Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θα παρεις βελανιδοχαρτο 0,5 χιλιοστα.....και μια σγρομπια θα κοψεις χαρτακια cal 20....ετσι θα ρυθμιζεις και
την μικρη διαφορα στην ογκομετρια σου....0,5 χαρτακι θελει ο v- zero..... kαι μετα και τα δυο ( και ο gt )
ρελιασμα στα 57,7....τελικο υψος. ;)
Ευχαριστώ Νικόλα.
Θα το δοκιμάσω κ αυτό!!!

Ναι Ταξιάρχη κλείνω με 2 στάδια
"χάραξη-ρέλι" με τη ρελιάστρα του Λανάρα!!
Εντάξει Κώστα.Απλα ρώτησα να δοκίμαζες και 24 jiovani αν σου βγαίνει η ογκωμετρια βέβαια.Επειδή εγώ κλείνω πεντασταδιακα και μου βγαίνει.Παντως η κατανομές είναι super.

Εντάξει Κώστα.Απλα ρώτησα να δοκίμαζες και 24 jiovani αν σου βγαίνει η ογκωμετρια βέβαια.Επειδή εγώ κλείνω πεντασταδιακα και μου βγαίνει.Παντως η κατανομές είναι super.
Σε ευχαριστώ Ταξιάρχη!! :)

Σωστά.!! Με τν GT δν έχω λακούβα....με το v-zero έχω λακούβα ελάχιστη όμως η οποία απ'ότι είδα δν επιρέασε θα έλεγα κ τόσο την κατανομή.
Καλό βέβαια είναι να μην υπάρχει ΚΑΝ η λακούβα....και θα τη βρω την άκρη...:)
1,57 χ 30,3.well done.

Παιδιά 2 ερωτήσεις
1. Μπορούμε να βρούμε σκάγια βολφραμίου (tungsten) ελλάδα και σε ποιόν? Μέγεθος 6-7.
2. Αναλαμβάνει κανένα μαγαζί να γεμίσει δική μου γόμωση για 500-1000 φυσίγγια.
Αυτά τα ολίγα για αρχή.

και λίγο χημεία

Μια δοκιμή που είχα κάνει και δοκιμάζοντας στησίματα...
12/65.4 616 mb32 1.70x31 με μάλλινη και στρογγυλό ρελι.
35 μέτρα με 3* 18,2
Το σκέφτομαι για τρυγονακια και να μην πάει το κλαμπανι γονα.... @Alex37 .... .sarcastic.

Τα σκάγια είναι ανάμεσα σε 7~7.5 (12/gr) κάπου είχαν μείνει του πατέρα μου.
Το cx20001,70x32 δοκίμασε είναι η γόμωση του B&P GIGANTE σε 65χιλιοστα κάλυκα! Και σε 67αρι κάλυκα με μάλλινη δοκίμασε cx 20001,75x33!

Άλλη μια ερώτηση... για στρογγυλό ρελι πιο είναι το κατάλληλο ύψος κάλυκα, αυξάνοντας το βάρος της γόμωσης ανεβαίνουμε και ύψος;;;

Το υψος του καλυκα ειναι αναλογο με την γομωση και την πυριτιδα Αρη καθως και το στησιμο του φυσιγγιου
φιλε!! :)

Για την βυσματωση με μάλλινη καλύτερα πλαστικός εμφρακτηρας (κουβετ) ή χαρτάκι μετά τη πυρίτιδα;
Στους συγχρωνους καλυκες παντα κουβετ στους χαρτινους το χαρτακι
Άλλη μια ερώτηση... για στρογγυλό ρελι πιο είναι το κατάλληλο ύψος κάλυκα, αυξάνοντας το βάρος της γόμωσης ανεβαίνουμε και ύψος;;;
Οχι απαραιτητα απλα θα πρεπει να εξασφαλισεις το απαραιτητο αμορτισερ για την γομωση..σε εναν 65αρη δυσκολα γεμιζεις 38 γραμμαρια ας πουμε επειδη δεν θα εχεις τοσο πολυ αμορτισερ για να εξασφαλισεις χαμηλα μπαρ εκει πας σε 70αρη

Το υψος του καλυκα ειναι αναλογο με την γομωση και την πυριτιδα Αρη καθως και το στησιμο του φυσιγγιου
φιλε!! :)
Στους συγχρωνους καλυκες παντα κουβετ στους χαρτινους το χαρτακι

Οχι απαραιτητα απλα θα πρεπει να εξασφαλισεις το απαραιτητο αμορτισερ για την γομωση..σε εναν 65αρη δυσκολα γεμιζεις 38 γραμμαρια ας πουμε επειδη δεν θα εχεις τοσο πολυ αμορτισερ για να εξασφαλισεις χαμηλα μπαρ εκει πας σε 70αρη
Για αυτο ρωτάω, γιατί ας πούμε θέλω να παίξω "μπάλα" σε ένα φάσμα 31/35 γραμμάρια και μπορούμε να κόψουμε κάλυκες, μάλλινες και να μας βγει η βυσματωση, αλλά θα πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία στη καύση, στα μπαρ αλλά και στη κατανομή!!!
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! :)

Για αυτο ρωτάω, γιατί ας πούμε θέλω να παίξω "μπάλα" σε ένα φάσμα 31/35 γραμμάρια και μπορούμε να κόψουμε κάλυκες, μάλλινες και να μας βγει η βυσματωση, αλλά θα πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία στη καύση, στα μπαρ αλλά και στη κατανομή!!!
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! :)
Κοιτα με την mb32 ανετα σε 70αρη γεμιζεις 35 γραμμαρια στυλ τρικολορε..τα 31 ειναι πιο ευκολο φορτιο να παιξεις και σε 65αρη

Status
Not open for further replies.
Back