Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καιρός για ολοήμερο σήμερα με βροχή και αέρα...Και εμείς μέσα ....
Άσε πατριώτη.
Όσο έβλεπα τν καιρό προς τη θάλασσα να μπουκώνει, τόσο έβριζα....:mad:...αέρας,και αρκετό νερό έριξε για αρχή...;)
Δν μπορεί.....όλο και κάτι θα έπαιξε...:confused:.hair.

Άσε.....σήμερα κυριακή ήταν ευκερία, με το που θα έκοβε λίγο η βροχή, βουρ στη γκιόλα με ψυχάλα....το καλύτερο....
Από το ξημέρωμα ήθελε σήμερα πατρίδα....Όλη μέρα μέσα,θα ήταν για πολύ ωραία γούστα σήμερα!

Τι πουλιά είναι αυτά φίλε μου? Κάτι μου θυμίζουν..... Μα έχω καιρό να δω....!
Ελπίζω όχι πολύ ακόμα...
Ωραίο μπουλουκακι..
Ωραίο κυνήγι όντως και από τα πιο εντυπωσιακά που έχω κάνει.Πεντε ντουφέκια μετρημένα σε εύκολο κομμάτι σε σημείο που προφανώς τα πουλιά ήταν πάρα πολύ καιρό ήσυχα ...το καταχαρηκα και το καταευχαριστηθηκα

Καλησπέρα, με πήρε τηλέφωνο η μάνα μου σήμερα και μου είπε ότι βρήκε σκοτωμένο ένα παπί στην αυλή της.
Και μου έστειλε φωτογραφία του.
Επειδή είμαι άσχετος με τα παπιά και επειδή δεν μου φαίνεται για τέτοιο, ξέρει κάνεις τι είναι?

Attachments

• received_861867671252515.jpeg
    received_861867671252515.jpeg
    122,3 KB · Προβολές: 134
Καλησπέρα, με πήρε τηλέφωνο η μάνα μου σήμερα και μου είπε ότι βρήκε σκοτωμένο ένα παπί στην αυλή της.
Και μου έστειλε φωτογραφία του.
Επειδή είμαι άσχετος με τα παπιά και επειδή δεν μου φαίνεται για τέτοιο, ξέρει κάνεις τι είναι?
Νανοπριστης φιλε μου οποτε σημαδι οτι ερχετε βαρυς χειμωνας

Έτσι και αλλιώς στο χωριό μου τον βρήκαν, εγω μένω Αθήνα. Δεν υπήρχε περίπτωση να τον φάω έτσι και αλλιώς!!
αν στα βυτινεικα βρέθηκε τετοιο πράγμα θα κατεβω κατακολο να παμε για χηνες Μιχαλη

Status
Not open for further replies.
Back