Μπράβο ρε παίχτες.!!!!!!!!!!Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα με το ζευγάρι μου είπαμε να κάνουμε το πρώτο κυνήγι στην βασίλισσα.... σταθήκαμε τυχεροί και το πρώτο πουλί της σεζόν μας ακολούθησε μετά από δύο σηκωματα...View attachment 17493
Μπράβο φίλε και στα τέρια της.Την καλησπέρα μου σε όλους. Μόνο ποιντερ.Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα με το ζευγάρι μου είπαμε να κάνουμε το πρώτο κυνήγι στην βασίλισσα.... σταθήκαμε τυχεροί και το πρώτο πουλί της σεζόν μας ακολούθησε μετά από δύο σηκωματα...View attachment 17493
Μπράβο σας, καλή αρχή!Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα με το ζευγάρι μου είπαμε να κάνουμε το πρώτο κυνήγι στην βασίλισσα.... σταθήκαμε τυχεροί και το πρώτο πουλί της σεζόν μας ακολούθησε μετά από δύο σηκωματα...View attachment 17493
Καλή αρχή, αλλά και συνέχεια παλικαρια!Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα με το ζευγάρι μου είπαμε να κάνουμε το πρώτο κυνήγι στην βασίλισσα.... σταθήκαμε τυχεροί και το πρώτο πουλί της σεζόν μας ακολούθησε μετά από δύο σηκωματα...View attachment 17493
Μια χαρα ζει με μια χουφτα γεοσκωλικες τη μεραΒαγγέλη και στα ταιρια της αλλά μη την κρατάς ζωντανή ρε φιλαράκι ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να ζήσει
Φιλικά και συναδελφικα καλά κυνηγια να έχεις
Εχουν αλλη χαρη τα μαλλιαρα στη φερμα..ειδικα κατι ξαπλωτες κατι τσαλιμακια τα κανουν να τα αγαπησεις..λιγο τον ασυμαζευτο να μην ειχαν και θα ταν τελειαπάντα τα σεττερ κάνουν την καλύτερη δουλειά. μπράβο Βασίλη. Καλή χρονιά.
Μίλτο ο ασυμάζευτος μπορεί να γίνει και πλεονέκτημα!!!! (είμαι σίγουρος ότι δεν σου λέω κάτι καινούριοΕχουν αλλη χαρη τα μαλλιαρα στη φερμα..ειδικα κατι ξαπλωτες κατι τσαλιμακια τα κανουν να τα αγαπησεις..λιγο τον ασυμαζευτο να μην ειχαν και θα ταν τελεια
Το ξερω αυτο οτι ειναι πλεονεκτημα απλα στα μερη που κυνηγαω εγω υπαρχουν πολλα κομματια που δεν μπορω να φτασω κοντα στο σκυλι ουτε για πλακα γι αυτο και αδικειται εδω..οχι οτι δεν προκειται να ξαναχω σεττερ αλλα προς το παρον δοκομαζω την τυχη μου με τα κουρτσχααρΜίλτο ο ασυμάζευτος μπορεί να γίνει και πλεονέκτημα!!!! (είμαι σίγουρος ότι δεν σου λέω κάτι καινούριο)
Μπράβο Δημήτρη πολύ ωραίοι.View attachment 17568
Ένα ζευγάρι, τουφεκισα κ στις δύο, πήρα κ τις δύο βρήκα μόνο την μια . Απο τα μυστήρια του κυνηγίου, λες και άνοιξε η γη. Ούτε μυρωδιά, μόνο πούπουλα.. Μάλλον θα έφυγε χαμηλωμενη όταν ο Βορας μου έφερνε την πρώτη.. Άλλα δύο πουλιά μονά σηκωσα, τέλεια μπλοκαρισμενα, όμως δεν μπόρεσα να πάρω καμία, πολύ το φύλλο στις οξιες...
Περιοχή φίλε μου ,βόρεια Ελλάδα ;View attachment 17568
Ένα ζευγάρι, τουφεκισα κ στις δύο, πήρα κ τις δύο βρήκα μόνο την μια . Απο τα μυστήρια του κυνηγίου, λες και άνοιξε η γη. Ούτε μυρωδιά, μόνο πούπουλα.. Μάλλον θα έφυγε χαμηλωμενη όταν ο Βορας μου έφερνε την πρώτη.. Άλλα δύο πουλιά μονά σηκωσα, τέλεια μπλοκαρισμενα, όμως δεν μπόρεσα να πάρω καμία, πολύ το φύλλο στις οξιες...
Αναλογα την ορεξη δε ξερω φιλε μου μια ειχε κανει δωκιμη ενας φιλος μια χαρα τα πηγενε αλλα που καθε μερα σκουλικια δε ταιζετε ρε συ καλυτερα βοδι να ειχε αχαχαχαχα μετα τη αφησε να φυγει την ειχε πιασει το ξυμερωμα στη παγωνιαΘα ζήσει μία στις πόσες;