Μπράβο Τόλη!
Καλό φυσίγγι το speed.
Μπράβο Τόλη!
Από τα κορίτσια πέρασες το πρωί?View attachment 15741
Σήμερα από τις 06:45 ως τις 8:30....το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ!!
Τα μαζέψαμε κ φύγαμε....
Αρκετοί οι κυνηγοί, αλλά πολύ ελάχιστες οι τουφεκιές και μετρημένες στα δάχτυλα...
@outlander ησύχασες τώρα.....;;;....και που πήγα τη έγινε;;;;
View attachment 15742
View attachment 15743View attachment 15744
Το γάντι είναι για να μην χαλάσουν τα λουστρα?Λοιπόν...Μόλις επέστρεψα από το καρτέρι μου.
Πέρασε ένα τρυγονι και το πήρα.
Άρα 100% επιτυχία.
Χαχαχα
Λοιπόν καθόμουν όπως φαίνετε στη φωτο και το πουλί τουφεκιστηκε την ώρα που περνούσε πίσω απ το αλμυρικι που δείχνει η δεύτερη φωτο.
Το πουλί έπεσε μέσα στο αμπέλι(ίσα που φαίνεται στη φωτο το αμπελι) με τη δεύτερη τουφεκια.
Με την πάνω καννη με τσοκ 3* και φυσιγγι ναβαρο νούμερο δέκα.
Γυρίζοντας μέτρησα 70 κανονικά βήματα από το σημείο που πήρα το τρυγονι.
Το οποιο δεν έπεσε πολύ μακρύτερα από κει που τουφεκιστηκε διότι πετούσε βολίδα μεν αλλά πολύ χαμηλά δε...
View attachment 15753View attachment 15754
Το γάντι είναι για τρεις λόγους που θα αναφέρω από τον πιο σοβαρό μέχρι τον λιγότερο σοβαρό.Το γάντι είναι για να μην χαλάσουν τα λουστρα?
50% επιτυχία! (με τη δεύτερη το πήρεςΛοιπόν...Μόλις επέστρεψα από το καρτέρι μου.
Πέρασε ένα τρυγονι και το πήρα.
Άρα 100% επιτυχία.
Χαχαχα
Λοιπόν καθόμουν όπως φαίνετε στη φωτο και το πουλί τουφεκιστηκε την ώρα που περνούσε πίσω απ το αλμυρικι που δείχνει η δεύτερη φωτο.
Το πουλί έπεσε μέσα στο αμπέλι(ίσα που φαίνεται στη φωτο το αμπελι) με τη δεύτερη τουφεκια.
Με την πάνω καννη με τσοκ 3* και φυσιγγι ναβαρο νούμερο δέκα.
Γυρίζοντας μέτρησα 70 κανονικά βήματα από το σημείο που πήρα το τρυγονι.
Το οποιο δεν έπεσε πολύ μακρύτερα από κει που τουφεκιστηκε διότι πετούσε βολίδα μεν αλλά πολύ χαμηλά δε...
View attachment 15753View attachment 15754
Φορούσα επίσης και καπέλο και γυαλιά ηλίου που και αυτά πολλοί συνάδελφοι τα θεωρούν περιττά.Το γάντι είναι για τρεις λόγους που θα αναφέρω από τον πιο σοβαρό μέχρι τον λιγότερο σοβαρό.
Πρώτον για την υπέροχη αίσθηση που μου δίνουν σε σχέση με τα γυμνά και ιδρωμένα χέρια.
Δεύτερον για να μην πηγαίνει ο ιδρώτας στο όπλο και τρίτον για να πουλάω μούρη.
Χαχαχα
50% επιτυχία είναι αν το πεις από άποψη τουφεκισματος.50% επιτυχία! (με τη δεύτερη το πήρες)
έχει άλλα τέτοια νεράκια η περιοχή;
Πιστεύω χιουμοριστικό ήταν το σχόλιο.Στέλιο κι εγώ γαντακιας είμαι, μην ακούς τπτ. Ωραίος και όντως φαίνεται μακρινή τουφεκια.