Ξεκίνησαν οι αγκαλίτσες βλέπω....μπράβο σας παίδες για τη προσπάθεια πρωτα και για τη καρπωση μετα......
Ευτυχώς γιατί εκτός από τα σκουλήκια όταν θα ερχόταν η ζέστη θα πλήρωνε ένα σωρό λεφτά ρεύμα για το κλιματιστικόΑναλογα την ορεξη δε ξερω φιλε μου μια ειχε κανει δωκιμη ενας φιλος μια χαρα τα πηγενε αλλα που καθε μερα σκουλικια δε ταιζετε ρε συ καλυτερα βοδι να ειχε αχαχαχαχα μετα τη αφησε να φυγει την ειχε πιασει το ξυμερωμα στη παγωνια
Ακριβώς έτσι Γιώργο.... Η ομορφιά στα πρώτα μπασιματα είναι απεριγραπτη.... και εθιστική!Μπράβο Δημήτρη πολύ ωραίοι.
Αυτή η δυσκολία της φιλομένης οξιας είναι που με τραβάει κάθε χρόνο τέτοια εποχή να κυνηγάω την μπεκάτσα.
πωλη μου βιαζεσαιιιι χαλαρωσε λιγο γατακιιιΚάναμε τη βόλτα μας και σήμερα στην οξια αλλά ούτε την είδα ούτε την άκουσα.
Πολύ ξερα στο βουνό.
Την πλήρωσαν κάτι φάσσες που γυρνούσαν πάνω από το κεφάλι μας.View attachment 17623View attachment 17624View attachment 17625
Τι να κάνω ρε Σάκη αφού ο γιατρός είπε να παίρνω τα βουνά.πωλη μου βιαζεσαιιιι χαλαρωσε λιγο γατακιιι![]()
πεσμας παλι κανα τργουδακι με τα βουναΤι να κάνω ρε Σάκη αφού ο γιατρός είπε να παίρνω τα βουνά.
Κ εδώ τα ίδια.Θέλουμε μια βροχουλα επειγόντως.... γιατί αλλιώς θα μπαίνουν τα πουλιά δεν θα βρίσκουν να φάνε και το επόμενο βράδυ θα συνεχίζουν... ότι έγινε και προπερσι... δεν ξέρω για όλη την Ελλάδα όμως εδώ Μακεδονία θέλουμε βροχή...
Εμείς στο Μαίναλο είμαστε από λάσπη μια χαράΘέλουμε μια βροχουλα επειγόντως.... γιατί αλλιώς θα μπαίνουν τα πουλιά δεν θα βρίσκουν να φάνε και το επόμενο βράδυ θα συνεχίζουν... ότι έγινε και προπερσι... δεν ξέρω για όλη την Ελλάδα όμως εδώ Μακεδονία θέλουμε βροχή...
Δεν έχει ρίξει βροχές εκεί Κώστα ,συνέχεια για βροχές λέει ο καιρός δυτική Πελοπόννησο .Κ εδώ τα ίδια.
Ακόμη τίποτα Λευτέρη....τούτο το παλιοτηλέφωνο που έχω για την κυριακή μου δίχνει κάτι βροχές.....ο θεός κ η ψυχή του τη θα κάνει.Δεν έχει ρίξει βροχές εκεί Κώστα ,συνέχεια για βροχές λέει ο καιρός δυτική Πελοπόννησο .
Γιαννη και Κεφαλονια πεσαν καποια πουλακια..εδω σε μας ακομα δεν εχω δει κατι..απο βδομαδα αν ριξει και τα νερακια που ακουγοντε θα ξεκινησω το ψαξιμοΑρχίζουν και πληθαίνουν οι ενημερώσεις γνωστων μου για εμφανίσεις στο ξημέρωμα.
Σήμερα στο χωριό πέρασε μια και φίλος απο το Βορρά με πηρε τηλ να με ξυπνήσει οταν του πέρασε ενα ζευγαράκι.....
Ακόμη τίποτα Λευτέρη....τούτο το παλιοτηλέφωνο που έχω για την κυριακή μου δίχνει κάτι βροχές.....ο θεός κ η ψυχή του τη θα κάνει.
Αυτή μάλλον ξέμεινε από την εποχή των παγετώνων.View attachment 17583Σήμερα κατάλαβα γιατί βρίσκω στα μπεκατσομέρη που κυνηγάω φυσίγγια 38 και 40 γρμ!!! Επιασε το τσέρνομπιλ!