Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ευτυχώς εγω την εχω υπό έλεγχο φίλε , 160 αντε 170 σπάνια . Τώρα που ξανάρχισα και τρέξιμο , ο γιατρός μου είπε πως πρέπει να τρώω πιο συχνά γιατι εχω και πεσμένα τριγλυκερίδια . 55!!!
.big smile.
Δημητρη αμα θες σου στελνω πληρης μηνιαιο προγραμμα διατροφης αρκει να εχεις προμηθευτει αφθονο καρβουνο και καταψυκτη σαν αυτον που εχουν τα ψιλικατζιδικα :p :p

Καλημέρα σε όλους μόλις πριν λίγο πέρασε ένα κοπάδι με καμία 40 κύκνους σε μεγάλο ύψος ερχόμενοι από βορά ( Βουλγαρία) και πήγαιναν νότια δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό ;)
Ότι και να σημαίνει Τέλη για τα πουλιά , για μας τίποτα δεν θα αλλάξει .

Ευτυχώς εγω την εχω υπό έλεγχο φίλε , 160 αντε 170 σπάνια . Τώρα που ξανάρχισα και τρέξιμο , ο γιατρός μου είπε πως πρέπει να τρώω πιο συχνά γιατι εχω και πεσμένα τριγλυκερίδια . 55!!!
.big smile.
Αυτό είναι ηλικία δεν είναι τιμή εξέτασης.χαχα

Τι λεει Κωνσταντινε εκει?Ο γεροξεκουτης καθε ποσο κανει restart?
Ετοιμαζονται και αυτοι φιλε για το δευτερο κλεισιμο απο οτι φαινεται δεν λενε τιποτα αλλα οι ουρες στα σουπερ μαρκετ για χαρτι υγειας και εμφιαλωμενα αυτο μαρτυρά. Ο ενας χειροτερος απο τον αλλο ειναι Αλέξανδρε.

Ετοιμαζονται και αυτοι φιλε για το δευτερο κλεισιμο απο οτι φαινεται δεν λενε τιποτα αλλα οι ουρες στα σουπερ μαρκετ για χαρτι υγειας και εμφιαλωμενα αυτο μαρτυρά. Ο ενας χειροτερος απο τον αλλο ειναι Αλέξανδρε.
Στο τέλος θα πιστέψω ότι τον ιό τον δημιούργησαν οι χαρτοβιομηχανιες
Υπάρχει παγκόσμια ψύχωση με το κωλόχαρτο

Στο τέλος θα πιστέψω ότι τον ιό τον δημιούργησαν οι χαρτοβιομηχανιες
Υπάρχει παγκόσμια ψύχωση με το κωλόχαρτο
Κονομησαν τα σουπερ μαρκετ και η εστιαση οσα παρεμειναν ανοιχτα με νυχια και με δοντια το πρωτο κυμα στο δευτερο θα κλεισουν και τα υπόλοιπα.

Κονομησαν τα σουπερ μαρκετ και η εστιαση οσα παρεμειναν ανοιχτα με νυχια και με δοντια το πρωτο κυμα στο δευτερο θα κλεισουν και τα υπόλοιπα.
Ειδες τελικα...Οι νυφες με εστιατορια δεν ηταν καλη επενδυση .big smile.

Status
Not open for further replies.
Back