Και που θα παιχτεί η μπαλιτσα στο σαλόνι η στο μπαλκόνι; Γιατί στο πραγματικό τερέν δεν νομίζω για φέτος.Λιάκο τώρα που έβρεξε, θα βρέχει σταδιακά ως τις 10 Δεκεμ. είπαν και θα παιχτεί δυνατή μπαλίτσα από δω κ πέρα......θέλω να πιστεύω δηλαδή.![]()
Και που θα παιχτεί η μπαλιτσα στο σαλόνι η στο μπαλκόνι; Γιατί στο πραγματικό τερέν δεν νομίζω για φέτος.Λιάκο τώρα που έβρεξε, θα βρέχει σταδιακά ως τις 10 Δεκεμ. είπαν και θα παιχτεί δυνατή μπαλίτσα από δω κ πέρα......θέλω να πιστεύω δηλαδή.![]()
Περιοχή ;Τελευταίες πληροφορίες....πλημηρησαμε στης μπεκατσες...παρααααα πολλα πουλια νουμερα δεν γραφω γιατι θα πεσουν εγκεφαληκα
Στο Playstation......Και που θα παιχτεί η μπαλιτσα
Κέρκυρα μένει ο Ηλίας!Περιοχή ;
Στην Κέρκυρα οι μπεκάτσες του Ηλία, θα ταξιδέψουν για Ηλεία.....Κέρκυρα μένει ο Ηλίας!
Στο Playstation......
Πίστευε ρε φιλαράκι....θα βγούμε....απλά μετά θα ξανά μπούμε....![]()
17 σημερα μέτρησα που ανεβεναν στο βουνο..πηγα προι προι για να δω τη παιζει μονος μου ...τρελαθηκα εχω πολλα χρονια να δω τοσα πουλιαΣάββατο απόγευμα σε 1.5 ωρα βρήκαμε 6 πουλιά.
Κυριακή χθες με τη βροχούλα σε 2.5 ώρες 9 πουλιά......μιλάω για διαφορετικά πουλιά, την Κυριακή αν μέτρησαν καλα ...26 σηκωματα.....
Αν δούμε το ποτήρι μισογεματο .....τα κουτάβια θα πάρουν πτυχίο φέτος....
17 σημερα μέτρησα που ανεβεναν στο βουνο..πηγα προι προι για να δω τη παιζει μονος μου ...τρελαθηκα εχω πολλα χρονια να δω τοσα πουλια
Θα βάλω τα κλάματααααα...Σάββατο απόγευμα σε 1.5 ωρα βρήκαμε 6 πουλιά.
Κυριακή χθες με τη βροχούλα σε 2.5 ώρες 9 πουλιά......μιλάω για διαφορετικά πουλιά, την Κυριακή αν μέτρησαν καλα ...26 σηκωματα.....
Εγω κοντευω να τρελαθο μας επνηξαν και τα κυχλοκοτσιφα εχτος απο της μπεκατσες..Θα βάλω τα κλάματααααα...![]()
η καλυτερη βδομαδα ειναι αυτη για μετακινησης, μεσα σε ημερομηνιες και εχει και πανσεληνο.Θα βάλω τα κλάματααααα...![]()
Κ έχει ήδη γεμίσει ο τόπος μπεκάτσες...η καλυτερη βδομαδα ειναι αυτη για μετακινησης, μεσα σε ημερομηνιες και εχει και πανσεληνο.
Και το καλυτερο πτυχιο ειναι χωρις οπλο!!!Σάββατο απόγευμα σε 1.5 ωρα βρήκαμε 6 πουλιά.
Δεν θα το λεγα.....Και το καλυτερο πτυχιο ειναι χωρις οπλο!!!
Σάββατο απόγευμα σε 1.5 ωρα βρήκαμε 6 πουλιά.
Καποια στιγμή Τόλη χρειάζεται και η τουφεκιά να στομιασει κρέας το σκυλί......Και το καλυτερο πτυχιο ειναι χωρις οπλο!!!