Λίγο δεξιά λίγο αριστερά και πάει λέγοντας.εαν δεν ειναι μιλτο δυο τουφεκια ετσι σε κανουνε,,το ειδιο παθενω και εγω![]()
![]()

Λίγο δεξιά λίγο αριστερά και πάει λέγοντας.εαν δεν ειναι μιλτο δυο τουφεκια ετσι σε κανουνε,,το ειδιο παθενω και εγω![]()
![]()
Μωρε δεν με πειραζε Σακη το μερος και ενας το πιανει το συγκεκριμενο κομματι αλλα δεν εκατσα εκει που πρεπει γιατι ειχε ο πεθερος μου τα προβατα ακριβως εκει και δεν ηθελα να τα τρομαξω ειναι και σκατοιδιοτροπα με πολλα ψυχολογικα..γι αυτο και οι επιλεκτικες τουφεκιες που εκαναεαν δεν ειναι μιλτο δυο τουφεκια ετσι σε κανουνε,,το ειδιο παθενω και εγω![]()
![]()
Αχ ο Καρβούνης!!!!! Τι πυρ και κίνηση έχω κάνει στους πρόποδες του!!!! Εμάς κύριε Νίκο 3 χρόνια σερί μας μουτζωνουν οι τσίχλες. Είχαμε μια κακη χρονιά ,μια πολύ μέτρια και τώρα μια , από ότι δείχνει έως τώρα ,εφιαλτικη.
Το παρατηρώ αυτό το πράγμα τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν θέλω να πιστεύω ότι αυτό που συμβαίνει με τα απογευματινά να γίνει και στα περάσματα.Καλησπέρα σας και από εμένα .
Μαζεύω κάποια πράγματα και 7/8 του μηνα όπως είχα πει θα κάνουμε μια μεγάλη αναφορά για το τι έχει γίνει και τι όχι εφέτος ..
Μια παρατήρηση μονο για κάτι που έγινε σήμερα και θέλω να το μοιραστώ .
Σήμερα ένας πολύ καλός φίλος και απόλυτα έμπιστος ....με πήρε τηλ όλο χαρά...
Ειδα μα..κα σήμερα τις πιο πολλές τσίχλες για φέτος ...
Που ρε ? Στο γνωστό μέρος ?
Οοοχι στο δρόμο το πρωί πηγαίνοντας ....!!!
Από τις 6 το πρωί στην αυλή του σπιτιού άκουγε πολλά Τσιν Τσιν...κτλ κτλ..
Το παιδί αυτό σε ένα χωματόδρομο 1.5 χιλιόμετρο 6:15.6:20 το πρωί πηγαίνοντας στο καρτέρι σήκωσε δεκάδες πουλιά από τον δρόμο και από το πλάι...Κάποιες μάλιστα έφτασε δίπλα τους ,να σηκωθούν με το ζόρι...από το αυτοκίνητο ..
Στο καρτέρι και όταν φώτισε δεν πέταξε απολύτως τιπτ...Ένα καρτέρι που έχει φάτσα όλη αυτήν την διαδρομή και τον βορά στην πλάτη ....
ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΣΗΚΏΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΩς ΤΗς ΜΕΡΑς....
Αφήνω αυτό εδώ για σκέψη και συζήτηση και τα ξαναλέμε σε.μερικες μέρες ...
Βλέπω πολλά καλα και για αργότερα.......Το παρατηρώ αυτό το πράγμα τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν θέλω να πιστεύω ότι αυτό που συμβαίνει με τα απογευματινά να γίνει και στα περάσματα.
Πως βλέπεις Παρασκευή Σάββατο?
https://www.protothema.gr/greece/ar...ia-heimonas-me-vrohes-kai-kruo-pro-ton-pulon/
Μηπως ηδη αρχισαν να κατεβαινουν κατα μηκος της δεξιας μπλε γραμμης και τα βλεπουμε στα νησια του αιγαιου ;
Σε καθε περιπτωση φαινεται τωρα να αρχιζουν σοβαρα περασματα
Περικλή αυτό που βλέπω πιο Βόρεια την Κυριακή είναι ο αντικυκλωνας που λες?Δεν έχουμε ακόμα κάτι τέτοιο σε εμάς..Αυτές τις μέρες ...
Υποτίθεται ότι θα έχουμε τόσο ψηλά τον αντικυκλωνα μετά της 10 του μήνα...
Για εμάς είναι ιδανικές συνθήκες περασμάτων η θέση του Υ στην Σκανδιναβία η λίγο νοτιότερα....Έιχα ανεβάσει και χάρτες αρχές του μήνα εδώ μέσα..από παλιότερα...
Τώρα για 10/12 του Νοεμβρίου θα δούμε πως θα κάτσει...και τι έχει μείνει να δώσει..
Ακριβώς η ίδια περίπτωση: Οκτώβριος '89, περιοχή Καπανδρίτι πίσω από τα φυτώρια του Πουλημένου, τα καρτέρια βλέπουν λίμνη Μαραθώνα. Φτάνοντας το πρωί ανάμεσα σε ελιές και αμπέλια στο χωματόδρομο είναι στρωμένες εκατοντάδες τσίχλες. " Α ρε Κωτσο μου" μου λέει ο πατέρας μου, θα καεί το πελεκουδι. Αποτέλεσμα ούτε που τις είδαμε.... Το θυμάμαι και ανατριχιασα. Α ρε πατέρα πόσο μου λείπεις.Καλησπέρα σας και από εμένα .
Μαζεύω κάποια πράγματα και 7/8 του μηνα όπως είχα πει θα κάνουμε μια μεγάλη αναφορά για το τι έχει γίνει και τι όχι εφέτος ..
Μια παρατήρηση μονο για κάτι που έγινε σήμερα και θέλω να το μοιραστώ .
Σήμερα ένας πολύ καλός φίλος και απόλυτα έμπιστος ....με πήρε τηλ όλο χαρά...
Ειδα μα..κα σήμερα τις πιο πολλές τσίχλες για φέτος ...
Που ρε ? Στο γνωστό μέρος ?
Οοοχι στο δρόμο το πρωί πηγαίνοντας ....!!!
Από τις 6 το πρωί στην αυλή του σπιτιού άκουγε πολλά Τσιν Τσιν...κτλ κτλ..
Το παιδί αυτό σε ένα χωματόδρομο 1.5 χιλιόμετρο 6:15.6:20 το πρωί πηγαίνοντας στο καρτέρι σήκωσε δεκάδες πουλιά από τον δρόμο και από το πλάι...Κάποιες μάλιστα έφτασε δίπλα τους ,να σηκωθούν με το ζόρι...από το αυτοκίνητο ..
Στο καρτέρι και όταν φώτισε δεν πέταξε απολύτως τιπτ...Ένα καρτέρι που έχει φάτσα όλη αυτήν την διαδρομή και τον βορά στην πλάτη ....
ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΣΗΚΏΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΩς ΤΗς ΜΕΡΑς....
Αφήνω αυτό εδώ για σκέψη και συζήτηση και τα ξαναλέμε σε.μερικες μέρες ...
Δεν έχει ανέβει ακόμα καλά την Κυριακή ..Περικλή αυτό που βλέπω πιο Βόρεια την Κυριακή είναι ο αντικυκλωνας που λες?
Ναι δεν έχει ανέβει αλλά νομίζω ότι ξεκινά να δημιουργείτε από την Κυριακή, δεν ξέρω εάν συμφωνείςΔεν έχει ανέβει ακόμα καλά την Κυριακή ..
Ουσιαστικά αυτό που λέει ο Κλέαρχος φαίνεται στις 162-198 ώρες στο ecmwf
Δηλαδή συμφωνείς, τα πάω καλά στην πρόβλεψηΝαι δεν έχει ανέβει αλλά νομίζω ότι ξεκινά να δημιουργείτε από την Κυριακή, δεν ξέρω εάν συμφωνείς
Πατρίδα χειρότερα δεν γίνεται!!! Πόσο χειρότερα;;; Να γίνουν οι 2 που περνάνε 0;;;;Και που 'σαι ακόμα.Πίσω εχει η αχλάδα την ουρά.
Αν , λέω αν , βγει αυτο που δείχνει το Ευρωπαϊκό, Μπορεί να δώσει πράγματα θηραματικα σε εμας?????Δεν έχει ανέβει ακόμα καλά την Κυριακή ..
Ουσιαστικά αυτό που λέει ο Κλέαρχος φαίνεται στις 162-198 ώρες στο ecmwf
Γιάννη είδες τι εγραψε ένας φίλος το πρωί για Ρουμανία και Ουκρανία;;; Εγώ προσωπικά ψάχνω να δω πότε θα θάψει Βαλκάνια και Τουρκία στο χιόνι και τον πάγο. Αυτό θέλω για να μου ξεπληρώσει την φολα στα περασματα.Τι ψαγνετε ρε παιδια ακομα για περασματα τετοιο καιρο,αν θα κανει κρυο αν εχει αντικυκλωνα,αν εχει βορειο ανεμο,θα τρελαθω πραγματικα!τα πουλια εχουν μπει αλλου!
Μια χαρά φίλε .. μπράβοΔηλαδή συμφωνείς, τα πάω καλά στην πρόβλεψη![]()
Κάτσε να δεις που δεν θα είναι κανένας στο βουνό γιατί θα πιστεύουν ότι τελείωσε. Είναι αυτό που λέειο Περικλής "τι έχει να δώσει "Τι ψαγνετε ρε παιδια ακομα για περασματα τετοιο καιρο,αν θα κανει κρυο αν εχει αντικυκλωνα,αν εχει βορειο ανεμο,θα τρελαθω πραγματικα!τα πουλια εχουν μπει αλλου!
Πατρίδα χειρότερα δεν γίνεται!!! Πόσο χειρότερα;;; Να γίνουν οι 2 που περνάνε 0;;;;
Αν , λέω αν , βγει αυτο που δείχνει το Ευρωπαϊκό, Μπορεί να δώσει πράγματα θηραματικα σε εμας?????
Ναι Νίκο σε άλλες περιοχές όμως γράφουν ότι είδαν αρκετά.Εχθές το πρωί βγήκε ο γέρος μου μια βόλτα στο βουνό... Εγώ δεν ακολούθησα λόγος της ταλαιπωρίας που φάγαμε το Σκ στον βάλτο... Πρώτη μέρα που είδε κάποια πουλιά να μπαίνουν,στον Θεό βέβαια αλλά κάτι κινήθηκε.. Ομάδες των 9-4-6-7 και κάποιες δεντρότσιχλες...Δεν ξέρω τα πράγματα είναι εντελώς αμφίβολα φέτος,το καλό της υπόθεσης δεν είδε ούτε ένα κοτσύφι!