεβάτι μπορεί να περιμένει από Μάρτιο και μέτα!
Φιλικά
Όπου και να πας Αττική τα ίδια είναι και γω Μεσόγεια σήμερα είδα 2 τσίχλες άκουσα 10 ντουφεκιες όλες όλες και γύρισα αντουφεκιστοςΕπιστροφη απο μεσογεια. Το πρωι ξεκινοντας, εβρεχε. Εκει που πηγαμε, φουλ νοτιας.
Τι λιγο καρτερι, τι πολυ περπατητο, δεν ειδαμε τιποτα. Ατουφεκιστοι γυρισαμε. Αυριο αλλου..
Σπηλιωτόπουλος Πύργος, εισαγωγή.Τα RM είναι ιταλικά. ROMANA MUNIZIONI.
Αυτό θα πει να σαι ΚλιντΈνα μόνο φυσέκι κι απόψε ... μια έκανε το λάθος να περάσει από πάνω μου και ήρθε μαζί μου, από τις 5 ή 6 που είδα συνολικά !!!
View attachment 20861
![]()
Πολύ ωραίο το 20αρι σου! Κ γω έχω ένα falkonet! Τα RM πολύ καλά!!Το πρώτο απογευματινό για εφέτος. Κορινθία. Το cal 20 απόλαυση.
View attachment 20813