Σωστά τα λες

Σωστά τα λες
Μας βλέπω όλους διπλοκαρτερο.Ο ένας με όπλο και ο άλλος με μυγοσκοτωστραΚαλημέρα σας.
Κατι πήρε το αυτί μου για μπάσιμο του Οκτώβρη με ψηλές θερμοκρασίες. Αν γινει παλι το περσινό θα τον πιούμε κανονικά και πάλι.
Και ένας τρίτος να ψεκάζει ανά δεκάλεπτο autanΜας βλέπω όλους διπλοκαρτερο.Ο ένας με όπλο και ο άλλος με μυγοσκοτωστρα![]()
Μας βλέπω όλους διπλοκαρτερο.Ο ένας με όπλο και ο άλλος με μυγοσκοτωστρα![]()
Και αν βρεθεί και ένα μπουκαλάκι από το κουνουπελαιο που είχαμε στον στρατό το κρατάμε καβατζα να ψεκασουμε όποιον πάει να μάς χωθεί μπροστά στο καρτέρι και παίρνουμε γρήγορα τηλέφωνο το κέντρο δηλητηριάσεωνΚαι ένας τρίτος να ψεκάζει ανά δεκάλεπτο autan![]()
Τώρα δεν χρειάζεται τίποτα ! πιάνει το βήξιμο...Και αν βρεθεί και ένα μπουκαλάκι από το κουνουπελαιο που είχαμε στον στρατό το κρατάμε καβατζα να ψεκασουμε όποιον πάει να μάς χωθεί μπροστά στο καρτέρι και παίρνουμε γρήγορα τηλέφωνο το κέντρο δηλητηριάσεων
Ρίξε ένα φτερνισμα και καλά,να αλλάξει νομό όχι καρτέρι..Τώρα δεν χρειάζεται τίποτα ! πιάνει το βήξιμο...![]()
αδερφέ αν του ρίξεις από αυτό του στρατού και είναι και πολυκαιρινό δεν θα χρειαστεί το κέντρο δηλητηριάσεων, θα μεταλλαχτεί με προβοσκίδες, πλοκάμια και φτερά, σαν εξώγαμο ελέφαντα με κολεόπτερο θα μοιάζει...Και αν βρεθεί και ένα μπουκαλάκι από το κουνουπελαιο που είχαμε στον στρατό το κρατάμε καβατζα να ψεκασουμε όποιον πάει να μάς χωθεί μπροστά στο καρτέρι και παίρνουμε γρήγορα τηλέφωνο το κέντρο δηλητηριάσεων
Σαν να βγαίνει από τις φώτο με την μαύρη τρύπα του @Kostas ContraDosi δηλαδή.αδερφέ αν του ρίξεις από αυτό του στρατού και είναι και πολυκαιρινό δεν θα χρειαστεί το κέντρο δηλητηριάσεων, θα μεταλλαχτεί με προβοσκίδες, πλοκάμια και φτερά, σαν εξώγαμο ελέφαντα με κολεόπτερο θα μοιάζει...
Με αυτα που λες,σε βλεπω να παιρνεις πτυχιο στην κλιμακτηριο...Σαν να βγαίνει από τις φώτο με την μαύρη τρύπα του @Kostas ContraDosi δηλαδή.
Ποιος νικησε?Καλησπέρα σας....άργησα λίγο το ξέρω...αλλά τσακωνόμουν με κάτι Amstel στο μαγαζί του φίλου μου του @Aris ...
![]()
Αααααα εδώ είσαι τώρα;;;;και έμεινα μόνος μουΚαλησπέρα σας....άργησα λίγο το ξέρω...αλλά τσακωνόμουν με κάτι Amstel στο μαγαζί του φίλου μου του @Aris ...
![]()