Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ναι Νίκο σε άλλες περιοχές όμως γράφουν ότι είδαν αρκετά.
Κύριε Γιάννη το ξέρω...Στην Σάμο σήμερα ένας φίλος ντόπιος που έχει παντρευτεί εκεί κάηκε στα κοτσύφια μαύρισε ο τόπος...Ίσως τα περάσματα για φέτος να φτάνουν στο τέλος τους και αν όντως είναι έτσι αλίμονο μας!

Κύριε Γιάννη το ξέρω...Στην Σάμο σήμερα ένας φίλος ντόπιος που έχει παντρευτεί εκεί κάηκε στα κοτσύφια μαύρισε ο τόπος...Ίσως τα περάσματα για φέτος να φτάνουν στο τέλος τους και αν όντως είναι έτσι αλίμονο μας!
Μήπως είναι το κύμα που ευνοούσε να περάσει από Τουρκία? Που δεν μας επηρέαζε και τόσο.
Άσε το κύριε σκέτο Γιάννη μια παρέα είμαστε.

Καλησπέρα σας και από εμένα .
Μαζεύω κάποια πράγματα και 7/8 του μηνα όπως είχα πει θα κάνουμε μια μεγάλη αναφορά για το τι έχει γίνει και τι όχι εφέτος ..

Μια παρατήρηση μονο για κάτι που έγινε σήμερα και θέλω να το μοιραστώ .

Σήμερα ένας πολύ καλός φίλος και απόλυτα έμπιστος ....με πήρε τηλ όλο χαρά...

Ειδα μα..κα σήμερα τις πιο πολλές τσίχλες για φέτος ...
Που ρε ? Στο γνωστό μέρος ?
Οοοχι στο δρόμο το πρωί πηγαίνοντας ....!!!

Από τις 6 το πρωί στην αυλή του σπιτιού άκουγε πολλά Τσιν Τσιν...κτλ κτλ..
Το παιδί αυτό σε ένα χωματόδρομο 1.5 χιλιόμετρο 6:15.6:20 το πρωί πηγαίνοντας στο καρτέρι σήκωσε δεκάδες πουλιά από τον δρόμο και από το πλάι...Κάποιες μάλιστα έφτασε δίπλα τους ,να σηκωθούν με το ζόρι...από το αυτοκίνητο ..

Στο καρτέρι και όταν φώτισε δεν πέταξε απολύτως τιπτ...Ένα καρτέρι που έχει φάτσα όλη αυτήν την διαδρομή και τον βορά στην πλάτη ....
ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΣΗΚΏΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΩς ΤΗς ΜΕΡΑς....

Αφήνω αυτό εδώ για σκέψη και συζήτηση και τα ξαναλέμε σε.μερικες μέρες ...

Αυτό ακριβώς ανεβαίνοντας για Σουλιμα αξημέρωτα χαμός στο δρόμο. Πάνω τίποτα.

Εχθές το πρωί βγήκε ο γέρος μου μια βόλτα στο βουνό... Εγώ δεν ακολούθησα λόγος της ταλαιπωρίας που φάγαμε το Σκ στον βάλτο... Πρώτη μέρα που είδε κάποια πουλιά να μπαίνουν,στον Θεό βέβαια αλλά κάτι κινήθηκε.. Ομάδες των 9-4-6-7 και κάποιες δεντρότσιχλες...Δεν ξέρω τα πράγματα είναι εντελώς αμφίβολα φέτος,το καλό της υπόθεσης δεν είδε ούτε ένα κοτσύφι!
Σε ποια περιοχή είσαι?

Καλησπέρα σας και από εμένα .
Μαζεύω κάποια πράγματα και 7/8 του μηνα όπως είχα πει θα κάνουμε μια μεγάλη αναφορά για το τι έχει γίνει και τι όχι εφέτος ..

Μια παρατήρηση μονο για κάτι που έγινε σήμερα και θέλω να το μοιραστώ .

Σήμερα ένας πολύ καλός φίλος και απόλυτα έμπιστος ....με πήρε τηλ όλο χαρά...

Ειδα μα..κα σήμερα τις πιο πολλές τσίχλες για φέτος ...
Που ρε ? Στο γνωστό μέρος ?
Οοοχι στο δρόμο το πρωί πηγαίνοντας ....!!!

Από τις 6 το πρωί στην αυλή του σπιτιού άκουγε πολλά Τσιν Τσιν...κτλ κτλ..
Το παιδί αυτό σε ένα χωματόδρομο 1.5 χιλιόμετρο 6:15.6:20 το πρωί πηγαίνοντας στο καρτέρι σήκωσε δεκάδες πουλιά από τον δρόμο και από το πλάι...Κάποιες μάλιστα έφτασε δίπλα τους ,να σηκωθούν με το ζόρι...από το αυτοκίνητο ..

Στο καρτέρι και όταν φώτισε δεν πέταξε απολύτως τιπτ...Ένα καρτέρι που έχει φάτσα όλη αυτήν την διαδρομή και τον βορά στην πλάτη ....
ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΣΗΚΏΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΩς ΤΗς ΜΕΡΑς....

Αφήνω αυτό εδώ για σκέψη και συζήτηση και τα ξαναλέμε σε.μερικες μέρες ...
9 του μήνα έχω άδεια για μια εβδομάδα.....το νου σου τη θα μας ποστάρεις...:cool::cool: .cofee. .cofee. .big smile.

Πήγες σήμερα Χρήστο?
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ 2 ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ... ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΞΕΜΠΟΥΚΩΜΑ... ΕΙΔΩΜΕΝ

Last edited:
Σημερα εδω , μπασιμο δεν εκανε.....ΟΚ........δεν γινεται καθε μερα να ειναι του Α'ι' Γιαννιού.....σημασια εχει
οτι μπηκαν καποια πουλια τις προηγουμενες ημερες.....και ευχομαι να μπουν και τις επομενες....μην μας
πιανει ανυπομονησια.......θεου θελοντος.....και καιρου επιτρεποντος.....ολοι θα ριξουμε τις τουφεκιες μας
παλικαρια. Υπομονη......και αισιοδοξια παιδες ολα καλα θα πανε !!!! ;) :)

Ενα 7αρακι ειναι πολυ καλο και τρεξιμο οσο πεφτει τοσο τρεχουμε αλιως παπαλα χωρις σκυλο αν εχει και φτερη αστο τωρα για να μενουν στα δεντρα πρειπει να βαραμε κλαρωμενες αλιως δε νομιζω να σκαλωνουν
Κι όμως έχω βαρέσει σε ανόιγματα σε έλατα αρκετές φορές στον αέρα και πάνε και καρφώνονται νεκρές, μέσα στα ελατόκλαρα...και πάει το άει σιχτήρ σύννεφο...

Ανταπόκριση περασμάτων : Μεγάλο πέρασμα από τσίχλες στην Εύβοια….3/11/2020

"Αυτό που περίμεναν οι κυνηγοί έγινε εν μέρη σήμερα. Πολύ μεγάλο πέρασμα τσίχλας από την Εύβοια. Πολλοί κυνηγοί έπιασαν γρήγορα το όριο και ήταν η καλύτερη ημέρα για τα περάσματα τσίχλας.".sarcastic.

Ήθελα να ξερα εκεί στο ihunt βαλτοι είναι;.think.

Status
Not open for further replies.
Back