Επιβλαβή Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ωραίος Γιάννη! Ζηλεύω το δικαννάκι .... .love.
Καλά τα Gm3 Special ;;;
Σε κόκκινο κάλυκα τα βγάζει τώρα ??? Παλιά τα έβγαζε σε πράσινο !!!
View attachment 16431
;):cool:
Καλησπέρα Σταύρο.
Το εχω ξαναγράψει, αυρο το φυσηγγάκι ειναι φωτιά. Πέρυσι το Φλεβάρη το αγάπησα.
Αυρα τα αγόρασα πέρυσι και ειναι σε κόκκινο κάλυκα Σταύρο.

Πήγα σήμερα σε ένα μέρος που πήγαινα στην καραντίνα και είχα δει πολλά τρυγόνια και φασσες.

Σήμερα Όχι μόνο δεν είδα κοντά αλλά ούτε καν στον ορίζοντα.

Σε κάποια φάση που έκατσα να πάρω μια ανάσα πέρασε από πάνω μου μια κουρούνα πολύ ψηλά και αδειασα το δικαννο.

Φάνηκε να μην την πέτυχα.

Ξαναγεμιζω αλλά Όστοσο ήταν εκτός βολής.

Οπότε την παρακολουθώ να κάνει τρεις μεγάλους κύκλους και ξαφνικά να πέφτει.

Ήταν νεκρή όταν έφτασε στο έδαφος Αφού δεν κούνησε ξανά.
Είναι αυτό το μαύρο εκεί που δείχνω με το βέλος.
View attachment 16290
Στελιο αυτο μου φενετε για κορακι

Οκ καλα το κανες παντος το καλυτερο γκουπ κανει οταν πευτει
Μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα.

Είχε παρά πολλές κουρτίνες εκεί άλλες φορές.

Άμα τις πετυχημένα και τώρα θα τις θεριζα.

Αλλά είδα μόνο μια εντός βολής.

Πήγα στο καρτερακι φωτιά με το μονοκαννο εικοσαρακι, έτσι να ρίξω λίγες τουφεκιές να τις ευχαριστηθω.
Έριξα εφτά φυσίγγια, δύο κάτω, δύο σκαγιασμενες που έφυγαν σκουζοντας και πιστεύω θα ψοφήσουν και τρία κλαμπανισματα!
Οπλακι investarm magnum full choke και φυσιγγακι Ρουμελιώτη 24γρ νο9 ρελι με χαρτάκι.
Μία πατσαβούρα στα 32 μέτρα περίπου την φχαριστηθηκα!!!

Πήγα στο καρτερακι φωτιά με το μονοκαννο εικοσαρακι, έτσι να ρίξω λίγες τουφεκιές να τις ευχαριστηθω.
Έριξα εφτά φυσίγγια, δύο κάτω, δύο σκαγιασμενες που έφυγαν σκουζοντας και πιστεύω θα ψοφήσουν και τρία κλαμπανισματα!
Οπλακι investarm magnum full choke και φυσιγγακι Ρουμελιώτη 24γρ νο9 ρελι με χαρτάκι.
Μία πατσαβούρα στα 32 μέτρα περίπου την φχαριστηθηκα!!!
Μπραβο φιλαρακι .
Πολύ φορτωμένα δεν είναι?
Το ιδανικό.

Αυτό έγραφα.... Μπάσιμο κουρτίνας δεν έχω ξανακούσει... Άμα γίνει γνωστό,βλέπω να γεμίζουν τα βουνά γυναίκες και ποιός μας σώζει .sarcastic.
Να τρέξετε και οι εργένηδες!!!!
Να κάνετε την προίκα σας .big smile.
Η κρίση έχει και ευκαιρίες!!!

Ειπα σημερα να πα να ξεπαστρεψω κανα επιβλαβες το απογευμα σε ωραια μερια προς την κουρνια τους ειδα καμια 30αρια πουλια αλλα σε απαγορευτικο υψος για τουφεκια 1 μονο δεν με πηρε χαμπαρι που ημουν κρυμμενος και βγηκε μπροστα μου στα 20 μετρα και εφαγε μια γεματη τουφεκια και κατεριφθη!

Καλημέρα παλικάρια έξοδο για κάνα τρυγονακι μετά από ένα δεκαήμερο αποχής δεν είδα ούτε φτερό αλλά την ώρα που πήγαινα στο καρτέρι μου είδα δύο αλεπούδες και πρόλαβα έριξα στην μια.....οπότε -1 κυρά Μάρω!!!!
View attachment 15593
Τη γαζωσε η μπενελα.

Ειπα σημερα να πα να ξεπαστρεψω κανα επιβλαβες το απογευμα σε ωραια μερια προς την κουρνια τους ειδα καμια 30αρια πουλια αλλα σε απαγορευτικο υψος για τουφεκια 1 μονο δεν με πηρε χαμπαρι που ημουν κρυμμενος και βγηκε μπροστα μου στα 20 μετρα και εφαγε μια γεματη τουφεκια και κατεριφθη!

Status
Not open for further replies.
Back