Μπραβο σου καλοριζικο ,Θα το ευχαριστηθειςΝαι..έστειλα την άδεια αγοράς και πιστεύω τέλος της εβδομάδας αρχή της άλλης να το έχω στα χέρια μου
Το τελευταιο κυνηγι πριν καραντινα με το 16αρι το εκανα ,Και με φυσιγγια δικα μου ,Με sipe παλια 1,30 καψουλι 615 μαλλινη ταπα 27 γραμ σκαγια και ρελι ,Γλυκια ντουφεκια ,
Το τελευταιο κυνηγι πριν καραντινα με το 16αρι το εκανα ,Και με φυσιγγια δικα μου ,Με sipe παλια 1,30 καψουλι 615 μαλλινη ταπα 27 γραμ σκαγια και ρελι ,Γλυκια ντουφεκια ,
Ευχαριστώ. Θα χρειαστώ τις γνώσεις σας στην ιδιογομωση....φυσσιγια χάρτινα που.....βρίσκουμε? Η καλύτερα πλαστικά?Μπραβο σου καλοριζικο ,Θα το ευχαριστηθεις
Διονύση τα σημερινά χάρτινα είναι λίγο τσιμπημένα σε τιμή.......χάρτινα έχει κ ο Κένταυρος κ το "Idiogomosi Shop" αλλά με σύγχρονα καψούλια (616,cx2000)...Ευχαριστώ. Θα χρειαστώ τις γνώσεις σας στην ιδιογομωση....φυσσιγια χάρτινα που.....βρίσκουμε? Η καλύτερα πλαστικά?
Επίσης, καλικοκοφτης 16αρης? Θα πάρω τηλ.τον κενταυρο...
Πήρες το 16αρι τελικά;
Ο.κ ΕυχαριστώΔιονύση τα σημερινά χάρτινα είναι λίγο τσιμπημένα σε τιμή.......χάρτινα έχει κ ο Κένταυρος κ το "Idiogomosi Shop" αλλά με σύγχρονα καψούλια (616,cx2000)...
Ένα τηλ. στν Κένταυρο θα βοηθήσει για τα αναλώσιμα που ψάχνεις..σίγουρα έχει.
Μια καλη ντουφεκια ειναι και με Μ,Β, 1,50 μπαρουτι με 27 γραμ, σκαγια με 615 καψουλι με ταπα και ρελιΕυχαριστώ. Θα χρειαστώ τις γνώσεις σας στην ιδιογομωση....φυσσιγια χάρτινα που.....βρίσκουμε? Η καλύτερα πλαστικά?
Επίσης, καλικοκοφτης 16αρης? Θα πάρω τηλ.τον κενταυρο...
ευχαριστω.Σκεφτομαι να γεμιζω ρέλι με sipe. Iσως και με μια δευτερη (ΑΟ? csb?) αν και μου ειπαν πολλα παιδια εδω μεσα δεν θα χρειασθω....δευτερηΜια καλη ντουφεκια ειναι και με Μ,Β, 1,50 μπαρουτι με 27 γραμ, σκαγια με 615 καψουλι με ταπα και ρελι
Αν τα βρεις με τι sipe δεν θα χρειαστεις αλλη Με προσοχη ζυγαρια ενα εναευχαριστω.Σκεφτομαι να γεμιζω ρέλι με sipe. Iσως και με μια δευτερη (ΑΟ? csb?) αν και μου ειπαν πολλα παιδια εδω μεσα δεν θα χρειασθω....δευτερη![]()
θα την ...καλοπιασω, και πιστευω να τα βρουμεΑν τα βρεις με τι sipe δεν θα χρειαστεις αλλη Με προσοχη ζυγαρια ενα ενα
Τι οπλο πηρες ; Εγω εχω ενα ROBUST 246θα την ...καλοπιασω, και πιστευω να τα βρουμε![]()
![]()