Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ρε τοσες χαμενες να μη βρω μια ακομα να πιασω το οριο ρε συ View attachment 18131
Τολη είσαι άρχοντας ρε φιλε!!! Όλες δεντροτσιχλες είναι η έχεις και καμία γερακοτσιχλα ανάμεσα τους. Πιο πολλές κυργιαρες πρέπει να έχουν μπει πάρα τσιχλες φετος!!!!

Τολη είσαι άρχοντας ρε φιλε!!! Όλες δεντροτσιχλες είναι η έχεις και καμία γερακοτσιχλα ανάμεσα τους. Πιο πολλές κυργιαρες πρέπει να έχουν μπει πάρα τσιχλες φετος!!!!
Μονο μια κικκινοτσιχλα εχει μεσα γερακοτσιχλες ουτε μια ακομη

σε κυνηγι μπεκατσας σημερα με καβαλησαν καμια 25αρια τσαρτσαρεςςςς μωνο που δεν με .sex hard..sarcastic.,,,αλο ενα απογευματινο καρτερακι και σημερα χωρις απωτελεσμα, η τσιχλες μετρημενες και η ρουφιανες θα περασουνε η στο θεοοοοοο,,η μωλις νυχτωνη να σου περνουνε το καπελοοοο,,ασε που αρχησανε να μαζευουνε και ελιες ο κοσμος και δεν ξερης που να σταθηςςςς.think. τελος παντων το κεφιμας και την ωραμας περναμε,,για μενα το κυνηγητις ειναι ο γεναρης και φλεβαρηςςςς τοτε καιγαιτε η γουνατηςςς.terror..sex hard.

Άστο αυτοί είναι σε( προστατευμένο )χώρο κάνουν κηδείες κανονικές πάνω από μια δεκαετία μιλάμε για αποδεκατισμο δεν θα πω τίποτα παραπάνω ελπίζω να αλλάξει κάποια στιγμή μόνο αυτό
Φίλοι μου σήμερα ήμουν στην περιοχή αυτή και συνάντησα ακόμα 3 άτομα. Το πρωί εγώ έριξα 3 τσίχλες και μετά 1 ένας δίπλα μου.Οι άλλοι αντουφεκιστοι.Καποιες τουφεκιές έπεφταν αρκετά μακρυά προς Καπανδρίτι αλλά όχι και πόλεμος. Αυτό που περιγράφεις έγινε 28 Οκτωβρίου όταν 6 άτομα που έβλεπα δεν ρίξαμε φυσιγγι και.οι άλλοι 'καλουπωνανε".
Άστο αυτοί είναι σε( προστατευμένο )χώρο κάνουν κηδείες κανονικές πάνω από μια δεκαετία μιλάμε για αποδεκατισμο δεν θα πω τίποτα παραπάνω ελπίζω να αλλάξει κάποια στιγμή μόνο αυτό

Τόλη και εγώ που πήγα χθες για κ....λες πέρασαν αρκετές μεγάλες.....
Εδω εχει ενα μερος περνανε ολη μερα πανε στο κοκκινο το μπιλακι δε ξερω πως το λενε και γινετε χαμος μεχρι να πιασεις οριο η να βαρεθεις τι να κανα αφου οι φασσες δε φανηκανε

Εδω εχει ενα μερος περνανε ολη μερα πανε στο κοκκινο το μπιλακι δε ξερω πως το λενε και γινετε χαμος μεχρι να πιασεις οριο η να βαρεθεις τι να κανα αφου οι φασσες δε φανηκανε
Βάρα και εγώ για άλλο πάω αφού δεν κάνει καιρό για υδρόβια.....

Ρε τοσες χαμενες να μη βρω μια ακομα να πιασω το οριο ρε συ View attachment 18131
Κ εκει που παει να κλεισει το δελτιο ειδησεων κ ολα τα νεα ειναι μαυρα,ακουμε κ το καλο νεο της ημερας!Να σαι καλα φιλε μας εδωσες κουραγιο

Καλησπέρα στην παρέα. Από Παρασκευή βράδυ Καρπενήσι. Τα δύο πρωινά με βρήκαν να καρτερεύω σε ένα καλό τόπο που μου έχει δώσει στο παρελθόν αρκετά πουλιά. Βάζει και φάσσες αρκετές φορές. Τελικά το Σάββατο είδα καμμιά 50αριά κυριαρίνες, οι περισσότερες πολύ ψηλά. Κράτησα 3, από τις οποίες, μόνο 1 στην τσάντα, καθώς και 1 κότσυφα και μία τσίχλα, από τις ελάχιστες που κυκλοφορούσαν. Κορυφαία στιγμή της ημέρας, μιά μακρομύτα που έπεσε με την 3η τουφεκιά. Σηκώθηκε την ώρα που έψαχνα μιά κυριαρίνα, από αυτές που έχασα. Φάσσες είδα μία 3άδα ψηλά και μία μονή ανάποδα. Σήμερα σαφώς λιγότερα πουλιά, είδα καμμιά 20αριά κυριαρίνες, χτύπησα 6, έπεσαν 4, μάζεψα 2... Φάσσες δεν φάνηκαν και τσίχλες είδα ένα ζευγάρι, περασματιάρες, όλο κι όλο. Η εξόρμηση και τις δύο ημέρες ολοκληρώθηκε με την συλλογή, boletus edulis, σε εξαιρετική κατάσταση τα περισσότερα. Να είμαστε καλά και να βγαίνουμε στα βουνά. Καλό μήνα συνάδελφοι.

Attachments

• 20201101_105958.jpg
    20201101_105958.jpg
    492,4 KB · Προβολές: 101
  • 20201031_102346.jpg
    20201031_102346.jpg
    839,9 KB · Προβολές: 103
  • 20201031_120050.jpg
    20201031_120050.jpg
    227,1 KB · Προβολές: 101
Καλησπέρα στην παρέα. Από Παρασκευή βράδυ Καρπενήσι. Τα δύο πρωινά με βρήκαν να καρτερεύω σε ένα καλό τόπο που μου έχει δώσει στο παρελθόν αρκετά πουλιά. Βάζει και φάσσες αρκετές φορές. Τελικά το Σάββατο είδα καμμιά 50αριά κυριαρίνες, οι περισσότερες πολύ ψηλά. Κράτησα 3, από τις οποίες, μόνο 1 στην τσάντα, καθώς και 1 κότσυφα και μία τσίχλα, από τις ελάχιστες που κυκλοφορούσαν. Κορυφαία στιγμή της ημέρας, μιά μακρομύτα που έπεσε με την 3η τουφεκιά. Σηκώθηκε την ώρα που έψαχνα μιά κυριαρίνα, από αυτές που έχασα. Φάσσες είδα μία 3άδα ψηλά και μία μονή ανάποδα. Σήμερα σαφώς λιγότερα πουλιά, είδα καμμιά 20αριά κυριαρίνες, χτύπησα 6, έπεσαν 4, μάζεψα 2... Φάσσες δεν φάνηκαν και τσίχλες είδα ένα ζευγάρι, περασματιάρες, όλο κι όλο. Η εξόρμηση και τις δύο ημέρες ολοκληρώθηκε με την συλλογή, boletus edulis, σε εξαιρετική κατάσταση τα περισσότερα. Να είμαστε καλά και να βγαίνουμε στα βουνά. Καλό μήνα συνάδελφοι.
Τάσο όλα πολύ ωραία μπράβο! παρατηρώ ότι χάνονται αρκετές κυριαρίνες και αναρωτιέμαι αν σκαλώνουν στα έλατα!

Τα είπες όλα φίλε : "Να είμαστε καλά και να βγαίνουμε στα βουνά."Καλό μήνα και από μένα.

Status
Not open for further replies.
Back