Λείπουν σχεδόν όλα τα καψύλια που χρησιμοποιώ. Αναρωτιέμαι αν το 2007 που γράφτηκε το άρθρο, υπήρχαν αυτά τα καψούλια;
Πηθανον ιδιογομοση.τετιος καληκας με αστερι δεν εχω δει εμπορικο.μονο ρελιαστοView attachment 16268View attachment 16269View attachment 16270
Ξέρει κάποιος τι φυσίγγι είναι αυτό; Nobel, ρελιαστο,οχταρι σε κάλυκα Fiocchi.το βρήκα στον κυνηγότοπο... το είχαν ρίξει πρώτο σε λαγό τη προηγούμενη Τετάρτη με 2 biturbo για δεύτερο και τρίτο...
Το σκέφτηκα γιατί οι κάλυκες από τα biturbo ήταν σαν να τους είχε φάει ποντικός...Πηθανον ιδιογομοση.τετιος καληκας με αστερι δεν εχω δει εμπορικο.μονο ρελιαστο
Ριχτη....Νομπελ60 εμπορικο παλιο ρελιαστο.θες και δοση????
Εχω και γω κατι τετοια Στρατο σε 3αρια..τα χε ο πατερας μου για λαγο και ηταν φωτια..πληροφοριες δεν θυμαμαι να σου πωView attachment 16268View attachment 16269View attachment 16270
Ξέρει κάποιος τι φυσίγγι είναι αυτό; Nobel, ρελιαστο,οχταρι σε κάλυκα Fiocchi.το βρήκα στον κυνηγότοπο... το είχαν ρίξει πρώτο σε λαγό τη προηγούμενη Τετάρτη με 2 biturbo για δεύτερο και τρίτο...
Παντως αυτός που το ρίξε λαγό δεν έφαγε...τον έβλεπε ο πατέρας μου από μακριά...Εχω και γω κατι τετοια Στρατο σε 3αρια..τα χε ο πατερας μου για λαγο και ηταν φωτια..πληροφοριες δεν θυμαμαι να σου πω
Ε λογικο..αν ηταν απο την εποχη που παραγονταν το φυσιγγι λογικο το βρισκω το κλαμπανισμαΠαντως αυτός που το ρίξε λαγό δεν έφαγε...τον έβλεπε ο πατέρας μου από μακριά...
Παλιος γερος στραβος θατανεΠαντως αυτός που το ρίξε λαγό δεν έφαγε...τον έβλεπε ο πατέρας μου από μακριά...
Σε αστερη????Εχω και γω κατι τετοια Στρατο σε 3αρια..τα χε ο πατερας μου για λαγο και ηταν φωτια..πληροφοριες δεν θυμαμαι να σου πω
Δεν μπορει...Δεν θα του ερχοτανε καλα το κοντακι μαλλονΠαντως αυτός που το ρίξε λαγό δεν έφαγε...τον έβλεπε ο πατέρας μου από μακριά...
Για ολα εισαι μωρε μουτζαχεντιν..να σου πω τωρα και τ αλλο..την sipe την καιμε που την καιμε την αλοιφουμε μερεντα στο ψωμι την βαζουμε στη σαλατα πως θα γινει να την κανω και ενα ωραιο ντουμανι στον gt..ξερεις εσυΝομπελ 60.686 η 6.45 1.80χ32 χαρτακι μαλινο φελο μαλινο χαρτακι.ρελιαστο στα 60 σε 65 καληκα.σε αστερη 1.70χ32 αστερι στα 56 σε 67ρη καλικα
Οχι ρελιαστο ηταν κοκκινο καλυκαΣε αστερη????