Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θα δείτε να συμβαίνουν διάφορα περίεργα

https://www.omnicalculator.com/physics/air-density
Πάρα πολύ ωραίο προγραμματάκι!
Το έχει γράψει κι ο Νικήτας Κυπρίδημος, ότι: "Η ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΙ Η ΥΓΡΑΣΙΑ"
ε, ρε γλέντιάααααα

Εγώ τα βλεπω, αλλά έχω κάνει εγγραφή στο ιδιογωμωση, του Καββαδία...
Δεν ξέρω εάν μπορείς να τα δεις μόνο με εγγραφή..Γιατί το παλιό site που είχε και πολλά άρθρα, διακόπηκε..
Δεν μου κοβεται το χερι καλυτερα που θα κανω και εγγραφη.
Αυτο λεω...Τι στο καλο εχει γινει και εξαφανιστηκε το site!

Πάρα πολύ ωραίο προγραμματάκι!
Το έχει γράψει κι ο Νικήτας Κυπρίδημος, ότι: "Η ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΙ Η ΥΓΡΑΣΙΑ"
ε, ρε γλέντιάααααα
Περίμενε φτιάχνω και excelάκι ... Να δω πότε θα βρώ χρόνο να το ολοκληρώσω ... :)

Ίσως η πιο σημαντική πληροφορία της ημέρας.
Τεράστιες διαφορές σε κλιματολογικές συνθήκες (από ερήμους μέχρι Αλάσκα) και κατέληξαν αποκλειστικά σε διβασικές.
Αυτό από μόνο του κάτι σημαίνει. !!!
Δημήτρη πόσο σίγουρο είναι αυτό και ισχύει για όλα τα φυσίγγια της Αγίας Τριάδας ;

Rem, Win, Fed ...
Δεν μπορώ να σου απαντήσω για όλες τις εταιρίες κ ολα τα φυσιγγια, από ότι κ όσα ξέρω δουλευουν μόνο διβασικες πυριτιδες

Ναι ισχύει για όλα τα αμερικανικα
δεν σας κάνει εντύπωση που τα αμερικανάκια δεν μιλάνε για υγρασία κρύο κ.λ.π.;;;; κι ας τα φρατέλια (κι εμάς) να κουρεύονται...
η ίδια η browning usa ως παράγοντες που επηρεάζουν την κατανομή της τουφεκιάς ανάφερε παλιότερα: υψόμετρο και χρήση φυσιγγίων 70 χιλ σε θαλάμες 76χιλ!
ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ για κρύο - υγρασίες κ.λ.π. = λυμένα θέματα εσωτερικής βλητικής.....
Ακριβώς, η Browning Usa είχε γράψει δημόσια ότι οι θαλαμες 70 χιλ υπερτερούν σε συγκεντρώσεις κ ταχυτητες με φυσιγγι 70 χιλ σε σχέση με τις θαλαμες 76 χιλ

Εσύ έλα, να έχω κάτω υγρασία 80-85% και μόνο να με κοιτάς, τον αν ξέρεις να τουφεκας δεν το ξέρω,
Όποιος ξέρει να ρίχνει σκοτώνει με τα παντα κ παντου, δεν αποδεικνυει τίποτα αυτό , ρίξε ένα πρωι με παγο σε κατάλογο με την ισπανική που δουλευεις κ ρίξε με μια διβασικη σε παραπλήσια γομωση κ μετα ελα να τα πουμε , η διαφορά είναι τεράστια φίλε, κ σου μιλάει κάποιος που έχει κάψει πολλα κιλά Csb 1 , 3 , 5 , 6 κ Psb

Και πολυβασικές με του κόσμου τα χημικά πρόσθετα που κάνουν φουρνέλο την νιτρογλυκερίνη.... ;)
όπως το πες: εκεί που κάνουν τσίσα οι αμερικάνικες φυτρώνουν οι ευρωπαικές....... .yelling.
Αφου είσαι γνωστης γιατί με βασανίζεις ;; είχα φάει μια τουμπα ένα πρωι με παγο που έτρεχα με τις λατες μην με δουν οι κυνηγοί που περναγαν, που μου έχει μείνει αξέχαστη

Ακριβώς, η Browning Usa είχε γράψει δημόσια ότι οι θαλαμες 70 χιλ υπερτερούν σε συγκεντρώσεις κ ταχυτητες με φυσιγγι 70 χιλ σε σχέση με τις θαλαμες 76 χιλ
Αμα πιστεύαμε τι λένε οι εταιρίες θα αγοράζαμε νέο όπλο σε κάθε ανακοίνωση.
Για τις συγκεντρώσεις άστο καλύτερα ...
Για τις ταχύτητες πόσο υπερτερούν;
0.1%, 1%, 10% ;;;; ή εξαρτάται από το φυσίγγι ;

Αμα πιστεύαμε τι λένε οι εταιρίες θα αγοράζαμε νέο όπλο σε κάθε ανακοίνωση.
Για τις συγκεντρώσεις άστο καλύτερα ...
Για τις ταχύτητες πόσο υπερτερούν;
0.1%, 1%, 10% ;;;; ή εξαρτάται από το φυσίγγι ;
Πάντα 10 η 15 μ/δ παραπανω η 70 χιλ, σε συγκέντρωση υστερεί όμως σε σχέση με την 76 κ αυτο λόγω των παραπάνω bar που αναπτυσει ο αυλός με τέτοια θαλαμη

Status
Not open for further replies.
Back