Να του τα πεις, όχι εμένα, εγώ έχω την μηχανή,και τα δικά μου τα γράφω με μαρκαδόροΜπραβο ρε ειστε μερακληδες κ οι δυο...ενα πλαγιοκαννο σας λειπει να τα ταιριαξετε γαντι....
Εχω αδικο???Ασχετως που μονος μου τα λεω κ μονος μου τα ακουω....![]()
Εγώ θα έρθω για κανένα τσιπουρακι.......Έλα εδώ,και ότι θες
Την ίδια κουβέντα του είπα του Άρη.Κουκλια ειναι να λυπασαι να τα ριξεις!
Για κάτσε ρε φιλαράκι.....δν σου κάνει το S/P που πήρα δηλαδή;;;Μπραβο ρε ειστε μερακληδες κ οι δυο...ενα πλαγιοκαννο σας λειπει να τα ταιριαξετε γαντι....
Εχω αδικο???Ασχετως που μονος μου τα λεω κ μονος μου τα ακουω....![]()
Σάββατο 21:00 να έχεις πιάσει τραπέζι...2 βήματα είμαι.Εγώ θα έρθω για κανένα τσιπουρακι.......![]()
Τι να μάς επιφύλαξη. ..400+ τα κρούσματα σήμερα, 40άρια από μεθαύριο. Καλησπέρα....Επιτέλους Οκτώβρης !
Καλημέρα ,καλό μήνα και να δούμε τι μας επιφυλάσσει .
Περίμενε λίγο ακόμα...Καλησπέρα. ..έχω αρχίσει και δεν κοιμάμαι πια τα βράδια δεν με χωράει το κρεβάτι, μήπως με πιάνει το ένστικτό τις μετανάστευσης.![]()
Εάν δεν εργάζομαι κάτι μπορεί να γίνει!Σάββατο 21:00 να έχεις πιάσει τραπέζι...2 βήματα είμαι.![]()
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ: Μην πάρεις φόρα με τα τσίπουρα, γιατί τν άλλον πρόπερσυ τν έκανα κι έκανε εμ......ό με το τσίπουρο...Εάν δεν εργάζομαι κάτι μπορεί να γίνει!![]()
Ναι αμέ, γιατί όχι;;;Εγώ θα έρθω για κανένα τσιπουρακι.......![]()
Φημίζομαι για τον αυτοέλεγχο μου.........ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ: Μην πάρεις φόρα με τα τσίπουρα, γιατί τν άλλον πρόπερσυ τν έκανα κι έκανε εμ......ό με το τσίπουρο...και εμφιαλομένο κιόλας...όχι κανά καυλέα.