Απ'το στόμα σου και στου Θεού το αυτί.Σημερα ειδαμε αρκετα τσιροπουλια πάντως...που κανονικα τα εβλεπες μεσα Οκτ και πισω...ισως εχουμε μελλον? Θα δειξει...
Απ'το στόμα σου και στου Θεού το αυτί.Σημερα ειδαμε αρκετα τσιροπουλια πάντως...που κανονικα τα εβλεπες μεσα Οκτ και πισω...ισως εχουμε μελλον? Θα δειξει...
Μακάρι αλλά δεν το βλέπω. Καλημέρα σας και καλό μήνα σε όλους.αν έχουν μείνει ακόμα πίσω τα πουλιά, τότε θα τα δουμε απο Τετάρτη, ιδιαίτερα Πέμπτη και Παρασκευή που όλη η Βορειοανατολική Ευρώπη και Ουκρανία έχει συνεχώς βοριάδες. αυτό το βόρειο ρεύμα καταλήγει στο Αιγαίο που φαίνεται να δέχεται και τον μεγαλύτερο όγκο πουλιών.
για γουρούνι είχες βγει?
Σ..ωραίος!!!!!
Η fabarm κενταει .Ωρωπός. Σήμερα πήγα κοντά με βαριά καρδιά φοβούμενος γιατί όποτε δεν πάω γίνεται τζερτζελες.Καθώς απολαμβανα το καφεδάκι μου και ρεμβαζα με καβαλάνε 2 μεγάλες από το δάσος πίσω μου μου φύγανε καφέδες και έριξα μια για εκφοβισμό,μεχρι να χαθούν μέτρησα πόσοι κυνηγοί ήταν σε περίμετρο 1 χιλιόμετρου.Καθως τα μάζευα να φύγω μιας και δεν είδα ούτε μία στον ορίζοντα και έχοντας πέσει καμία δεκαριά ντουφεκιες σε όλη την περιοχή,βλέπω μια από το πουθενά μεσουρανα και αριστερά μου,ρίχνω μια από αγανάκτηση περισσότερο γαρ δύο μέρες αντουφεκιστος και την βλέπω να κρεμάει περιστρέφοντας.Την μαδαω από περιέργεια για να δω αν την έχει πάρει κανα σκαγι σε ζωτικό σημείο και έκπληκτος βλέπω 3 σκάγια.View attachment 18102View attachment 18103
Περιοχή ;Παλικαρια εδω σημερα εκανε Μπασιμο......το 90% των πουλιων γερακοτσιχλες.....περνουσαν
μεσουρανα.....με τοκ φρενου καταφερα να κρατησω 2 + ενα κοτσυφα , μαλλον ντοπιαρη.
Το θετικο ειναι οτι ειδα αρκετα πουλια σε κοπαδακια 10 -15 -20 πουλιων.......![]()