Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
εσενα ειναιαποτελεσμα εβδομαδιεο, και μενα ολης της χρονιας.

ουτε στην οξυα, ουτε καν μεσα στον νεστο δεν εχει πουλια.

Τώρα Γιάννη μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε τον χειμώνα με χιόνια στα Βαλκάνια κλπ κλπ ...

Γυρω στα Χριστουγεννα δειχνουν τα μοντελα. Θα εχει ενδοιαμεσα ενα διημερο φωτια (ψυχρη εισβολη χωρις χιονια) τελη Νοεμβρη

Γυρω στα Χριστουγεννα δειχνουν τα μοντελα. Θα εχει ενδοιαμεσα ενα διημερο φωτια (ψυχρη εισβολη χωρις χιονια) τελη Νοεμβρη

Πιασ το αυγό και κούρεψτο......

images.jpg

Σήμερα κατά της 08:30, αφού πήγα τις μικρές σχολείο και παιδικό, έκανα μια βόλτα στο μέρος που είδα τα κοπαδάκια φάσσες την Κυριακή.
Απογοήτευση όμως, μέχρι της 12:00 που έφυγα για να μαζέψω τα παιδιά, μια 3άδα πουλιά είδα ψηλά, που ποιός ξέρει από που ερχόταν και πουν πήγαιναν, παρόλο που περπάτησα αρκετά και άλλαξα 3 καρτέρια...
Ακόμα και το αγαπημένο μου κοπάδι πρόβατα.love., που έκαναν παγάνα παρακάτω, σήμερα δεν σήκωσαν τίποτα..sarcastic.
Τείνω να πιστέψω ότι τα πουλιά που είδα την Κυριακή ήταν όψιμο μπάσιματάκι...
Στο τέλος γυρνώντας στο αυτοκίνητο περνάνε 2 κοτσυφοί από πάνω μου, ντουφεκίζω τον 1ο και τον ξεπουπούλιαζω (έμεινα λίγο πίσω στην ντουφεκιά), ντουφεκίζω τον 2ο, τον μαζεύει η ντουφεκιά και πάει και σκάλωνει σε μια ψηλή πουρναριά, που όσο και να κουνούσα δεν έπεφτε, αναγκάστηκά να κάνω το ''τζόβενο''.buy buy. και να ανεβώ στην κορφή για να τον ξεσκαλώσω.sarcastic., παρακάτω πήρα και έναν ''κερομύτη'' και τους έκανα 2, τουλάχιστον δεν γυρίσαμε άκαπνοι...
Γυρνούσε και ένας με 2 σκυλιά εκεί γύρω για καμιά μπεκάτσα, άλλα μέχρι που έφυγα δεν άκουσα να κάνει ντουφεκιά...
Αν και δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξος, αρχίζω να μην περιμένω και πολλά από αυτή την κυν. χρονιά:(

Καλησπερα παιδια,σημερα βγηκα μια βολτα για φασσες στο βουνο,ηξερα απο περσι ενα μερος με πολλες βελανιδιες,οντως ειχε λιγα πουλια,ντουφεκισα 2,κρατησα το ενα.
Λιγο πριν φυγω,εμφανιστηκαν κυριαρινες,οποτε τις τιμησα δεοντως!
Οριστε και οι φωτο απο τα σημερινα θηραματα,βιντεακια θα ανεβασω αργοτερα,θελουν χρονο για να ανεβουν στο youtube.

Να και τα βιντεο....
click image upload

Last edited:
Καλησπερα παιδια,σημερα βγηκα μια βολτα για φασσες στο βουνο,ηξερα απο περσι ενα μερος με πολλες βελανιδιες,οντως ειχε λιγα πουλια,ντουφεκισα 2,κρατησα το ενα.
Λιγο πριν φυγω,εμφανιστηκαν κυριαρινες,οποτε τις τιμησα δεοντως!
Οριστε και οι φωτο απο τα σημερινα θηραματα,βιντεακια θα ανεβασω αργοτερα,θελουν χρονο για να ανεβουν στο youtube.

click image upload
Ωραίος!!!
Αντε να τις δούμε και στο ''ζωντανό''

Βαγγέλη η ομίχλη είναι ή ο ήλιος και φαίνεται λίγο θολά το βίντεο?
Θολωσε η αδιαβροχη θηκη της καμερας,απ'εξω φυσικα και μεχρι να το παρω χαμπαρι να την σκουπισω ηταν ηδη αργα!
Ο καιρος παιδια ειναι πολυ μαλακος,να φανταστειτε το υψομετρο που κυνηγαω ειναι περιπου 500μ και το πρωι που ανεβαινω εχει 8-9 βαθμους.
Με ενα φλις και ενα κοντομανικο ειμαι υπερκαλυμμενος με το θεμα κρυου!
Οσο για την πρωτη φασσα,ριχνω κατι μπινελικια που μου καβαλησε ο αορτηρας πανω στην καννη και δεν μπορουσα να σημαδεψω,να με συγχωρατε...

Status
Not open for further replies.
Back