Ασε Σταύρο τραβάμε εμεις που έχουμε για σενα....
Που δεν εχω και μαλλια
Ασε Σταύρο τραβάμε εμεις που έχουμε για σενα....
Που δεν εχω και μαλλια
Μη ξεχνάτε ότι μέχρι να φτάσει στην Ελλάδα την έχουν κυνηγήσει πολλοί.... έπειτα κάποια πουλιά είναι δεκτικά σε σκυλιά και μπιπερ αλλά μόλις αντιληφθούν τον κυνηγό φεύγουν.. άλλα πάλι τα πατάς και δε σηκώνονται. Σημασία έχουν οι συναντήσεις για τα νεαρά.... από κάθε σήκωμα κάτι μαθαίνουν....Αυτο που μας κάνει εντύπωση ειναι οτι παρόλο που καποια πουλιά δεν εχουν τουφεκίστει δεν δέχονται τα σκυλιά και κανουν φτερό.......κάποιες ειναι δεκτικες σε σημείο να θέλουν πάτημα να σηκωθούν, κάποιες άλλες λιγότερο περπατάνε για λίγο και κάποιες ειναι φαντάσματα......
Οι φαντομαδες ειναι που γίνονται οι γεννήτορες.....Ακόμα και αυτες ομως εχουν να δώσουν κατι στο νεο σκυλί ....Μη ξεχνάτε ότι μέχρι να φτάσει στην Ελλάδα την έχουν κυνηγήσει πολλοί.... έπειτα κάποια πουλιά είναι δεκτικά σε σκυλιά και μπιπερ αλλά μόλις αντιληφθούν τον κυνηγό φεύγουν.. άλλα πάλι τα πατάς και δε σηκώνονται. Σημασία έχουν οι συναντήσεις για τα νεαρά.... από κάθε σήκωμα κάτι μαθαίνουν....
Άντε μπας κ δω κ εγώ ασπρη μέρα.Οι φαντομαδες ειναι που γίνονται οι γεννήτορες.....Ακόμα και αυτες ομως εχουν να δώσουν κατι στο νεο σκυλί ....
Το κουτάβι πως τα πάει ; Το βγάζεις η είναι μικρή ακόμη;Σάββατο απόγευμα σε 1.5 ωρα βρήκαμε 6 πουλιά.
Κυριακή χθες με τη βροχούλα σε 2.5 ώρες 9 πουλιά......μιλάω για διαφορετικά πουλιά, την Κυριακή αν μέτρησαν καλα ...26 σηκωματα.....
Αν δούμε το ποτήρι μισογεματο .....τα κουτάβια θα πάρουν πτυχίο φέτος....
Για να πάρεις πτυχίο θες τουφεκιές.Και το καλυτερο πτυχιο ειναι χωρις οπλο!!!
Πρωτα να εχει επαφες ο σκυλος πολλες και οταν σταθεροποιηθει τοτε θα δαγκωσειΓια να πάρεις πτυχίο θες τουφεκιές.
Είναι καλό το εκπαιδευτικό χωρίς όπλο και θα δει πουλιά αλλά χρειάζεται και να δαγκώσει.
Είναι σαν την ξηρη προπόνηση στις επωμισεις.
Μαθαίνεις γίνεται η κίνηση μηχανικά αλλά δεν παίρνεις μετάλλιο![]()
Δηλαδη τα κουταβια σου τα ξεκινας με τουφεκι κατευθιανΔεν θα το λεγα.....
Όταν φτάσουν σε ηλικία 10 11 μηνών πάντα με όπλο αν το επιτρέπει η εποχή. .... Άλλο όμως ανέφερες..."Ότι το καλύτερο πτυχίο είναι χωρίς όπλο... "Δηλαδη τα κουταβια σου τα ξεκινας με τουφεκι κατευθιαν
Επίσης πιστεύω όλοι όσοι κυνηγάμε μπεκάτσα ξέρουμε ότι με τη βροχή τα πουλιά είναι νευρικά.... κάθονται σε άκρες και σχετικά ανοικτα μέρη επειδή λόγω της βροχής ή του αέρα ανάλογα δεν ακούν και με την παραμικρή ενόχληση φεύγουν. Γι αυτό και τα πολλά σηκωματα....Σάββατο απόγευμα σε 1.5 ωρα βρήκαμε 6 πουλιά.
Κυριακή χθες με τη βροχούλα σε 2.5 ώρες 9 πουλιά......μιλάω για διαφορετικά πουλιά, την Κυριακή αν μέτρησαν καλα ...26 σηκωματα.....
Αν δούμε το ποτήρι μισογεματο .....τα κουτάβια θα πάρουν πτυχίο φέτος....
Ναι φιλε μου 11 μηνων σημφωνω να ξεκινας με οπλο αλλα αν το καλοσκεφτεις το χει στο χερι το πτυχιο αν εκναι δουλεμενος ο σκυλοςΌταν φτάσουν σε ηλικία 10 11 μηνών πάντα με όπλο αν το επιτρέπει η εποχή. .... Άλλο όμως ανέφερες..."Ότι το καλύτερο πτυχίο είναι χωρίς όπλο... "
Κουτάβια που έχουν μπει στο παιχνίδι και ξέρουν τι γίνεται δεν θα έλεγα ότι είναι κ ότι καλύτερο να σηκώνεις φερμαρισμένα πουλιά χωρίς μπαμ...
Η εμπειρία μου αυτό μου έχει διδάξει.. Πως το δαγκωμα ή έστω η τουφεκια είναι αυτή που φτιάχνει το σκυλί..
φιλαρακι!εσυ παιζεις σε αλλη κατηγορια!κωστα Είναι πολλά περισσότερα τα πουλιά με ένα έμπειρο σκύλο.
Σωστός.......κωστα Είναι πολλά περισσότερα τα πουλιά με ένα έμπειρο σκύλο.
Γιαννη ακόμα δεν τον εχω βγάλει απο το κτήμα.....Είμαστε ακόμα στα μαθήματα υπακοής.......πάντως προλαβε και στομιασε μπεκατσα πριν το κλείσιμο καο έγινε χαμός....κανα τέταρτο την ειχε στο στομα και την εκανε παρέλαση......Το κουτάβι πως τα πάει ; Το βγάζεις η είναι μικρή ακόμη;