αντεεεε παλιιι βγηκανε μαχαιριαααα
αντε να ξεκινηση το κυνηγι γιατι εδω μεσα η κατασταση ειναι εμπολεμηηηη
ΚΡΙΜΑΑΑ

Φιλε εισαι μανιακος δεν εξηγητε αλιως!!! Αχαχαχαχαχαχαπάντα αυτό κάνω. όχι για να χτυπήσω πουλιά. πουλιά μπορείς σε 2 3 ώρες να κάνεις 5. Αλλά μετά να μην πάρεις ούτε φερμα. το κάνω για τι μ'αρέσει. και ξέρεις πιο είναι το περίεργο. όταν φτάνει 5 το απόγευμα λέω να είχα λίγη ώρα ακόμη.... και ας ξέρω ότι αύριο θα πάω πάλι όλη την μερα.... δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτο αλήθεια.....
Η μαλακια ειναι οτι σου κωβουν το300αρι σε γυρνανε και πισω αντε να κυνηγαγες λες δε γαμιετε ρισκο ηταν και το πηραΑρχίζει να μου τη βαράει και θα καμω τη μαλακία, το βλεπω......οχι τίποτα αλλο δηλαδή αλλα μετα θα κλαίω το 300αρι......γαμω τξ πουτανα μου......ο τοπος να εχει γεμίσει μπεκατσα και εγω να μεναρω με το αεροβόλο......καλα τα εκπαιδευτικά αλλα δεν εχουν αυτη την ένταση.....αμα δεν ανεβάσω παλμούς δεν νιωθω καλα......χαχαχα.....
Γιαννη ακόμα δεν τον εχω βγάλει απο το κτήμα.....Είμαστε ακόμα στα μαθήματα υπακοής.......πάντως προλαβε και στομιασε μπεκατσα πριν το κλείσιμο καο έγινε χαμός....κανα τέταρτο την ειχε στο στομα και την εκανε παρέλαση...... Μήπως να το εβγαζες καμία βόλτα τώρα χωρίς άγχος.
Και εγώ Γιάννη στην ίδια κατάσταση είμαι .Αρχίζει να μου τη βαράει και θα καμω τη μαλακία, το βλεπω......οχι τίποτα αλλο δηλαδή αλλα μετα θα κλαίω το 300αρι......γαμω τξ πουτανα μου......ο τοπος να εχει γεμίσει μπεκατσα και εγω να μεναρω με το αεροβόλο......καλα τα εκπαιδευτικά αλλα δεν εχουν αυτη την ένταση.....αμα δεν ανεβάσω παλμούς δεν νιωθω καλα......χαχαχα.....
Εξήγησε μου βρε Λάμπρο να καταλάβω τι εννοείς.....Δυστυχώς δεν Κατάλαβες τι γράφω και τι εννοώ....
Λάμπρο εάν κατάλαβα καλά εννοείς ότιΔηλαδή εσύ λες όταν πάς κυνήγι και τα πουλιά δέχονται λες ότι τα μπλοκαρε ο σκύλος.
και άλλη μέρα που Δεν κάθονται τα πουλιά λες ότι ο σκύλος Δεν τα μπλόκαρε.
το ότι τα πουλιά είναι νευρικά και είναι τουφεκισμενα. σου λέει κάτι....
Αυτα εγραψα βρε φίλε παραπάνω......Τέλος πάντων.....συνεχίζουμε ....Αυτό που γράφει ο Γιώργος. ΑΚΡΙΒΏΣ ΑΥΤΟ......
Και εγώ Βασίλη θα το τουφεκουσα και για επιβράβευση για την ταλαιπωρία του σκύλου αλλά και γιατί δεν το θεωρώ ανήθικο και εξηγώαυτό το ανήσυχο πουλί που δεν κάθεται με τίποτα στη φερμα το πυροβολούμε ή όχι; Και για να πω την προσωπική μου άποψη εγώ θα το τουφεκουσα... ακριβώς για να επιβραβευσω το σκύλο μου που δείχνει ότι το μυαλό του είναι να ξαναβρεί την μπεκάτσα
Ειναι η χρονια της δυστηχως.....Γέμισε ο τόπος Μπεκάτσες... Κάθε μέρα στο όριο....
Έτσι ακριβώς.... αυτό που λέμε από την αρχή.... χρειάζεται συνεργασία με το σκύλο, γνώση του τόπου και κάποτε και λίγο τύχη....το κακό είναι ότι τα τελευταία χρόνια πολλά από τα πουλιά που συναντάμε έχουν τέτοια συμπεριφορά..... έχει περάσει στο DNA τους....Και εγώ Βασίλη θα το τουφεκουσα και για επιβράβευση για την ταλαιπωρία του σκύλου αλλά και γιατί δεν το θεωρώ ανήθικο και εξηγώ
Για να πάρεις ένα τέτοιο πουλί δεν χρειάζεται μόνο τύχη να είσαι στο σωστό σημείο πριν περάσει το πουλί πάνω απ' όλα χρειάζεται η γνώση για να βρίσκεσαι σε αυτό το σημείο
Γνώση που θα έχεις αποκτήσει από προηγούμενα κυνηγια που θα το έχεις σηκώσει και θα έχεις ανακαλύψει την πορεία που κάνει μετά από πολύ κόπο δικό σου και του σκύλου
Οι λόγοι που αποφεύγω να τα κυνηγάω μανιωδώς αυτά τα πουλιά όμως είναι δύο
Πρώτον όσες φορές πήρα τέτοια μπεκατσα πραγματικά μετά από το απορτ στεναχωρήθηκα γιατί όπως γράφτηκε και πιο πριν αυτές οι μπεκατσες είναι οι άξιοι γεννητορες που συνεχίζουν το είδος
Και δεύτερον λόγω και των τόπων που κυνηγάω στο μεγαλύτερο μέρος τους είναι απροσπέλαστοι και επειδή οι πορεία αυτών των πουλιών καταλήγει μες στην μέση στο λογγο πάντα χάνω πολύ χρόνο πίσω από φαντάσματά
Κωνσταντίνε δεν πιστεύω ότι είμαι πιο έμπειρος από εσένα που όπως βλέπω είσαι και μεγαλύτερος και σίγουρα θα έχεις ζήσει καλύτερες εποχές από ότι εγώΚαλησπέρα παίδες,
διάβασα τις καταχωρήσεις σας και είπα να συνεισφέρω λιγάκι από μια άλλη οπτική. Αυτή του κυνηγού της πόλης με την αδυναμία τακτικών εξόδων για κυνήγι.
Νομίζω λοιπον ότι όλα αυτά που αναφέρουν ο maniakos ο Γιώργος 82 και όλο οι άλλοι, (συγχωρέστε με που δεν αναφέρομαι ονομαστικά) είναι το ιδανικό: πολλές εξόδους ,αναγνώριση περιοχών, επαφή με το θήραμα τόσο των σκυλιών όσο και δική μας γιατί αλίμονο αν δεν μαθαίναμε και εμείς, είναι οι παράγοντες για το απόλυτο κυνήγι.
Από την άλλη είμαστε και εμείς που κάνουμε εκπτώσεις και ρίχνουμε τον μέσο όρο. Δεν πειράζει ας γλίτωσει και καμμία βασίλισσα. Δίνετε μας εικόνα και εμπειρίες λοιπόν μέσα από τα γραπτά σας μπας και βελτιωθούμε και γλιτώσουμε και από το lockdown.
Αμα πηγαινες με 30km/h θα την επαιρνες ρε!!.η ώρα 17:54....πήγαινα με 20km/h εσκεμένα...
Είχα ρίξει τα bar του turbo ρε....δν τσούλαγε.Αμα πηγαινες με 30km/h θα την επαιρνες ρε!!