Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα με το ζευγάρι μου είπαμε να κάνουμε το πρώτο κυνήγι στην βασίλισσα.... σταθήκαμε τυχεροί και το πρώτο πουλί της σεζόν μας ακολούθησε μετά από δύο σηκωματα...View attachment 17493
Μπράβο ρε παίχτες.!!!!!!!!!!
Καλή αρχή.

Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα με το ζευγάρι μου είπαμε να κάνουμε το πρώτο κυνήγι στην βασίλισσα.... σταθήκαμε τυχεροί και το πρώτο πουλί της σεζόν μας ακολούθησε μετά από δύο σηκωματα...View attachment 17493
Μπράβο φίλε και στα τέρια της.Την καλησπέρα μου σε όλους. Μόνο ποιντερ.

Κατι ακομη για αυτο το θηραμα.Οταν μπαινει η μπεκατσα,καθεται πανω
σε αγροτικους δρομους μεχρι να ξημερωσει και να πιασει καπου κοντα
για αρχη.Οταν μαθει τον τοπο πιανει σφιχτα μερη.Αυτε τις μερες μην την
ψαχνετε σε λογκομενα κλειστα μερη.Παρτε πλευρες πανω και κατω απο
χωματοδρομους για καλυτερα αποτελεσματα.Μετα κλασικα εικονογραφημενα
εκει που δεν πεφτει καρφιτσα.

Μπράβο σας, καλή αρχή!

Να βάλουμε και κάτι ζωντανό

Attachments​

• 20201017_143242.jpg
    20201017_143242.jpg
    172,2 KB · Προβολές: 80

Καλή αρχή, αλλά και συνέχεια παλικαρια! :)

Βαγγέλη και στα ταιρια της αλλά μη την κρατάς ζωντανή ρε φιλαράκι ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να ζήσει
Φιλικά και συναδελφικα καλά κυνηγια να έχεις
Μια χαρα ζει με μια χουφτα γεοσκωλικες τη μερα

πάντα τα σεττερ κάνουν την καλύτερη δουλειά. μπράβο Βασίλη. Καλή χρονιά.
Εχουν αλλη χαρη τα μαλλιαρα στη φερμα..ειδικα κατι ξαπλωτες κατι τσαλιμακια τα κανουν να τα αγαπησεις..λιγο τον ασυμαζευτο να μην ειχαν και θα ταν τελεια

Εχουν αλλη χαρη τα μαλλιαρα στη φερμα..ειδικα κατι ξαπλωτες κατι τσαλιμακια τα κανουν να τα αγαπησεις..λιγο τον ασυμαζευτο να μην ειχαν και θα ταν τελεια
Μίλτο ο ασυμάζευτος μπορεί να γίνει και πλεονέκτημα!!!! (είμαι σίγουρος ότι δεν σου λέω κάτι καινούριο ;))

Μίλτο ο ασυμάζευτος μπορεί να γίνει και πλεονέκτημα!!!! (είμαι σίγουρος ότι δεν σου λέω κάτι καινούριο ;))
Το ξερω αυτο οτι ειναι πλεονεκτημα απλα στα μερη που κυνηγαω εγω υπαρχουν πολλα κομματια που δεν μπορω να φτασω κοντα στο σκυλι ουτε για πλακα γι αυτο και αδικειται εδω..οχι οτι δεν προκειται να ξαναχω σεττερ αλλα προς το παρον δοκομαζω την τυχη μου με τα κουρτσχααρ

Το πρώτο μπασιμο έγινε σήμερα, σηκωσα 3 πουλιά που όμως οι συγκυριες τα άφησαν χωρίς καν τουφεκια.... Λίγο ο σκύλος που είχα μαζί μου(άπειρος) , λίγο η λάθος μεριά..... Αν είχα τον Βόρα μου(είχε ρεπό ξεκούρασης), θα είχα ρίξει σίγουρα σε όλες.... Αύριο μαζί του......!

20201020_100139.jpg
Ένα ζευγάρι, τουφεκισα κ στις δύο, πήρα κ τις δύο βρήκα μόνο την μια . Απο τα μυστήρια του κυνηγίου, λες και άνοιξε η γη. Ούτε μυρωδιά, μόνο πούπουλα.. Μάλλον θα έφυγε χαμηλωμενη όταν ο Βορας μου έφερνε την πρώτη.. Άλλα δύο πουλιά μονά σηκωσα, τέλεια μπλοκαρισμενα, όμως δεν μπόρεσα να πάρω καμία, πολύ το φύλλο στις οξιες...

View attachment 17568
Ένα ζευγάρι, τουφεκισα κ στις δύο, πήρα κ τις δύο βρήκα μόνο την μια . Απο τα μυστήρια του κυνηγίου, λες και άνοιξε η γη. Ούτε μυρωδιά, μόνο πούπουλα.. Μάλλον θα έφυγε χαμηλωμενη όταν ο Βορας μου έφερνε την πρώτη.. Άλλα δύο πουλιά μονά σηκωσα, τέλεια μπλοκαρισμενα, όμως δεν μπόρεσα να πάρω καμία, πολύ το φύλλο στις οξιες...
Μπράβο Δημήτρη πολύ ωραίοι.
Αυτή η δυσκολία της φιλομένης οξιας είναι που με τραβάει κάθε χρόνο τέτοια εποχή να κυνηγάω την μπεκάτσα.

View attachment 17568
Περιοχή φίλε μου ,βόρεια Ελλάδα ;

Θα ζήσει μία στις πόσες;
Αναλογα την ορεξη δε ξερω φιλε μου μια ειχε κανει δωκιμη ενας φιλος μια χαρα τα πηγενε αλλα που καθε μερα σκουλικια δε ταιζετε ρε συ καλυτερα βοδι να ειχε αχαχαχαχα μετα τη αφησε να φυγει την ειχε πιασει το ξυμερωμα στη παγωνια

Status
Not open for further replies.
Back