Περιοχή ;
Βορεια Σαμος.
Περιοχή ;
Όσες φορές την πήρα φέτος με έχει αφήσει με ανοιχτό το στόμα,αφού κάθε φορά ανοίγω το τσοκ περισσότερο κάτω από 3 δεν τολμώ να τις βάλω γιατί πάει η τσομπλα σύννεφο.Την προηγούμενη εβδομάδα στο χωριό σε ένα σκουπιδότοπο στο κυνήγι βρήκα μερικούς τενεκέδες λαδιού,τους έστεισα και την δοκίμασα με την beretta στα 35 βήματα,σε σύγκριση με την fabarm το 3 αντιστοιχούσε στο 1 της beretta.Εντυπωση μου έκανε και το αποτύπωμα της ντουφεκιας καθώς ήταν ποιό έντονο και μερικά σκάγια είχαν τρυπήσει τον τενεκέ.Μου θυμίζει μια ΜΚ3 που είχα παλιά που όπου έβλεπες βαραγε. Νομίζω fabarm μαζί με κάποιες Ρεμινκτον δινουν μακραν απο τις υπόλοιπες μεγαλύτερο βεληνεκές.Παντως δέκα χρόνια που είχα τηνxlr δεν είδα τέτοιες ντουφεκιεςΗ fabarm κενταει .
Έψαχνα μια τσίχλα με το κοκερακι και βγήκε ο λαγόςγια γουρούνι είχες βγει?
Είναι προς τον Αγιο Στεφανο το σημείο που λες, πίσω απο τα φυτώρια. Είναι καμια 10αρια "κυνηγοι" σε κύκλο με το ηχοσυστημα στο κέντρο και στην διαπασον, πολλές σεζον τωρα. Αλλα δυστυχώς για καποιον λογο και στο απυρόβλητο...Από Καπανδρίτι κοιτώντας προς λίμνη πίσω δεξιά έπεφτε πολύ τουφεκιδι πάντως .Μακριά βέβαια άκουγα τα τουφέκια .
Άστο αυτοί είναι σε( προστατευμένο )χώρο κάνουν κηδείες κανονικές πάνω από μια δεκαετία μιλάμε για αποδεκατισμο δεν θα πω τίποτα παραπάνω ελπίζω να αλλάξει κάποια στιγμή μόνο αυτόΕίναι προς τον Αγιο Στεφανο το σημείο που λες, πίσω απο τα φυτώρια. Είναι καμια 10αρια "κυνηγοι" σε κύκλο με το ηχοσυστημα στο κέντρο και στην διαπασον, πολλές σεζον τωρα. Αλλα δυστυχώς για καποιον λογο και στο απυρόβλητο...
Ωραίος ο Τόλης...Ρε τοσες χαμενες να μη βρω μια ακομα να πιασω το οριο ρε συ View attachment 18131
Δραμα φιλε μου για φασσες πηγα τσιχλες ειχεΩραίος ο Τόλης...
Περιοχή??