Ωραιος...Βγείκα μια βόλτα τώρα το πρωί σε θερισμένο παρέα με τν ξάδελφο.
Το τρυγονάκι ξανά ήρθε αλλά αυτή τη φορά παρέα με 2 δεκαοκτούρες.....έπεσαν κ βόσκησαν στην απέναντι πλευρά κ έφυγαν από κει που'ρθαν....
Έπειτα ακολούθησε σκοπευτήριο στα επιβλαβή....![]()
![]()
View attachment 15459
εγω λεω αυριο να σταματησης στον κομβο,να παρεις ενα καφεδακι και να πας για καμμια σαβαλια.Βγείκα μια βόλτα τώρα το πρωί σε θερισμένο παρέα με τν ξάδελφο.
Το τρυγονάκι ξανά ήρθε αλλά αυτή τη φορά παρέα με 2 δεκαοκτούρες.....έπεσαν κ βόσκησαν στην απέναντι πλευρά κ έφυγαν από κει που'ρθαν....
![]()
View attachment 15459
Γεια σου ρε Κωστη ζημιαρη!!Βγείκα μια βόλτα τώρα το πρωί σε θερισμένο παρέα με τν ξάδελφο.
![]()
View attachment 15459
Βλέπω τν ξέρεις κ τνεγω λεω αυριο να σταματησης στον κομβο,να παρεις ενα καφεδακι και να πας για καμμια σαβαλια.
Οπως λεμε,disco tsoutsouni ενα πραμα δηλαδη?Combos Coffe.....
.....ή bar berdema.....Οπως λεμε,disco tsoutsouni ενα πραμα δηλαδη?
Καταλαβα...Μαζευεις setup απο ανατολικο block.....ή bar berdema.....![]()
Oλα εχουν το ρολο τους στη φυση εμεις πιο ρολο βαραμε αραγε????Οι άρπαγες όπως συνήθως αναφέρεται κ όχι επιβλαβη (κανένα είδος δεν επιφέρει βλάβη στο οικοσυστημα αρκεί να μην είναι ξενικο) εξαιτίας της ζημιαρικης συμπεριφοράς τους, του αυξημενου πληθυσμού και της όψης τους, δημιουργουν ίσως μια αντιπαθεια, ένα "μίσος". Η ταπεινή μου γνώμη· αξίζουν και αυτά τον σεβασμό μας.
Τολη μην τρως βαρια τα μεσημερια,κανει ζεστη ακομα....Oλα εχουν το ρολο τους στη φυση εμεις πιο ρολο βαραμε αραγε????
Μουσακα ποποποποποΤολη μην τρως βαρια τα μεσημερια,κανει ζεστη ακομα....
Το εχω ξαναπει οτι σκοπος του κυνηγου δεν ειναι να αφανισει-εξαφανισει τον πληθυσμο απο καθε ειδος επιβλαβη (αλοιμονο αν θα συνεβενε κατι τετοιο....)Οι άρπαγες όπως συνήθως αναφέρεται κ όχι επιβλαβη (κανένα είδος δεν επιφέρει βλάβη στο οικοσυστημα αρκεί να μην είναι ξενικο) εξαιτίας της ζημιαρικης συμπεριφοράς τους, του αυξημενου πληθυσμού και της όψης τους, δημιουργουν ίσως μια αντιπαθεια, ένα "μίσος". Η ταπεινή μου γνώμη· αξίζουν και αυτά τον σεβασμό μας.
Ακριβως.....Oλα εχουν το ρολο τους στη φυση
Δεν είπα κάτι διαφορετικό..Το εχω ξαναπει οτι σκοπος του κυνηγου δεν ειναι να αφανισει-εξαφανισει τον πληθυσμο απο καθε ειδος επιβλαβη (αλοιμονο αν θα συνεβενε κατι τετοιο....)
Σε μερη που υπαρχει μεγαλος πληθυσμος καλο ειναι να γινεται μια (σωστη) διαχειρηση ετσι ωστε να καταφερουν να επιβιωσουν κ καποια αλλα θηραματα(κ οχι μονο..) που βρισκονται σε αυτο τον τοπο σε μικροτερο πλυθησμο...
Ακριβως.....
Έχει δίκιο ο συνάδελφος δεν ειναι ωραία εικόνα να διαβάζει κάποιος προσβλητικά σχόλια για ένα θήραμα και ας είναι επιβλαβές.Ο σεβασμός που ανέφερα έχει να κάνει με τις περιγραφές και όχι με την Θήρα... Και εγώ τουφεκαω κουρουνες..